Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 29 tema

Gal kas galetu atsakyti, kaip PL su sidabro kainomis? Konkreciai domina sidabriniai sauksteliai smile.gif
Atsakyti
gal matet kiek kainuoja braskes Suvalkuose?
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2012 06 11, 10:53)
Lidle pienas 3,2 kainuoja 1,95 zl
Tesko akcija sveistui, kaina 2,99 zl už 200 g. 82 proc riebumo normalų sviestą.

biggrin.gif ne daug pigiau. man kazkaip norisi tuos lidlus aplenkti vien del mazai vietos tiek pardej tiek aikstelej dar reik pasukt galva kur ikist masina, ir kruvos zmoniu. ir siip is vienos i kita bevazinedamas isleidi benzui tuos skirtumus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinnygirl: 11 birželio 2012 - 12:36
QUOTE(Mayfly @ 2012 06 02, 00:44)
DĖMESIO, šeštadieninis turgus išsikėlė į Suvalkų pakraštį dėl vykdomų statybų ir dabar jį galima rasti g. Bakalarzewska, išvažiuojant iš Suvalkų i Olsztyn pusę. Turgus laukuose priešais kapines.

Važiuojant nuo Lazdijų ..tai atvažiuoji i Suwalkus, pravažiuoji pirmą šviesoforą ir važiuoji tiesiai, kairėj pusėj turgus ir šviesoforas vėl, tai važiuoji dar tiesiai ir tada atvažiuoji iki T formos sankryžos ir ten yra šviesoforas, tai sukti reikia i dešinę ir pavažiuoti apie 300 m ir ten aikštelė mašinų (ant pačio kampo dar yra maisto produktu krautuve Boruzele) joje pasistatai masina ir ten matyti iskaba ARKADIa o kaireje patves puseje truputeli toliau matyti WYGRY.

Labukas. ar si info dar galioja?
O gal kas turit tikslu adresa?
Beje, klausimelis, o darbo dienomis Suwalkuose gal irgi buna turgus, ar koks tureglis (dokima vaisiai, darzoves)
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2012 06 11, 13:35)
biggrin.gif ne daug pigiau. man kazkaip norisi tuos lidlus aplenkti vien del mazai vietos tiek pardej tiek aikstelej dar reik pasukt galva kur ikist masina, ir  kruvos zmoniu. ir siip is vienos i kita bevazinedamas isleidi benzui tuos skirtumus.

O man kaip tik Lidl labiau už Kauflandą patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2012 06 11, 14:34)

Beje, klausimelis, o  darbo dienomis Suwalkuose gal irgi buna turgus, ar koks tureglis (dokima vaisiai, darzoves)

dirba kasdienis turgus mieste, jame ir mesa, ir darzoves, ir rubai yra 4u.gif

dekui del pieno atsakiusioms 4u.gif

mes vaziuojam i LIDL kavos, aliejaus, skalbimo milteliu, miltu, tai tuo paciu va paziuresiu ir pieno biggrin.gif Biedronkoj stabtelnam sauskelniu, po to jau Kauflandui eile, vistiek viskas pakeliui nuo turgaus ax.gif
Atsakyti
o mes pagrinda tesco o paskui jau tik kai ko uzsukam i kauflanda biggrin.gif matyt kam kas patinka biggrin.gif
Atsakyti
dlia asobo tupych
lenkijoje atsiskaitinejame tik kreditinemis kortelemis?
Atsakyti
Siandien ir mes vel aplankem kaimynus,zlotas 1,20,Tesco-1,21.Braskes prie Bedronkos pardavinejo po 6zl.,krutinele vist. iki 18zl.,man jau per brangu atrodo,sviestui acija ir Biedronkoi ir Tesco,geros akcijos Rossmann sampunam ir kondicionieriam Syoss,po 7,49zl.,kitur apie 14zl.eilini karta likom apsipatenkine thumbup.gif
Jei issikeisit litus i zlotus nereikes kortelem atsiskaitineti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazutee: 11 birželio 2012 - 19:16
tai man nesinori veziotis kalno grynuju - juolab kad vaziuoju pirma karta, net neisivaizduoju kiek prireiks.
klausimas - ar tik kreditinemis, ar galima ir debetinemis?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2012 06 11, 20:33)
tai man nesinori veziotis kalno grynuju - juolab kad vaziuoju pirma karta, net neisivaizduoju kiek prireiks.
klausimas - ar tik kreditinemis, ar galima ir debetinemis?

galima debetinemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2012 06 11, 20:04)
dlia asobo tupych
lenkijoje atsiskaitinejame tik kreditinemis kortelemis?

reikia skirti debetines ir kreditines korteles pirmiausiai. Negi dabar po sito jusu posto turi puse sia tema skaitanciu begti i bankus ir issimti korteles su kreditu, kad galetu atsiskaityti lenkijoje doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti