Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(dynka @ 2014 04 07, 20:58)
As naudoju Goldwell sampuna, kondicionieriu ir kauke. Siunciuosi is topbeauty.lt, galite pati paziuret ten.

ten ju daug ivairiu rusiu, bet koki konkreciai naudojate ir kaip patinka? smile.gif
Atsakyti
Pats pačiausias man visada buvo KEUNE
Dabar užsukau į pardę ir greit reikėjo šampūno, tai nutvėriau GLISS KURL MILLION GLOSS, mėlyną, labai fainas, ir plaukai tokie švelnūs, lengvai šukuojasi
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas bandėt ir turit atsiliepimų? smile.gif šampūnas
Atsakyti
Siuo metu man patinkantis sampunas Kms California Curl Up - Shampoo. Nors skirtas naudoti toms kurios turi garbanotus plaukus, bet man kaip turinciai tiesius, plonus plaukus jis tinka. Plaukai puresni, atrodo daugiau apimties.
Atsakyti
QUOTE(meshkiukass @ 2014 04 15, 20:05)
Sveikos, gal kas bandėt ir turit atsiliepimų?  smile.gif šampūnas

Gundausi ir as sita sampuna isigyti,bet pasiskaitau komentarus ir kazkaip vis persigalvoju.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mes tai nusipirkome šitą šampūną ir juo labai džiaugiamės smile.gif Gavos pigiai, bet mano vyrui po pirmo plovimo net gražu į jo plaukus žiūrėt buvo biggrin.gif
Atsakyti
naudoju svogūninį šampūną jau apie 3 savaites. Labai patenkinta, plaukai nustojo slinkti ir tokie minkštučiai po plovimo 4u.gif

http://www.mano-vais...-slinkimo-150ml
Atsakyti
Pats geriausias dalykas plaukams yra želatina. Šaukštą ištirpintos želatinos reikia sumaišyti su šampūnu (1:1), kitą šaukštą su balzamu (1:1). Plauti kaip įprastai arba, jei norite geresnio rezultato, palaikykite ~30 min. Tai vadinasi plaukų laminavimas želatina. Plaukučiai atrodo nuostabiai thumbup.gif , o želatiną galima maišyti su pačiu pigiausiu šampūnu ar balzamu.
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2014 04 08, 19:59)
ten ju daug ivairiu rusiu, bet koki konkreciai naudojate ir kaip patinka? smile.gif

user posted image

šampūnas

user posted image

kaukė
Atsakyti
user posted image
Man jau į pabaigą eina Creightons plaukų šampūnas ir kondicionierius, pirkau Sarmoje po 12 Lt ir net nesitikėjau, kad taip pasiteisins. Plaukus padaro labai švelnius, šilkinius, glotnina, skaniai kvepia. Tik truputi apimties trūksta, nes net perdaug atrodo suglotnina. Kartosiu tikrai, bet gal pirmiau naujieną su kertinu išbandysiu, kaip tik dabar akcija. Gal kuri nors bandėt?
user posted image
O čia nuoroda su platesniu mano aprašymu:
Creightons
Atsakyti
user posted image

kondicionierius
Atsakyti
As tai naudoju stai sita sampuna ax.gif

user posted image

Na man jis labai patinka, plaukuciai atrodo daug sveikesni, zvilga ir labai svelnus.
Atsakyti