QUOTE(kackac @ 2012 06 01, 22:11)
Turiu dvieju banku pasiulymus eurais kas 3 men.:
1. Bendra palukanu norma 2,48 20 metu.
2. Bendra palukanu norma 2,29 bet 26 metams.
Antruoju atveju, jei neinesti papildomu sumu, gaunasi, kad palukanu per visa paskolos laika sumokeciau apie 14 tukst. daugiau nei pirmuoju. Siuo atveju svarbu tampa ne tik palukanu norma, bet ir terminas. Planuoju rinktis antra varianta su papildomu pinigu inesimu. Nors beveik tas pats gaunasi pirmajam variante be papildomo dengimo. Ka rinktumetes?
Bant jau as rinkciausi ilgesni laikotarpi. Atitinkama menesine imoka sumazetu, plius marza kaip supratau mazesne. O per toki ilga laikotarpi nezinia kas gali pasikeisti. Inesti pinigelius anksciau ir susitrumpinti laikotarpi bet kada juk galesite.
Vel gi kas kam aktualiau. Asmeniskai man aktualiau, kad menesine imoka butu mazesne, kadangi jei netekciau darbo ar kas gyvenime pasikeistu, mazesnei imokai lengviau rastum pinigeliu. Visada pagalvoju apie blogiausia. As jau geriau permokesiu, bet busiu rami, kad sumokesiu imokas. O jei atsiras laisvu pinigeliu, gali juos inesti. Cia mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 01, 21:52)
mums fiksas netinka, nes ruosiames inesineti pinigus, o jei uzfiksuoji, be baudu to padaryti negali
Man DNB tikina, kad nors ir uzfixuoji, inesti gali. Bet tuo negarantuoju. Bet kaip supratau, renkates ne DNB, tai gal ten kitaip
Be to, jei planuojate pinigelius inesti n pirmais ar antrais metais, tai nemanau, kad daug prarastumete juos pataupe ir inese po 5 metu. Na nesinau velgi kokia Jusu situacija