Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(jauniute @ 2012 10 16, 11:56)
elgon primaria nuo plauku slinkimo kas nors bandet?smile.gif vakar euro vaistinej nusipirkau, ziuresim kas cia bus  4u.gif

sito nebandžiau,parašykit kai išbandysit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kuri nors esate bandziusi sampuna su kumeles pienu? blush2.gif
Atsakyti
Gal butu atsiliepimu apie Davines sampunus?
Atsakyti
man Matrix normalizing labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamele22 @ 2012 10 23, 10:21)
man Matrix normalizing labai patinka smile.gif

kokie jūsų plaukai?
Atsakyti
PATS GERIAUSIAS SAMPUNAS MAN YRA SEA OF LIFE, PERKU TIK PER BETA.LT ISPARDAVIMA, NES SIAIP JIS KAINUOJA 41 LT + BALZAMAS TIEK PAT. JIS NATURALUS, BE KENKSMINGU MEDZIAGU, PUIKIAI PRIZIURI PLAUKUS, ATSTATO BLIZGESI, GYDO ODA (MANO LINKUSI PLEISKANOTIS ODA), TAI SU SIUO SAMPUNU PAMIRSAU APIE PLEISKANAS. thumbup.gif IKELIU NUOTRAUKA.
user posted image
Atsakyti
Na, man labiausiai tinkanti sir patinkantis iš visų kiek naudojau yra tas pigusis paprastasis bei įprastasis gliss kur.
Atsakyti
Isbandziau Faith in Nature Seaweed Shampoo

user posted image

Pagaliau praejo galvos nieztejimas ir zaizdeles nuo kasymo gyja labai graziai notworthy.gif Siandien 3 diena po plovimo, ir padoriai atrodo vis dar plaukai ( o as kaip tik sergu ir dar visa nakty prakaitavau nuo vaistu blush2.gif ). Plaukai purus liko po plovimo, susirisus y kuoduka ju atrodo zymiai daugiau thumbup.gif
Pirmas sampunas is naturalesniu, kuris tiko smile.gif Ir kaina tikrai nebloga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 01 lapkričio 2012 - 12:19
Geriausia ka iki siol naudojau - Milk Shake, favoritas - garbanotiem plaukam. Super. Plaukai minksti, svarus 2 dienas kaip nieko isbuna. Ir tris.

Is naturalesniu labiausia tike ir patike -LOGONA. Ju yra ivairiu rusiu, priklausomai nuo situacijos. Tikrai puikus.
Atsakyti
Man geriausi sampunai Keune,gal kuri mamyte zino kur butu galima ju pigiau isigyti,pameciau kontaktus vienos mamytes blush2.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte rekomenduoti kokį gerą, tačiau nelabai brangų šampūną vingiuotiems, pūstis linkusiems plaukams? 4u.gif
Atsakyti
man geriausi H&Sh šampūnai, esu turėjusi ir brangesnių, bet vis tiek grįžtu prie H&Sh....
Atsakyti