Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Medute55 @ 2013 12 06, 11:07)
Gal kas rekomenduosite priemones, kad apimtį didintų g.gif

Siulau isbandyti Keune 'Blend Volume', tik naudoti pakaitomis su kitu sampunu, rezultatas matomas po keliu plovimu smile.gif
Atsakyti
user posted image
gal kuri bandete Philip B Russian Amber Imperial Shampoo? kaip atsiliepimai?

Mano kol kas geriausias atradimas, nuostabiai svelnus plaukai, issipute wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 03 sausio 2014 - 10:19
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 01 03, 10:19)
user posted image

Mano kol kas geriausias atradimas, nuostabiai svelnus plaukai, issipute  wub.gif

Kur šio šampūno galima įsigyti?Ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2014 01 03, 14:32)
Kur šio šampūno galima įsigyti?Ir kokia kaina? 4u.gif

pati siunciausi nezinau ar lt jo yra smile.gif kaina prabangi apie 300lt labai idomi konsistensija kaip medaus smile.gif siunciausi is beutybay.com
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 01 03, 23:04)
pati siunciausi nezinau ar lt jo yra smile.gif kaina prabangi apie 300lt labai idomi konsistensija kaip medaus smile.gif  siunciausi is beutybay.com

Po plovimo su juo dar reikalinga kokia kaukė ar balzamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2014 01 04, 02:02)
Po plovimo su juo dar reikalinga kokia kaukė ar balzamas?  g.gif

naudoju katiria kauke smile.gif isijungus ta puslapeli yra jo filmukas tai viska kas tam filmuke ir naudoju isskyrus purskala smile.gif ir kaukes ne visuomet prisiruosiu is vonios islipt ir pasidziovint tad tik palaikau taip ant plauku smile.gif zada pirkti visa linija vien amber nors ji brangi, bet manau nesigailesiu.
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2013 12 06, 11:07)
Gal kas rekomenduosite priemones, kad apimtį didintų g.gif

Rekomenduoju si, jau n kartu pirktas thumbup.gif mano ploni plaukai, sitas sampunas tikrai gerai didina apimtį, bent jau man ir kaina ne kosmine,jei netiktų ~30 Lt.
user posted image

Kas esate išbandę ALTERNA ar FEKKAI volume šampunus, kuri parekomenduotumet?
smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri bandet DSM produkcija? Vaistinej apziurynejau visa linija, gundziausi sampuna ir kauke nusipirkti, bet sudvejojau...Gal atsiliepimu turit? g.gif
Atsakyti
DSM turiu sampuna su black caviar riebiems plaukams ir tos pacios serijos kondicionieriu - niekuo neypatingi. Sampunas baisiai plaukus suploja, atidaviau draugei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 08, 16:29)
DSM turiu sampuna su black caviar riebiems plaukams ir tos pacios serijos kondicionieriu - niekuo neypatingi. Sampunas baisiai plaukus suploja, atidaviau draugei smile.gif

O man taip vaistininke isgyre, net keista kad susilaikiau nenusipirkus. Nieko nebandzius is tos linijos as..
Kagi, einu visa temute perskaityt, idomu kuri cia priemone favorite smile.gif
Atsakyti
Jau kelintą kartą Biosaloj perku Sante Henna šampūną, a la ekologiškas, kas man patinka, ir apimties priduoda tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirilova: 28 vasario 2014 - 13:48
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 01 03, 11:19)

Mano kol kas geriausias atradimas, nuostabiai svelnus plaukai, issipute  wub.gif

Ilgam užtenka vieno indelio? smile.gif
Atsakyti