Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Galinti @ 2012 09 12, 22:05)
Kur perkat? Kokia kaina? 4u.gif

Yra iherb, lyg po 15 lt
bandziau Volume serija, nepatiko
sampuna slabai skystas, netaupus, sausino plaukus
kondicionierius visai nieko

as vel grizau prie Aussie sampuno, si karta pirkau skirta ilgiems plaukams, tinka mano normaliems plaukams, sausiems plaukams manau netiks, nes irgi kazkiek sausina plauka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dune... @ 2012 09 06, 10:05)
Keune So Pure 750ml                                           

Kur perkate pompas? ax.gif Beje, aciu uz nuoroda bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salna69 @ 2012 09 12, 15:55)
gal patratumete koki sampuna rinkts greitai susiriebalauojantiems plaukams, kurie dar ir labai silpni darosi kazkodel, kirpeja patare kad reikia drekinancio riebiems plaukams bet niekur tokio nerandu ax.gif

neradau dar tokio, vienas geresniu buvo sante henna. dabar as nestuke.gif nestuke.gif ir man plaukai dar labiau riebaluojasi doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš naudoju macadamia linijos produktus ax.gif Superinis dalykas, bet šį šampūną ir kaukę naudoju tik kartą per savaitę, nes begalo riebaluoja plauką !
Kasdienei priežiūrai šiandien nusipirkau Live Clean šampūną, kondicionierių ir purškiklį, žiūrėsim kas bus, nes internete nuomonių 50 and 50, vienoms puikus, kitoms - blogiausias..
Žiūrėsiu ką mano patirtis pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2012 09 08, 17:11)
Nusipirkau šiandien aussie šampūną sausiems/pažeistiems plaukams. Kvapas įdomus, kol kas neišbandžiau dar, bet tikiuosi tiks  ax.gif

eurokose dar ju yra? blink.gif nes taip norejau isbandyt, apejau visus kauno eurokosus, ir visos paradavejos man aiskino, kad jais senai nebeprekiauja biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Alfaparf

Šampūnas nuo plaukų slinkimo

gal kas bandet si ar kita sios firmos sampuna? kokie atsiliepimai, labai jau sarmoj siule/?
Atsakyti
QUOTE(guesswho @ 2012 09 14, 09:19)
eurokose dar ju yra?  blink.gif  nes taip norejau isbandyt, apejau visus kauno eurokosus, ir visos paradavejos man aiskino, kad jais senai nebeprekiauja  biggrin.gif

Vilniuj yra tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guesswho @ 2012 09 14, 09:19)
eurokose dar ju yra?  blink.gif  nes taip norejau isbandyt, apejau visus kauno eurokosus, ir visos paradavejos man aiskino, kad jais senai nebeprekiauja  biggrin.gif

Savanoriu hiper maximos eurokose pries kelias dienas maciau Aussie sampuna ir balzama.
Papildyta:
QUOTE(salna69 @ 2012 09 12, 15:55)
gal patratumete koki sampuna rinkts greitai susiriebalauojantiems plaukams, kurie dar ir labai silpni darosi kazkodel, kirpeja patare kad reikia drekinancio riebiems plaukams bet niekur tokio nerandu ax.gif

man irgi butu idomu..daugiausiai jei sampunas drekinantis, tai skirtas sausiems plaukams. o jei plaukas linkes riebaluotis, bet issausejes nuo dazymo, tokie drekinantys sampunai nelabai tinka, bent jau man..
Atsakyti
QUOTE(guesswho @ 2012 09 14, 10:19)

Taip, jų VĖL yra biggrin.gif Aš kai pamačiau, taip pat nustebau ir paklausiau pas pardavėją, ar čia dar užsilikę, nes praėjusį rudenį jų jau nebevežė. Mane nuramino, kad EUROKOS vėl prekiaus Aussie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2012 09 15, 19:09)
Taip, jų VĖL yra  biggrin.gif  Aš kai pamačiau, taip pat nustebau ir paklausiau pas pardavėją, ar čia dar užsilikę, nes praėjusį rudenį jų jau nebevežė. Mane nuramino, kad EUROKOS vėl prekiaus Aussie  4u.gif

Oooo dieve, net džiaugsmo ašara ištryško biggrin.gif ryt iš pačio ryto lekiu į eurokos ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bandeles @ 2012 09 13, 14:19)
Kur perkate pompas? ax.gif Beje, aciu uz nuoroda bigsmile.gif  4u.gif

Anksciau toj pacioj svetainej prekaiudavo ir pompytem, bet deja jos dingo is prekybos.Tai teko suktis su tuo ka turiu ax.gif , ka tik baigiau Tigi sampuno 750 talpa tai pompa tiko ir Keunes bonkai 4u.gif
Prasom, kad tik macytu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2012 09 08, 16:11)
Nusipirkau šiandien aussie šampūną sausiems/pažeistiems plaukams. Kvapas įdomus, kol kas neišbandžiau dar, bet tikiuosi tiks  ax.gif

O as siandien bandziau dukros Aussie Colour Mate sampuna ir kondicionieriu. Labai patiko smile.gif Mano plaukai siurkstoki, linke pustis, tai pats tas!
Atsakyti