Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(joanellea @ 2012 08 07, 19:59)
O aš turiu ilgus šviesius plaukus, dar plius dažau sruogelėm, tai jau gal gerus metus ieškau to vienintelio šampūno, tačiau vis nerandu, nes nuo vieno plaukai slenka, nuo kito pleiskanų atsiranda doh.gif taip ir nesiseka verysad.gif

marrocan oil bandet ? mano plaukai tokie pat,tai man atradimas. po ilgu ir labai nepigiu ieskojimu.
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2012 08 07, 23:39)
marrocan oil bandet ? mano plaukai tokie pat,tai man atradimas. po ilgu ir labai nepigiu ieskojimu.

Nea, šių nebandžiau dar g.gif o kur jūs perkate? mirksiukas.gif kiek mačiau iš brangesnių šie verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanellea: 07 rugpjūčio 2012 - 22:20
[quote=joanellea,2012 08 07, 21:20]
Nea, šių nebandžiau dar g.gif o kur jūs perkate? mirksiukas.gif kiek mačiau iš brangesnių šie verysad.gif
jo nepigus ax.gif as perku vietiniame salone moku 7.50£ juokinga kaina,nezinau kodel kirpeja uz savikana atiduoda biggrin.gif
o dar galima rasti feelunique psl.
Atsakyti
čia bišk ne į temą, bet gal galit mestelt nuorodą temos,kur apie visokius aliejukus, balzamus ir t.t.? Niekaip nerandu
Atsakyti
Sveiki, gal kas naudojate šį šampūną? http://coolspotters....inating-shampoo

Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę apie kokybę.
Atsakyti
Gal kas naudojat ir galit rekomenduotu koky gera purinanty sampuna, kuris tikrai purintu plauka. Nes jau mano nutyse siulai man nusibodo blink.gif
Atsakyti
geriausi- URTEKAM thumbup.gif
Atsakyti
Niekaip negaliu atrasti "savo" šampūno unsure.gif Gal galite ką parekomednuoti sausiems plaukams? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galinti: 04 rugsėjo 2012 - 19:59
QUOTE(Galinti @ 2012 09 04, 20:59)
Niekaip negaliu atrasti "savo" šampūno  unsure.gif Gal galite ką parekomednuoti sausiems plaukams?  4u.gif

sausiem manau butu geras aussie, tigi Bed Head Urban Antidotes Recovery,macadamia sie tikrai drekino plauka, aisku butinai reik naudot aliejuka galiukams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_25: 05 rugsėjo 2012 - 16:02
QUOTE(Kristi_25 @ 2012 09 05, 17:01)
sausiem manau butu geras aussie

Šiandien kaip tik važiavau pirkti, bet buvo likę tik kondicionieriai blink.gif sakė kitą savaitę turėtų atvežti. O plaukų galiukams serumus naudoju, bet taip pat neatradau savojo.
Dėkui už patarimus, jei negausiu aussie, bandysiu macadamia tada 4u.gif
Atsakyti
Niekaip negaliu atrasti "savo" šampūno  unsure.gif Gal galite ką parekomednuoti sausiems plaukams?  4u.gif

Mano plaukai maždaug nuo ausų yra sausi, šiuo metu naudoju Jonh Frieda Straight ahead šampūną, tai po jo praktiškai nebereikia kondicionieriaus, visai nesuvelia plaukų. Rekomenduoju. 4u.gif
user posted image
Mano parvežtas iš UK, bet turbūt ir LT tokie pat unsure.gif
Atsakyti

drėkinantis man labai geras šampūnas Orising su kokosais 4u.gif
user posted image
Atsakyti