Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Mano galva be galo jautri, netinka jokie šampūnai su SLS ir pan. Bandžiau ir natūralesnius, bet kažkaip nelabai. Dabar atrastas gėris iš Iherbo, puikiai plauna, gera sudėtis, labai tinka mano jautriai odai (Avalon Organics):
http://www.iherb.com...-oz-414-ml/3477
user posted image
Atsakyti
Man labiausiai patinka KEUNE Care Line Satin Oil šampūnas, puikiai plauna ir nesausina plaukų.

Malonus atradimas - Garnier Goddbye Damage, tikrai nebrangus, bet man labai patikęs šampūnas! Va kas netinka man, tai natūralūs šampūnai, plaukai po jų - kaip pakulos...
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 09 11, 09:30)
Tikriausiai apie cutinol'į kalba eina, Cascadoje jis parduodamas  smile.gif

Man labai patiko Cutinol nuo slinkimo, naudojant tikrai apstojo slinkti plaukai  thumbup.gif

Taip, Cascadoje jo yra. Atrodo taip http://www.oystercos...be-cool-shampoo
smile.gif

Tik man užkliuvo šio šampūno kvapas, labai saldus g.gif
Papildyta:
QUOTE(She_Wolf @ 2014 09 12, 09:07)
nu įdomu, reiks išbandyt, nes plaukai labai greitai susiriebaluoja ir, kiek bandžiau, niekas nepadeda  ax.gif

Na man šis šampūnas tiko smile.gif Tik gaila, kad turėjo tik 1 litro talpos, labai daug, aš mėgstu pakaitalioti šampūnus. g.gif
Atsakyti
Man tai sitas labai labai wub.gif pirkdavau anksciau salone senamiesty, pirma karta tai is mandagumo nusipirkau, graziai pasiule taip, na gerai, galvoju, paimsiu, matrix dazai man superiniai pasirode, tai ir sampuna isbandysiu, tai zinokit, naudoju iki siol tik toki thumbup.gif Tik dabar perku TopHair, siaures miestelyje, nes arciau namu man..

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Evita1111 @ 2014 09 16, 19:40)
Labai patiko ''Macadamia'' šampūnas, pirkau krinonoj visiškai nenusimanydama kuo jis padės mano plaukams g.gif Po pirmo naudojimo buvau įtin patenkinta, plaukas nebuvo apsunkęs bei buvo itin švelnus biggrin.gif Dariausi natūralią kaukytę kuri esu labai patenkinta! Ir tuo pačiu po šampūno uždėjaų kondicionierių (gliss kur). Labai malonus kvapas thumbup.gif O šiandien išssiploviau tuo pačių šampūnų ir kaukytę (B.App) ir pabaigoje nupyliau dilgelių nuoviru. Viskas super!! Plaukas labai paklusnus thumbup.gif Aišku kaina nėra iš pigiųjų (pati pirkausi su 30% nuolaida), bet jei neturite galimybės įsigyti ar jums tiesiog netinka pabandykite loreal ELVITAL sampūną (rožinės spalvytės) bent jau man po šio šampūno plaukai atsigavo, įgijo žvilgesį bei šiokį tokį švelnumą!  ax.gif

As pernai kai buvau Danijoj, aptikau macadamija sampunu, paprastam prekybos centre, labai nustebau, bet kaina gera buvo, tai nutariau ismegint, tai zinokit mano sviesintiems plaukams nelabai, as kadangi is juodos i blondine perejus, tai man rimtesnio matomai sampuno reikia.
Atsakyti
Merginos, jei nesunku, rašykite bent apytikslę kainą prie šampūno, tai irgi šiek tiek padeda orientuotis 4u.gif
Atsakyti
[quote=naistra,2014 09 27, 23:10]
Man tai sitas labai labai wub.gif pirkdavau anksciau salone senamiesty, pirma karta tai is mandagumo nusipirkau, graziai pasiule taip, na gerai, galvoju, paimsiu, matrix dazai man superiniai pasirode, tai ir sampuna isbandysiu, tai zinokit, naudoju iki siol tik toki thumbup.gif Tik dabar perku TopHair, siaures miestelyje, nes arciau namu man..
user posted image
Papildyta:

Kiek salone mokejau, neprisimenu, nes dazniausia uz palaugas plius matrix sampunas, plius balzamas ir visuomet kokia nors ale naujiena.. ax.gif
O TopHair parduotuveje tai apie 35 Lt sumokejau, kirpejoms dar pigiau.
Atsakyti
creightons keratin pro shampoo labai labai patiko, naudojau ir šampūną ir kondicionierių šios serijos kartu, tai viską darė kaip ir aprašyme: plaukai švelnūs, stiprūs, lengviau šukuojami, glotnesni, nesipučia. Kartočiau neabejodama dar kartą thumbup.gif
user posted image
Foto skolinta iš interneto
Jei aktualu kaina, be nuolaidos apie 20, pirkau su nuolaida už 12 lt, yra Sarmoje, Duoglas ax.gif
Atsakyti
Man is Matrix sis sampunas labai patinka. Labai svelniai plauna, labai skalsus, taupiai naudojasi, plaukai tikrai blizgantys ir maziau besiveliantys, kaina irgi labai padori
http://www.topbeauty...-sampunas-250ml
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 10 02, 10:09)
creightons keratin pro shampoo labai labai patiko, naudojau ir šampūną ir kondicionierių šios serijos kartu, tai viską darė kaip ir aprašyme: plaukai švelnūs, stiprūs, lengviau šukuojami, glotnesni, nesipučia. Kartočiau neabejodama dar kartą  thumbup.gif
user posted image
Foto skolinta iš interneto
Jei aktualu kaina, be nuolaidos apie 20, pirkau su nuolaida už 12 lt, yra Sarmoje, Duoglas  ax.gif

Neriebina plaukučių? smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ar yra bandžiusių šias priemones? Gal norite pasidalinti atsiliepimais? ax.gif
Atsakyti
Po daugybės bandymų pagaliau radau šampūną, kuris vertas atsiliepimų: Nook Beauty Family - Curl & Frizz thumbup.gif Mano plaukai banguoti, linkę šiauštis, tai šis puikiai suvaldo, bet nepriploja kaip kiti.
Dar turėjau mėginukus tiesinančio ir dažytiems plaukams, tai pastarasis patiko labiau.
Kirpėja (kuri beja dirba tik su Kerastase) rekomendavo Nook Argano liniją, bet pabijojau, kad per daug apsunkins g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2013 11 01, 19:16)
http://www.swansonvi...-oz-each-liquid

Kaip suprantu siunčia į Lietuvą ir nebrangiai 4,99 dolerio

NU jo siuncia , bet labai brangiai doh.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Contessa: 24 spalio 2014 - 03:20