Merginos, atsiprašau, kad ne vietoj rašau, bet gal kuri artimiausiu metu užsisakinės kažką iš feelunique.com? Žiauriai noriu TIGI šampūnus su kondiškem pasiimt bo nuolaida, o mano korteles paypalas nepriima Tai kol banke pagamins normalią, praeis laikas ir nuolaidos dings. Pagelbėkit prašau, jei galit kas
mano siuometiniai mylimukai:
Keune So Pure hydrating ir Organix Shea butter
db vienoj internetinej norges vardej labai daug keunes produktu tik uz 69 nokus ( apie 32 litus), net So pure 750ml sampunai tik po tiek!!!! Uzsipirksiu sau ir giminei.
db vienoj internetinej norges vardej labai daug keunes produktu tik uz 69 nokus ( apie 32 litus), net So pure 750ml sampunai tik po tiek!!!! Uzsipirksiu sau ir giminei.
QUOTE(...Dune... @ 2012 09 06, 11:05)
kokioj cia parduotuvej? siuncia i lt?
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 09 06, 09:49)
kokioj cia parduotuvej? siuncia i lt?
norvegiska svetaine www.blush.no ( supertilbud skyrelyje)
siuncia tik norvegijos ribose, pristatymas nemokamas
ieskokit giminiu ar draugu norgej, gal nupirks, svetaines servizas nepriekaistingas ir isbandytas daug kartu.
[quote=...Dune...,2012 09 06, 11:05]
Tokiu Eurokos maciau, kaina apie 30 lt.
Tokiu Eurokos maciau, kaina apie 30 lt.
Kalba eina ne apie Organix , o apie KEUNE sampunus, tai jiems taikomos nuolaidos auksciau nurodytoje svetaineje. 32 litai uz 750ml talpos sampunus ar kondiskes -labai zema kaina.
QUOTE(Galinti @ 2012 09 08, 16:11)
Nusipirkau šiandien aussie šampūną sausiems/pažeistiems plaukams. Kvapas įdomus, kol kas neišbandžiau dar, bet tikiuosi tiks
Kur pirkot, kiek kainavo?
QUOTE(Bonheur* @ 2012 09 09, 16:03)
Kur pirkot, kiek kainavo?
Pirkau EUROKOS, kainavo 22 lt su centais assorti pirkti pigiau, ten jie kainuoja 17 su centais.
mano plaukai sviesinti, linke pustis, veltis, pats geriausias sampunas ir kondicionierius
tobuli plaukai buna. svelnus, grazus, tiesus, nesivelia
QUOTE(guodzik @ 2012 09 12, 19:45)
mano plaukai sviesinti, linke pustis, veltis, pats geriausias sampunas ir kondicionierius
Kur perkat? Kokia kaina?