Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Perverciau tema plius minus, bet paklausiu dar karta: is kokiu uzsienio psl siunciates plauku prieziuros priemones? Gerai butu, kad ir kosmetikos butu. Uzmaciau tik iherb.com, bet ten is USA, butu geriau is Europos saitu, kad muito neprikabintu 4u.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2014 03 02, 15:48)
Perverciau tema plius minus, bet paklausiu dar karta: is kokiu uzsienio psl siunciates plauku prieziuros priemones? Gerai butu, kad ir kosmetikos butu. Uzmaciau tik iherb.com, bet ten is USA, butu geriau is Europos saitu, kad muito neprikabintu 4u.gif  Aciu.

Jeigu užsisakysite iš iherb.com ir neviršysite 75 lt., tai muito nebus ax.gif

Aš dar siunčiuosi iš violey.com smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 02 kovo 2014 - 16:37
Labas rytas,
Gal kuri bandėt šį šampūną:

user posted image
Atsakyti
Sveikos. Atrandau nuostabu sampuna apie kuri privalau papasakoti. smile.gif
Mano plaukai greitai riebaluojasi, nuo dazymo suplonejo,galva plaudavau kasdien. Nuo sampunu skirtu riebaluotiems plaukams nukentejo ir galiukai - issausejo. Kiek esu isbandzius sampunu, norimo rezultato nesulauktavau..Bet pries menesi gavau dovanu ekologiska BINATEC firmos sampuna su probiotikais. Per menesi laiko matau akivaizdzius rezultatus. Plaukai pastorejo, atrodo gyvesni, sveikesni. Galva plaunu kas antra diena,kas man yra tikras pasiekimas. biggrin.gif Na supras mane tos kurioms tenka galva plauti kasdien..
Tikrai rekomenduoju isbandyti. thumbup.gif
Atsakyti
Ar bandėte šios kosmetikos linijos šampūnus? Gal galit pasidalint atsiliepimais naudojusios g.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrausra @ 2014 03 26, 17:13)
Sveikos. Atrandau nuostabu sampuna apie kuri privalau papasakoti. smile.gif
Mano plaukai greitai riebaluojasi, nuo dazymo suplonejo,galva plaudavau kasdien. Nuo sampunu skirtu riebaluotiems plaukams nukentejo ir galiukai - issausejo. Kiek esu isbandzius sampunu, norimo rezultato nesulauktavau..Bet pries menesi gavau dovanu ekologiska BINATEC firmos sampuna su probiotikais. Per menesi laiko matau akivaizdzius rezultatus. Plaukai pastorejo, atrodo gyvesni, sveikesni. Galva plaunu kas antra diena,kas man yra tikras pasiekimas. biggrin.gif  Na supras mane tos kurioms tenka galva plauti kasdien..
Tikrai rekomenduoju isbandyti. thumbup.gif

Gal pati platinate? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 03 29, 17:41)
Gal pati platinate? mirksiukas.gif

Ne. Bet turiu kontaktus. Galite kreiptis jei reikia.wink.gif
Atsakyti
As tai is LT puslapio siunciuos. Visa laika naudojau Loreal, bet dabar atradau Goldwell linija, esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2014 04 06, 16:04)
As tai is LT puslapio siunciuos. Visa laika naudojau Loreal, bet dabar atradau Goldwell linija, esu patenkinta.

kokias konkreciai priemones naudojate? is kokios linijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrausra @ 2014 03 30, 17:13)
Ne. Bet turiu kontaktus. Galite kreiptis jei reikia.wink.gif

Gal galite parašyti kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 04 06, 21:08)
Gal galite  parašyti kontaktus  4u.gif

Turiu vienos konsultantes tik numeri is kurios pirko, jei reikia i az parasykite, bet drasiai galite ir uzsisakyti is ju svetaines www.binatec.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2014 04 06, 17:36)
kokias konkreciai priemones naudojate? is kokios linijos? 4u.gif

As naudoju Goldwell sampuna, kondicionieriu ir kauke. Siunciuosi is topbeauty.lt, galite pati paziuret ten.
Atsakyti