Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(zyzyte @ 2014 09 03, 16:51)
problemos su šampūnais:( kai tik kokį išsirenku, kad ir patį brangiausią galvos odoje atsiranda pleiskanų ir šašų....net neįsivaizduoju kokį šampuną naudoti jautriai galvos odai...patarkite gal kas susidūrėte su panašia problema?

tai gal kokio specialaus paprašykite vaistinėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzyte @ 2014 09 03, 15:51)
problemos su šampūnais:( kai tik kokį išsirenku, kad ir patį brangiausią galvos odoje atsiranda pleiskanų ir šašų....net neįsivaizduoju kokį šampuną naudoti jautriai galvos odai...patarkite gal kas susidūrėte su panašia problema?

MB nuo daugelio šampūnų atsiranda pleiskanų. Jautri galvos oda.
Jam tinka - Natura Siberica Neutral (pilkas buteliukas), Margarita su dilgėlėmis.
Dar labai tiko, tik deja jau išimti iš prekybos Rasa natūraliems plaukams bei Rasa šampūnas jautriai galvos odai su vaistažolėmis.
Atsakyti
QUOTE(zyzyte @ 2014 09 03, 16:51)

Manau,kad tiesiog blogai išskalaujate gal....
Atsakyti
Naudoju SYOS permatomam žaliam butely. Jis be silikonų ir be parabenų. Liuks daigtas! Jokių šašų ant galvos, plaukai švelnūs ir nebrangu plius. Beje, net kondicionierių su juo nelabai naudoju... ax.gif
Atsakyti
Live clean 'green earth 2in1', ekologiskas, neissausina plauku, gerai isplauna ir nebrangus thumbup.gif eurokose apie 15 lt kazkur:)
Atsakyti
TIGI Bed head - man pats geriausias smile.gif ir didelio butelio uztenka pusmeciui!
Atsakyti
QUOTE(Extra_Dee @ 2014 09 09, 17:42)
TIGI Bed head - man pats geriausias smile.gif ir didelio butelio uztenka pusmeciui!

Kur būna tokio?:-)
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Man labai tiko ir patiko Oysters professional besiriebaluojantiems plaukams smile.gif

Ankščiau kas antrą dieną prausdavausi, bet antrą dieną plaukai atrodydavo nekaip, tai jei reikėdavo kur nors eiti, tai būdavo, kad ir dažniau tekdavo prausti.

Su šiuo Oysters kas trečią dieną plaunu plaukus smile.gif Tai kaip man, čia jau nemažai pavyksta ištempti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 09 10, 11:52)
Sveikos  ax.gif

Man labai tiko ir patiko Oysters professional besiriebaluojantiems plaukams smile.gif

Kur jo yra pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2014 09 11, 09:19)
Kur jo yra pirkti?  ax.gif

Tikriausiai apie cutinol'į kalba eina, Cascadoje jis parduodamas smile.gif

Man labai patiko Cutinol nuo slinkimo, naudojant tikrai apstojo slinkti plaukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 09 11, 06:30)
Tikriausiai apie cutinol'į kalba eina, Cascadoje jis parduodamas  smile.gif

Man labai patiko Cutinol nuo slinkimo, naudojant tikrai apstojo slinkti plaukai  thumbup.gif

nu įdomu, reiks išbandyt, nes plaukai labai greitai susiriebaluoja ir, kiek bandžiau, niekas nepadeda ax.gif
Atsakyti
Labai patiko ''Macadamia'' šampūnas, pirkau krinonoj visiškai nenusimanydama kuo jis padės mano plaukams g.gif Po pirmo naudojimo buvau įtin patenkinta, plaukas nebuvo apsunkęs bei buvo itin švelnus biggrin.gif Dariausi natūralią kaukytę kuri esu labai patenkinta! Ir tuo pačiu po šampūno uždėjaų kondicionierių (gliss kur). Labai malonus kvapas thumbup.gif O šiandien išssiploviau tuo pačių šampūnų ir kaukytę (B.App) ir pabaigoje nupyliau dilgelių nuoviru. Viskas super!! Plaukas labai paklusnus thumbup.gif Aišku kaina nėra iš pigiųjų (pati pirkausi su 30% nuolaida), bet jei neturite galimybės įsigyti ar jums tiesiog netinka pabandykite loreal ELVITAL sampūną (rožinės spalvytės) bent jau man po šio šampūno plaukai atsigavo, įgijo žvilgesį bei šiokį tokį švelnumą! ax.gif
Atsakyti