As irgi pirmoke mulciavime. Bet geriausiai pavyko ten, kur rudeni prikroviau siaudu, ant ju visokiu zoliu ir virsum paskutinio pjovimo zoles is po traktoriuko. Smulki tokia. Pavasari nelindo jokia zole ir sluoksnis likes tik per kokius 3 pirstus. O buvo per visa sprindi. Ir pakilojus nemaciau pelesio. Del pacios dirvos gerumo sunku komentuot, ten buvo paprasta pieva. Tiesiog padaryti is lentu paaukstinimai, kad su laiku gautusi pakeltos lysves vis kraunant ir kraunant. Sukisau svogunus laiskams, gana anksti, kai dar dauguma net apie sodinima lauke negalvojo. Aisku, pradzioj dengiau. Augo ir auga puikiai. Absoliuciai nieko nedariau, nei dilgeliu, nei srutu, nei vandens. Kiek is dangaus teko, tiek. Dabar tik karta dar kokiu 3-4 cm sluoksni dejau, bet ne iskart nupjautos zoles, o tokios padziuvusios. Mokausi pati is saves
Kitas pakeltas lysves iskart pylem zemiu ir tada sluoksni siaudu.Rudeni. Ten sukisau zieminius cesnakus. Irgi gerai. Kol kas.
Kitur nebeturejau lentu, tai tiesiog priklojau siaudu, bet jau tokiu pastovejusiu. Cia jau dabar, pavasari. Tiesiai ant pievos. Zoliu padelioju tik ten, kur bando pralyst is apacios. Zodziu, uzdusinu

Sodinsiu moliugus, paveluotai siek tiek, bet viltis uzaugint yra.
Salotos ir visokie zalesiai greitam naudojimui man nepatiko su tuo mulciavimu. Arba blogai kazka dariau, arba ne tas augalas. Auga greitai, vienas nuvalgom, kitas i ta vieta vel seju. Man geriau iprastai auginti.
As irgi baigiu.
I tema. Su kazkuria anksciau kalbejau apie meskini cesnaka. Minejo, kad turi nemazai pridygusio. Man is seklu neisdygo. Atsiliepkit, gal butu galima nors pora daigu, gal jau paaugo.