Man tai sitas labai labai

pirkdavau anksciau salone senamiesty, pirma karta tai is mandagumo nusipirkau, graziai pasiule taip, na gerai, galvoju, paimsiu, matrix dazai man superiniai pasirode, tai ir sampuna isbandysiu, tai zinokit, naudoju iki siol tik toki

Tik dabar perku TopHair, siaures miestelyje, nes arciau namu man..
Papildyta:
QUOTE(Evita1111 @ 2014 09 16, 19:40)
Labai patiko ''Macadamia'' šampūnas, pirkau krinonoj visiškai nenusimanydama kuo jis padės mano plaukams

Po pirmo naudojimo buvau įtin patenkinta, plaukas nebuvo apsunkęs bei buvo itin švelnus

Dariausi natūralią kaukytę kuri esu labai patenkinta! Ir tuo pačiu po šampūno uždėjaų kondicionierių (gliss kur). Labai malonus kvapas

O šiandien išssiploviau tuo pačių šampūnų ir kaukytę (B.App) ir pabaigoje nupyliau dilgelių nuoviru. Viskas super!! Plaukas labai paklusnus

Aišku kaina nėra iš pigiųjų (pati pirkausi su 30% nuolaida), bet jei neturite galimybės įsigyti ar jums tiesiog netinka pabandykite loreal ELVITAL sampūną (rožinės spalvytės) bent jau man po šio šampūno plaukai atsigavo, įgijo žvilgesį bei šiokį tokį švelnumą!
As pernai kai buvau Danijoj, aptikau macadamija sampunu, paprastam prekybos centre, labai nustebau, bet kaina gera buvo, tai nutariau ismegint, tai zinokit mano sviesintiems plaukams nelabai, as kadangi is juodos i blondine perejus, tai man rimtesnio matomai sampuno reikia.