Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Erika38 @ 2012 06 09, 11:13)
Niu , kad nera taip baisiai pas tave , kad butu vezys  blink.gif , as irgi ziurejau foto su veziu , tai - atrodo mama mia kaip baisiai mega_shok.gif

jo ten baisiai atrodo, bet gal pas mane nespeja isibegeti, nuskinu as tik pamacius... nu ko cia neprisigalvosi doh.gif

gal kas zinot kur Litagra Kaune? Vaziuosiu ieskoti to "Funres"... ten kalio kaip supratau yra ir siaip gal sustiprins mano pomidorus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 09 birželio 2012 - 11:19
QUOTE(tany @ 2012 06 09, 12:15)
gal kas zinot kur Litagra Kaune?  Vaziuosiu ieskoti to "Funres"... ten kalio kaip supratau yra ir siaip gal sustiprins mano pomidorus blush2.gif

Palemone, prie išvažiavimo iš Kauno link Vilniaus, netoli yra Lukoil degalinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 birželio 2012 - 11:22
QUOTE(tany @ 2012 06 09, 11:15)
jo ten baisiai atrodo, ebt gal pas mane nespeja isibegeti nuskinu as tik pamacius... nu ko cia neprisigalvosi doh.gif

Tai jau tikrai , mokam prisimastyt mes drinks_cheers.gif . Ne veltui yra patarle - kuo giliau i miska , tuo daugiau medziu lotuliukas.gif . As ir , kaip tik nueinu i siltnami , taip kokia sukakota liga atrandu g.gif . Ir zinok daba zmogau , a ten is tikruju blogi reikalai , ar tik musu vaizduote perdeda cool.gif

Bet vakar nulekiau savo klientes pomidoru apziuret , eina sau - visi kaip kareiviai stovi , be demeliu , be susiraiciusiu lapu , tiesiog idealus ! Susinervinau iki pazaliavimo doh.gif . Bet ji neekologiskai augina , deda trasu cheminiu , tai gal todel tokie grazuoliai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika38: 09 birželio 2012 - 11:24
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 09, 11:22)
Palemone, prie išvažiavimo iš Kauno link Vilniaus, netoli yra Lukoil degalinė.

ten Lytagra, o man Litagros reikia
cia raso Jonavos 254 A bet kad mapsas man ant ziedo rodo arba jau visai nesusigaudau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 09 birželio 2012 - 11:31
QUOTE(rionka @ 2012 06 09, 12:12)

o cia siaip Izumrudnoja jabloko virsuniu miskas, kurias dvi palikt?  smile.gif
Pas mane buvo tas pats,tik geltonu demiu nebuvo g.gif .Tai grybeline lyga,tik kokia tai velnes zyno doh.gif ju yra nemazai panasiu g.gif .Man padejo,, 1l.vandens,1a.s.sodos ir 1a.s.tarkuoto ukisko muilo,,Purks kas dvi savaites..Tik nestatik siu pomidoru salia sveiku,uzsikres,jie pernesa lyga sporomis
gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

kad jie jau pasodinti salia mano sveikuju pomidoru, ar bandyt juos gelbet, ar geriau mest is siltnamio,nes gaila butu kitu 76 daigu. na bet kokiu atveju nupurksiu su soda ir sveikus, aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
kazkur skaiciau kad salia pomidoru cesnakus reikia sodinti, atseit maziau ligos puola. kazi kiek tame tieos? niekas nebandet? ir dar klausimas, ar jusu kaimynai nepradeda skustis kai jus savo raugaliukus uzraugiat? mano vienas kaimynas senolis prie musu tvoros kazka uzraugia tai as net neinu i ta puse, geles suzelusios mat negaliu as ten ilgai uzsibuti, supykina tai ir neraviu:oh mama atvaziavus nuravi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 06 09, 12:23)
Bet ji neekologiskai augina , deda trasu cheminiu , tai gal todel tokie grazuoliai .

labai klystate. Jei naudoja pomidorams skirtas eko-trąšas, tai jos yra labai švelnios. Tereikia laikytis tręšimo instrukcijų. Dabar gi peržiūrėjus paskutinių psl nuotraukas, plaukai ant galvos šiaušiasi. Maža bėda būtų, jei būtų laikomasi paprasčiausių auginimo taisyklių.

