Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(kavannha @ 2013 10 25, 16:10)
merginos,  gal zinot kur galima nusipirkti si sampuna ir balzama? 4u.gif user posted image

http://www.swansonvi...-oz-each-liquid

Kaip suprantu siunčia į Lietuvą ir nebrangiai 4,99 dolerio
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 11 01, 12:55)
o nezinot ar ji siuncia i uzsieni? 4u.gif

Turetu siusti, juk jokio skirtumo, svarbu preke parduoda manau 4u.gif
Ten yra telefono numeris, tai galima pasiskambinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2013 11 01, 17:20)
Turetu siusti, juk jokio skirtumo, svarbu preke parduoda manau  4u.gif
Ten yra telefono numeris, tai galima pasiskambinti smile.gif

klausiau pas ja, sake nesiuncia i uzsieni nes trapus buteliai(sampunas,balzamas) , tik lietuvos miestuose siuncia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 11 01, 16:33)
klausiau pas ja, sake nesiuncia i uzsieni nes trapus buteliai(sampunas,balzamas) , tik lietuvos miestuose siuncia  4u.gif

Tada atsisiuskit pas namiskius Lietuvoje ir jie persius 4u.gif
As taip pat uzsienyje, bet netrukus grysiu, bandysiu isigyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2013 11 01, 19:09)
Tada atsisiuskit pas namiskius Lietuvoje ir jie persius  4u.gif
As taip pat uzsienyje, bet netrukus grysiu, bandysiu isigyti  blush2.gif

teks taip ir daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2013 10 13, 16:22)
Sveikos merginos smile.gif
gal kuri bandete sampunas Loshadinaja sila? kokie butu atsiliepimai?  ax.gif yra kur nors jo Lietuvoje pirkti? Jei taip, gal zinote kiek mazdaug kainuoja? smile.gif
user posted image

gal zinote kokiu puslapiu is kur atsisiusti butu galima si sampuniuka. geriau butu ne rusiski puslapiai nes nesuprantu rusu kalbos blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tiek daug gerų pasiūlymų, kad net sunku išsirinkti smile.gif Aš pati neturiu stabilios šampūnų meilės, paskutinis pasirinkimas - Syoss juodas. Bet neseniai prisiminiau, kad esu kažkada dovanų gavusi Schwarzkopf Professional šampūną, tai jis man labai patiko smile.gif Gal kas nors dabar naudoja ir yra patenkinta rezultatu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2013 11 02, 23:17)
Sveikos  4u.gif

Tiek daug gerų pasiūlymų, kad net sunku išsirinkti smile.gif Aš pati neturiu stabilios šampūnų meilės, paskutinis pasirinkimas - Syoss juodas. Bet neseniai prisiminiau, kad esu kažkada dovanų gavusi Schwarzkopf Professional šampūną, tai jis man labai patiko smile.gif Gal kas nors dabar naudoja ir yra patenkinta rezultatu?

user posted image

Laba, siuometu naudoju visaserija,sampuna,balzama ir kauke. Esu blondine,daznai dazau plaukucius,manau,kad kauke siek tiek pamaitina plaukus,o sampunas su kondicionierium,nieko ypatingo nedaro,gerai isplauna,skaniai kvepia,kazko toookio nepastebejau, dabar gundausi kerastase ax.gif
Atsakyti
Turiu keleta geriausiu, naudoju pakaitomis:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokie jusu plaukai? Kuom patinka sie sampunai, kokia ju paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 11 03, 18:05)
Kokie jusu plaukai? Kuom patinka sie sampunai, kokia ju paskirtis?

jei manes klausiat- mano plaukas plonas, sviesus, naturalus. del plauku bedu neturiu. mano labai jautri galvos oda.netinka beveik visi sampunai. Patinka sudetis, neturi tu baisybiu- Laureth sulfatu ir pan. nestipriai putuoja del to, bet man tinka.

Eucerin irgi skirtas jautriai odai.

O Pregaine siaip pirmas tikes sampunas,kuriuo dabar LT nebematau. bet kaip sakoma pirma meile nerudija
Atsakyti
user posted image

O kaip jums šie Rich šampūnai? g.gif
Atsakyti