Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 29 tema

QUOTE(Laima.g @ 2012 06 06, 21:58)
Sos planavom ryt važiuot įLenkiją, bet kaip supratau, tai niekas nedirbs???? Ar teisingai supratau>???????

Na jei taip parašyta,tai reiškia teisingai supratote. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2012 06 06, 17:55)
Tekila visad perku-tikrai pigiau ir sampanas visai nieko Kauflande apie 5zl.Gaila jau pora kartu vyno savojo Lidle neberadau.

vynas geras buvo , bet neradom irgi jau pora kart, kažin ar atsiras , gaila būtu
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2012 06 06, 17:55)
Tekila visad perku-tikrai pigiau ir sampanas visai nieko Kauflande apie 5zl.Gaila jau pora kartu vyno savojo Lidle neberadau.

nu man tai siaubingas tas sampanas. O jau skrandi eda siaubingai doh.gif bet ci mano asmenine nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
gal žinote kiek lenkiški apatiniai turgui kainuoja, vyr ir moteriški g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuksiene @ 2012 06 07, 14:34)
gal žinote kiek lenkiški apatiniai turgui kainuoja, vyr ir moteriški

mes vyrui turguj apatinius tokius kaip sortukus pirkom po 6lt
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 06 06, 20:38)
gal pamenat kaip sampanas vadinasi? 4u.gif

Chatenau S(tokia uzraityta,kad neina suprasti) ekt, as perku Doux tai saldus.man tai irgi visai nieko 5,45zl.
o koki vyna perkat lidl?
Atsakyti
QUOTE(dinusia89 @ 2012 06 04, 10:21)
Sveiki,gal kas zinote kiek lenkijoje kainuoja kudikiu misinukai? Seip domina MILUMIL. Bet kas zinote galite ir kitu parasiti kainos. Idomu ar verta butu del misinuku vaziot. Busiu labai dekinga kas pagelbes 4u.gif

Laba diena, mes kai važiuojam visada perkam savo dukrytei mišinuką ir kitą maistą:košes tyreles.
Mes valgom dabar mišinį NAN 2 skardinėje, tai pas mus jis 400 gr. kainuoja virš 25 Lt, o ten 800 gr skardinė kainuoja 39zl.
Tai manau, kad tikrai apsimoka. Tiesa nežinau, nes nežiūrėjau kokios kitų mišinukų kainos.
Atsakyti
gal kas vaziuoja savaitgali pas kaimynus? butu idomu ar del futbolo nepabrango prekes?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2012 06 07, 15:46)
gal kas vaziuoja savaitgali pas kaimynus? butu idomu ar del futbolo nepabrango prekes?

mes planuojam pirmadienį važiuot į Bialystoką.
šiaip nemanau, kad pabrango. Planuojam pirkt daugiau ne maisto prekes
Atsakyti
Gal kas pastebejo, ar yra kokie ispardavimai rubu, batu pard.? 4u.gif (ne PC ir ne turguje)
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 06 07, 18:34)
Gal kas pastebejo, ar yra kokie ispardavimai rubu, batu pard.?  4u.gif  (ne PC ir ne turguje)

Mano akimis dar nėra, nebent akcijos kažkokios, bet nedaug jų (buvau šeštadienį Plazoje)
Atsakyti
Gal zinot koks siuo metu prie sienos kursas? Kur geriau keisti, prie sienos ar suvalku turgui? Nuo keliu atsidaro turgus. Norim kuo anksciau nuvaziuot, bet nesinori laukt kol atsidarys..
Atsakyti