naudoju katiria kauke isijungus ta puslapeli yra jo filmukas tai viska kas tam filmuke ir naudoju isskyrus purskala ir kaukes ne visuomet prisiruosiu is vonios islipt ir pasidziovint tad tik palaikau taip ant plauku zada pirkti visa linija vien amber nors ji brangi, bet manau nesigailesiu.
Rekomenduoju si, jau n kartu pirktas mano ploni plaukai, sitas sampunas tikrai gerai didina apimtį, bent jau man ir kaina ne kosmine,jei netiktų ~30 Lt.
Kas esate išbandę ALTERNA ar FEKKAI volume šampunus, kuri parekomenduotumet?
Sveikos, gal kuri bandet DSM produkcija? Vaistinej apziurynejau visa linija, gundziausi sampuna ir kauke nusipirkti, bet sudvejojau...Gal atsiliepimu turit?
DSM turiu sampuna su black caviar riebiems plaukams ir tos pacios serijos kondicionieriu - niekuo neypatingi. Sampunas baisiai plaukus suploja, atidaviau draugei
DSM turiu sampuna su black caviar riebiems plaukams ir tos pacios serijos kondicionieriu - niekuo neypatingi. Sampunas baisiai plaukus suploja, atidaviau draugei
O man taip vaistininke isgyre, net keista kad susilaikiau nenusipirkus. Nieko nebandzius is tos linijos as..
Kagi, einu visa temute perskaityt, idomu kuri cia priemone favorite