Tiesa, o kas čia boru purkšti ruošiasi cool.gif Mažesnė chemija? Lengviau purkšt, nei tvarką šiltnamy įsivest. Liūdna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 birželio 2012 - 11:38
QUOTE(Solveiga84 @ 2012 06 09, 12:30)
kad jie jau pasodinti salia mano sveikuju pomidoru, ar bandyt juos gelbet, ar geriau mest is siltnamio,nes gaila butu kitu 76 daigu. na bet kokiu atveju nupurksiu su soda ir sveikus, aciu uz patarima  4u.gif

nugnibk visus demetus lapus ir toli toli ismesk ar sudegink.Ir reikia stebet.Kai tik pamatai demele iskart skink lapa.Mazdaug pries 3 sav.turejau ta pacia problema,tai vakar detaliau apziurejau visus pomidorus tai radau keles mazas demes ant kaikuriu.Vistiek ta zaraza nenori pasiduot gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 09, 12:30)
ten Lytagra,  o man Litagros reikia
cia raso Jonavos 254 A  bet kad mapsas man ant ziedo rodo arba jau visai nesusigaudau doh.gif

aaa, tai ten bus, tas pats pastatas, kur IKI, toks raudonų plytų. Šalia tos parduotuvės yra aikštelė. Tik man rods Litagros parduotuvė bus nuo Neries pusės wink.gif Ale šian tai nesiūlau niekur važiuot, per baikerius mieste vieni kamščiai.

QUOTE(padraika22 @ 2012 06 09, 12:34)
kazkur skaiciau kad salia pomidoru cesnakus reikia sodinti

taip, tarp pomidorų auga po vieną česnaką, išorinėj eilutėj serenčiai, o tarpe tarp dviejų pomidorų eilių - bazilikai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 birželio 2012 - 11:44
QUOTE(rionka @ 2012 06 09, 12:40)
nugnibk visus demetus lapus ir toli toli ismesk ar sudegink.Ir reikia stebet.Kai tik pamatai demele iskart skink lapa.Mazdaug pries 3 sav.turejau ta pacia problema,tai vakar detaliau apziurejau visus pomidorus tai radau keles  mazas demes ant kaikuriu.Vistiek ta zaraza nenori pasiduot gun_bandana.gif

viskas, vaziuoju israusiu tuos pomidorus, apsieisiu ir be ju bash.gif o savuosius nupurksiu rytoj
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 09, 11:44)
aaa, tai ten bus, tas pats pastatas, kur IKI, toks raudonų plytų. Šalia tos parduotuvės yra aikštelė. Tik man rods Litagros parduotuvė bus nuo Neries pusės wink.gif Ale šian tai nesiūlau niekur važiuot, per baikerius mieste vieni kamščiai.
taip, tarp pomidorų auga po vieną česnaką, išorinėj eilutėj serenčiai, o tarpe tarp dviejų pomidorų eilių - bazilikai  4u.gif

aciu ... bandysiu tada pirmadieni... pas mane darze net girdisi tie baikeriai biggrin.gif galvojau kas ten vyksta, nes kazkuri vakara ir tas pats buvo(kaip vyras sake treniruojasi matyt)
Atsakyti
QUOTE(Solveiga84 @ 2012 06 09, 12:49)
viskas, vaziuoju israusiu tuos pomidorus, apsieisiu ir be ju  bash.gif  o savuosius nupurksiu rytoj

Gal dar palaukit,gal dar senbuves ka patars doh.gif .Seip tai mano ir auga ir zydi ir pomidorciku jau turiu blush2.gif .Apskabinu lapus ir toliau auga ax.gif .Tik jau stebet dazniau tenka.Mano rytas prasideda ne nuo kavos o nuo vizitacijos doctor.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rionka @ 2012 06 09, 12:01)
Dar vienas klausimas blush2.gif .Padariau cesnako istrauka(palaikiau uzpiltus cesnakus para ir nukosiau) gavosi 0.5 l.tirpalo.Noriu apipurkst pomidorus bet nerandu kaip toliau paruost tirpaliuka,gal praskiest reikia ar muilo dadet.Kazkur cia buvo nuoroda su visai nuovirais bet kad kur cia dabar surasi doh.gif dvi paras prasedet galima kad kazka surast doh.gif  lotuliukas.gif
Pirmam puslapi yra aprasita kaip darit bet proporcijos kokios turi but? man kaip naujokei tai visai sudetinga blush2.gif

Gal man kas pagelbes ax.gif
Atsakyti