Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Mano plaukai šviesūs (dažyti), šiuo metu pakaitomis naudoju šiuos šampūnus ir kaukes:
1. Keune kaukę ir šampūną.
2. Alfaparf šampūną ir kaukę;
3. Dikson šampūną ir kaukę.
ir šį aliejuką.
Patinka visi smile.gif
dar turiu Dikson ampulių. Kai pirkau sakė, kad galiu naudot kartą ar net du per savaitę, bet naudoju gerokai rečiau..
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 12 02, 23:41)
Mano plaukai šviesūs (dažyti), šiuo metu pakaitomis naudoju šiuos šampūnus ir kaukes:
2. Alfaparf

Kaip Alfaparf šampūnas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 12 03, 10:46)
Kaip Alfaparf šampūnas?  ax.gif

man apskritai visos tos priemonės patinka ir tinka mano plaukams smile.gif
Atsakyti
o man nerealus https://fbcdn-sphoto...123350460_n.jpg
pakaitom naudoju ir labai labai faina https://fbcdn-sphoto...357571344_n.jpg tik sitos linijos pienelio dar nebandziau
Atsakyti
Gal esat kas nors bandę PHILIP B liniją? Jei taip tai kokie įvertinimai ?
Atsakyti
Norėčiau pagirti Careline šampūnus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas rekomenduosite priemones, kad apimtį didintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2013 12 06, 11:07)

Kaip gi padidinsi, jei pleuku nera tai ir nepadarysi, kad daugiau isdygtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2013 12 06, 11:07)

Mane tai irgi domina. Manau, kad tikrai tokiu yra ir gan veiksmingu. Siuo metu naudoju Matrix Root Amplifyer ir tikrai pastebejau rezultata, bet noreciau dar kazko geresnio biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kur gauti Zenz therapy šampūnų? Ačiū kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerinėja @ 2013 12 06, 15:07)
Kaip gi padidinsi, jei pleuku nera tai ir nepadarysi, kad daugiau isdygtu  biggrin.gif

Prideti neprides plauku bet jie bus labiau papure taip vizualiai sudarydami apimties vaizda, Matrix saknu pakelejas man labai patinka, ir ceattiva lifecare linija irgi gerai dirba savo darba. Bet kiekvienam reikia atrast ta savo produkta:)
Atsakyti
QUOTE(jii @ 2013 12 07, 00:19)
Prideti neprides plauku bet jie bus labiau papure taip vizualiai sudarydami apimties vaizda, Matrix saknu pakelejas man labai patinka, ir ceattiva lifecare linija irgi gerai dirba savo darba. Bet kiekvienam reikia atrast ta savo produkta:)

O kur galima isigyti creattiva lifecare produkcijos ? Aciu 4u.gif
Atsakyti