Pats pačiausias man visada buvo KEUNE Dabar užsukau į pardę ir greit reikėjo šampūno, tai nutvėriau GLISS KURL MILLION GLOSS, mėlyną, labai fainas, ir plaukai tokie švelnūs, lengvai šukuojasi
Siuo metu man patinkantis sampunas Kms California Curl Up - Shampoo. Nors skirtas naudoti toms kurios turi garbanotus plaukus, bet man kaip turinciai tiesius, plonus plaukus jis tinka. Plaukai puresni, atrodo daugiau apimties.
Pats geriausias dalykas plaukams yra želatina. Šaukštą ištirpintos želatinos reikia sumaišyti su šampūnu (1:1), kitą šaukštą su balzamu (1:1). Plauti kaip įprastai arba, jei norite geresnio rezultato, palaikykite ~30 min. Tai vadinasi plaukų laminavimas želatina. Plaukučiai atrodo nuostabiai , o želatiną galima maišyti su pačiu pigiausiu šampūnu ar balzamu.
Man jau į pabaigą eina Creightons plaukų šampūnas ir kondicionierius, pirkau Sarmoje po 12 Lt ir net nesitikėjau, kad taip pasiteisins. Plaukus padaro labai švelnius, šilkinius, glotnina, skaniai kvepia. Tik truputi apimties trūksta, nes net perdaug atrodo suglotnina. Kartosiu tikrai, bet gal pirmiau naujieną su kertinu išbandysiu, kaip tik dabar akcija. Gal kuri nors bandėt?
O čia nuoroda su platesniu mano aprašymu: Creightons