Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(greeny1231 @ 2013 05 27, 13:18)
Na taip,labiau tiktu toms,kuriu ir saknys sausos:) o mano ir taip greit susiriebaluoja.. smile.gif

Nu va, o mane parduotuvėje buvo beveik suviliojusi pardavėja su tuo Macadiamia šampūnu, tai tada nepaėmiau, bet vis viliojausi grįžti nusipirkti, bet dabar galutinai apsigalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 08 09, 21:41)
Neseniai pradėjau naudoti Marlies Moller šampūną Tropical Mango - neblogas, plaukai žvilga, ilgiau nesiriebaluoja, tačiau vien jo neužtenka (nors šampūnas ir kondicionierius viename), nes plaukai ilgi, būtinai ir kaukę tepu.

Kur pirkote šį šampūną? smile.gif Ir kokia kaina? biggrin.gif
Atsakyti
Parekomenduokit koki stipriai valanti sampuna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 11 18, 00:04)

kazkada pirkau swarckopf proffesional valanti sampuna, man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu labai patinka Toni&Guy šampūnas. Plaukai blizga ir švelnūs.
Atsakyti
man labiausiai patiko Marmozel šampūnas ir kondicionierius, vakare net aliejinės kaukės nereikia dėti, plaukas pamaitintas ir nesausas. tik kaina didoka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 11 17, 23:04)

Rekomenduoju milk_shake deep cleasing valomaji šampūna, be sulfatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 11 17, 23:04)

Esu naudojusi kelis, ir Milk shake, ir Schwartzkopf, bet uz abu labiau patiko Karaal wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2013 11 26, 18:35)
Esu naudojusi kelis, ir Milk shake, ir Schwartzkopf, bet uz abu labiau patiko Karaal wink.gif

Kuris butent?
Atsakyti
Gal esate kuri naudojus O'right plauku priemones? 4u.gif ar patiko? Kiek skaiciau tai vieni is naturaliausiu ir veiksmingiausiu plauku prieziuros produktu wub.gif o ir platus pasirinkimas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pr1ncess: 28 lapkričio 2013 - 22:29
QUOTE(Pr1ncess @ 2013 11 28, 23:24)
Gal esate kuri naudojus O'right plauku priemones?  4u.gif  ar patiko? Kiek skaiciau tai vieni is naturaliausiu ir veiksmingiausiu plauku prieziuros produktu wub.gif  o ir platus pasirinkimas 4u.gif
user posted image

Naudojau purpurinės rožės šampūną, atsiliepimai geri: gan skalsiai naudojos (nors ir kiekis nemažas), nedaug jo reikia, gerai putoja, gerai išplaudavo man ir aliejines kaukes, plaukai švelnūs, žvilgantys ir tikrai neišsausėję. Tiesa, po jo naudodavau kondicionierių ar kaukę
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 11 27, 14:43)
Kuris butent?

Siek tiek pamelavau, visgi ten sveitiklis http://www.kaaral.lt...,-250ml#content
Bet tikrai daug didesnis poveikis, nei visu kitu naudotu panasiu priemoniu wink.gif
Atsakyti