Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(dagli @ 2012 06 03, 13:28)
Išsitrinkus šampūnu pradėjau nebeskalauti balzamu ir plaukai mažiau riebaluojasi. Aš balzamą naudoju purškiamą, kurio nereikia nuplauti, man žymiai geriau jis, bet čia kaip sakoma kiekvienas savo atranda ir kas gerai vienam- nebūtinai tiks kitam, bet pabandyti galima  mirksiukas.gif

pasinaudojau jūsų patarimu, kuris man tiko.
Atsakyti
O ar bandėte šį šampūną? Kaip jums Organix šampūnai? g.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos. Gal galite konkreciai patarti gera sampuna riebioms plauku saknims?
Patarimas auksciau, man netinka. Negaleciau plauku issukuoti, jei nenaudociau kondicionieriaus.
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 10 11, 20:52)

Neblogas šampūnas linkusiems besiriebaluoti plaukams ir jų šaknims yra šitas - http://www.sugiharap...aktu-200ml.html O jei dar naudojant jį kartu su dilgėlių nuoviru, iš vis gerai smile.gif Išbandžiau savo kailiu, kai turėjau problemų dėl didesnio riebalavimosi.

Šiuo metu mano normaliems plaukams vienas iš geriausių yra šis -
user posted image
labai gražiai purina, nevelia, minkština plauką ax.gif
Atsakyti
[quote=RytoTyluma,2012 10 11, 20:52]

man painka elgon sampunai,eurovaistinėje yra.turejau ir sausai galvos odai ir riebiai galvos odai, atstatanti, visi patiko. Mano šaknys riebios. head and shoulders sausai galvos odai geras dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 12 spalio 2012 - 19:29
Gal ka sausiem plaukam patartumet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2012 10 11, 19:06)
O ar bandėte šį šampūną? Kaip jums Organix šampūnai? g.gif

Nuo Organix šampūnų man siaubingai beria galvos odą. Tas pats ir su Live Clean šampūnais doh.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus auksciau thumbup.gif
O ka manot, gal tokie dalykai padetu geriau issiplauti plaukus? Butu pamasazuota galvos oda g.gif user posted image user posted image
Atsakyti
Nusipirkau šitą, draugė viena labai gyrė,sakau reikia pabandyti, nors juodi syoss man labai nepatiko
http://www.google.lt...r...tx=71&ty=85
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 10 13, 22:46)
Nuo Organix šampūnų man siaubingai beria galvos odą. Tas pats ir su Live Clean šampūnais doh.gif

abu bandziau po kelias bonkutes ir man tikrai nebere ir nenestiejo blush2.gif
Atsakyti
elgon primaria nuo plauku slinkimo kas nors bandet?smile.gif vakar euro vaistinej nusipirkau, ziuresim kas cia bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 10 16, 09:18)
abu bandziau po kelias bonkutes ir man tikrai nebere ir nenestiejo  blush2.gif

O kuriuos bandėte ar patiko kažkurie? mirksiukas.gif
Atsakyti