Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

user posted image
Mėgstamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 02 14, 07:44)
O ŠITO TIKRAI NIEKUR NEBESIMATO?  sad.gif  lens.gif  cray.gif  cry.gif

Vienintelė paguoda jeigu nerandare Lietuvoje, galima siųstis per ebay.co.uk
va čia radau:
šampūnas
čia dviejų kaina, siunčia į LT (tik reik kreditinę turėt), bet bėda kad ne 2in1 (be kondicionieriaus), tai nežinau ar tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2014 10 21, 21:44)
Po daugybės bandymų pagaliau radau šampūną, kuris vertas atsiliepimų: Nook Beauty Family - Curl & Frizz thumbup.gif Mano plaukai banguoti, linkę šiauštis, tai šis puikiai suvaldo, bet nepriploja kaip kiti.
Dar turėjau mėginukus tiesinančio ir dažytiems plaukams, tai pastarasis patiko labiau.
Kirpėja (kuri beja dirba tik su Kerastase) rekomendavo Nook Argano liniją, bet pabijojau, kad per daug apsunkins g.gif

O gal garbanotiem plaukam bandėt Paul Mitchell Curls stipriai drėkinantį šampūną garbanotiems plaukams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUM @ 2015 02 16, 12:39)
user posted image
Mėgstamas  4u.gif

Smagu, kad Jums tinka. Man nuo Margaritos ir Rasos šampūnų plaukai pasidarė kaip nuskalbti. Toks vaizdas, kad suplonėjo net g.gif Teko atsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 02 18, 18:13)
Smagu, kad Jums tinka. Man nuo Margaritos ir Rasos šampūnų plaukai pasidarė kaip nuskalbti. Toks vaizdas, kad suplonėjo net  g.gif Teko atsisakyti.

Man irgi netinka. Atsiranda pleiskanų. Nuo šio irgi.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 02 18, 23:01)
Man irgi netinka. Atsiranda pleiskanų. Nuo šio irgi.

Aš kaip tik nusipirkau doh.gif Ką rekomenduotumėte riebioms šaknims, sausiems galams? Jau atsibodo, kaip riebaluojas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 02 19, 10:52)
Aš kaip tik nusipirkau  doh.gif Ką rekomenduotumėte riebioms šaknims, sausiems galams? Jau atsibodo, kaip riebaluojas  verysad.gif

Man, ko gero, geriausias būtų kanapių ir baltųjų putonių šampūnas FAITH IN NATURE, nes neišsausina, bet ir neapsunkina.
Atsakyti
Kadangi esu plauku prieziuros maniake naudoju tik lengvus sampunus be SLS, silikonu ir parabenu. Mano megstamiausias Johnsons baby. labai gerai valo plaukus, graziai kvepia.Plaukai lengvai sukuojasi. Po plovimo pasitepu balzamu Isana arba kauke Kallos latte.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ERIKUTE K @ 2015 02 19, 11:51)
Kadangi esu plauku prieziuros maniake naudoju tik lengvus sampunus be SLS, silikonu ir parabenu. Mano megstamiausias Johnsons baby. labai gerai valo plaukus, graziai kvepia.Plaukai lengvai sukuojasi. Po plovimo pasitepu balzamu Isana arba kauke Kallos latte.

user posted image

reiks išbandyt, po aliejų kaukės naudoju kažką su SLS, nes labai jau apsunkę plaukai būna, jeigu aliejais netepu, tai tada renkuos šampūną be SLS, šito dar nebandžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUM @ 2015 02 19, 22:07)
reiks išbandyt, po aliejų kaukės naudoju kažką su SLS, nes labai jau apsunkę plaukai būna, jeigu aliejais netepu, tai tada renkuos šampūną be SLS, šito dar nebandžiau smile.gif

Sitas man net aliejus nuplauna. Galva juo skalauju du kartus. Po to galiukus dar balzamu itrinu.Labai geras sampunas, didelis buteliukas. Dabar nauja jo versija yra su dozatoriumi taigi labai patogu.Uztenka ilgam.
Atsakyti
Sveikos. Man labai padėjo žampūnas su argano aliejumi. Atstatė plauko struktūra, žvilgėti pradėjo ir labai gerai augo. Ir prieinama kaina visoms tikrai. smile.gif nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Jesey @ 2015 02 22, 21:38)
Sveikos. Man labai padėjo žampūnas su argano aliejumi. Atstatė plauko struktūra, žvilgėti pradėjo ir labai gerai augo. Ir prieinama kaina visoms tikrai.  smile.gif nuoroda

Galima isigyti tik internetu?
Atsakyti