QUOTE(tany @ 2012 06 09, 14:08)
mulciuojant yra ir pliusu ir minusu
mulčiuoju, bet man kažkaip minusų nėr..
QUOTE(tany @ 2012 06 09, 15:35)
kaip suprantu daug atsiranda ten gyviu kuriu miegsta kurmiai, gal ir kurkliai... po to balti kirminai, ..... ant cesnaku mulciuotu kruva sraigiu, ir turejau rankioti...
visų šitų "gėrybių" labai sočiai ir tuose šiltnamiuose, kur išvis niekad nebuvo ir nėra mulčiuojama..
QUOTE(tany @ 2012 06 10, 08:28)
labas rytas... nors man jis nelabas... kazkuo nebedziugina mane pomidorai rytais
prisipažinsiu, neskaičiau visko, ką čia prirašėt per pora dienų, labai nėr kada.. permečiau akimis tik apgraibom... bet susidaro įspūdis, kad nueinat į šiltnamį tik tam, kad kokį susisukusį lapą ar taškiuką ant lapo galėtumėt surasti..
Nu, suprantu, kad krinta į akis dėmėti, susisukę lapai, bet net nežinau ką protingo patart, kai problemos lenda tada, kai jų tikrai neturėtų dar būti.. Iki Joninių pomidorai privalo augti sveiki ir būti gražūs, kitaip šio reikalo neįsivaizduoju

Ligos dažniausiai ateina antroje vasaros pusėje.
Ir kaip jums padėt..
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 06 10, 09:08)

mano irgi yra pasirietusiais lapais į viršų...princas taip mėgsta daryti , izumrudnoje jabloko, ir dar keli...bet tai ne dėl laistymo...nes tokie ir palaisčius palieka...
Prašom neapkalbėti nekaltų pomidorų.. nei Princų, nei Jablokų lapams nebūdinga suktis. Mano šių veislių lapai tiesūs, tarsi iš po preso....