Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(karosimi @ 2012 06 11, 14:00)
O zemaugiu reikia skabyti ataugeles ar ne? kazkur buvau radusi ,kad nereikia.o tuos juodus pomidorus gal ir ne tokios veisles bet isvaizda tai tokia pati,buvau radusi ziema IKI parduotuveje.nusipirkom kelis paragauti tai skonis iprastas pasirode.

man irgi aktualus toks klausimas 4u.gif

šiltnamyje anyta pripuolusi visus "apgenėjo", o va su lauke augančiais nežinau ką daryti ax.gif neaukšti jie net nežinau kas per veislė (dovanotam arkliui į dantis nežiūrim) biggrin.gif o yellow pearshaped lapeliai manau neskabomi? g.gif tiek lauke, tiek šiltnamyje sėkmingai žiedukus krauna wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 11, 16:28)

truputį paguglinau:
How to control black fly on tomato
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 11, 18:23)

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Va je kaip aciu bent jau dabar zinau kas cia per zaraza puola.
Lietuviskai nieko neradau o kazkaip angliskai nepagalvojau kaip jos cia vadinas.
Bandysim gydytis nuo sito brudo unsure.gif

Niekaip ramiai auginti nesigauna... dar niekaip nuo tu amaru neinas atsikratyt nuo braskiu... kur vazoneliuose tai po kranu pakisus kol kas dar nesirodo jie o kur lovelyje susodintos ner kaip po kranu pakisti visos zemes lauk isbyres tai kazkiek apvalau ir vel atsiranda unsure.gif
Papildyta:
Vajeee pasirodo tos muselkos cia taip pat yra amarai. Net nezinojau kad buna sparnuotu rusis mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 06 11, 13:40)
Sveikutes  4u.gif 

Noriu pasidziugti , kad mano pomidoriukai po antro didesnio langelio padarymo tikrai atsigavo  thumbup.gif  . Vadinas truko tik ventiliacijos  ax.gif  . ACIUKAS visom patarusiom   drinks_cheers.gif

o gal visgi purskimas ir padejo... gi negalejo per nakti pagereti, atejo laikas ir suveike... aisku ventilaicija tai tikrai reikala pagerino, bet tikiuosi, kad ir tas mumozos purskimas geras dalykas smile.gif... rytoj pusrkiu saviousius... tiesa maximoj jo ir yra.... ir pradine kaina net mazesne 19.99lt kruva visokiu rusiu....

P.S. nu va pansu, kad sianakt jau galesiu nedaryti orlaidziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 11 birželio 2012 - 17:56
QUOTE(tany @ 2012 06 11, 17:52)
o gal visgi purskimas ir padejo... gi negalejo per nakti pagereti, atejo laikas ir suveike... aisku ventilaicija tai tikrai reikala pagerino, bet tikiuosi, kad ir tas mumozos purskimas geras dalykas smile.gif...  rytoj pusrkiu saviousius... tiesa maximoj jo ir yra.... ir pradine kaina net mazesne 19.99lt  kruva visokiu rusiu....

P.S. nu va pansu, kad sianakt jau galesiu nedaryti orlaidziu smile.gif

Gali buti , kad ir mimoza pagelbejo drinks_cheers.gif . Pas musu maximoj man rodos tris rusis maciau is tos serijos .
As tai jau kelias naktis palieku pilnai atvira siltnamiuka , nes pas musu jau pakankamai siltokos naktys , kazkaip galvoju , kad geriau tegu vesiau nakvoja negu kaupiasi tas vandens kondencatas ant lapu is po nakties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 06 11, 18:07)
Gali buti , kad ir mimoza pagelbejo  drinks_cheers.gif  . Pas musu maximoj man rodos tris rusis maciau is tos serijos .
As tai jau kelias naktis palieku pilnai atvira siltnamiuka , nes pas musu jau pakankamai siltokos naktys , kazkaip galvoju , kad geriau tegu vesiau nakvoja negu kaupiasi tas vandens kondencatas ant lapu is po nakties  ax.gif

nu as tai vis lietaus issigandu... nors rimtas tik sianakt buvo, iki tol tai lietum nepavadinsi smile.gif
Atsakyti
Baigiau jau raisioti savo dziungles. Dar tik takeliu nesutvarkiau blush2.gif Visa glebi isvilkau lapu ir soniniu stiebu,kuriu per daug zymiai buvo...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 11, 18:22)
Baigiau jau raisioti savo dziungles. Dar tik takeliu nesutvarkiau  blush2.gif  Visa glebi isvilkau lapu ir soniniu stiebu,kuriu per daug zymiai buvo...

jie iki tokio aukscio buvo neristi? ir nenusvyro g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 11, 19:24)
jie iki tokio aukscio buvo neristi? ir nenusvyro g.gif ?

prie lazdyno ryksciu risau pradzioj ax.gif
Atsakyti
[quote=*Aukse*,2012 06 11, 19:22]
Baigiau jau raisioti savo dziungles.
[/quoOgogo kokie aukšti jau visi pomidorai, o kiek daug doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti