Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(jauniute @ 2013 10 24, 10:23)
ir as issibandziau baikal su melynomis gelytemis, tikrai kad super, plaukai tokie svlenuciai ir purus po jo buna, o mano jie yra sviesinti 4u.gif

Jusu toks? smile.gif

user posted image

apie ji mazdaug 50/50 atsiliepimai - vieni sako, kad super, kiti - kad visiskas Š... unsure.gif
Atsakyti
Laba visoms,

Gal kas yra naudoje Kerastase, Joico, Aveda ir Redken sampunus ir balzamus dazytiems plaukams ir galetu palyginti?

Esu naudojus Kerastase bain de force ir dabar naudoju Maroccan Oil, kuris tuoj baigsis tai norisi kazka naujo isbandyti.

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2013 10 24, 20:34)
Jusu toks?  smile.gif

apie ji mazdaug 50/50 atsiliepimai - vieni sako, kad super, kiti - kad visiskas Š...  unsure.gif

taip sitas 4u.gif turejau pries tai kazkuri baikal maitinamaji, tai man netiko, buvo per stiprus, nusverdavo plauka, niu va o sitas tai puikiai tiko man 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal zinot kur galima nusipirkti si sampuna ir balzama? 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 10 24, 08:43)
o kur ji pirkote?  4u.gif as pati noreciau ji nusipirkti tik niekaip nerandu cia kur gyvenu.. verysad.gif
Papildyta:
ir ar apie sita kauke kalbejot? 4u.gif user posted image

pirkau savo mieste ,užsakiau pas vieną moterį,kuri važinėja prekių į Rusiją, tai parvežė, o kaukę mačiau tik pakuotėj,tai ji gal raudonam įpakavime buvo,nepamenu g.gif
Atsakyti
Mano plaukai stori, ilgoki, puciasi nu zodziu sunkiai tvarkomi. neseniai gavau meginuku is cia, labai suzavejo Mirazo linija, naudojau visus tris sampuna-kauke-aliejuka, nu tokiu lengvu plauku dar nesu turejus, tai dabar laukiu kol viska savo sunaudosiu ir pirksiu sitos linijos produktus, isimylejau 4u.gif
http://www.terrabella.lt/mirazo-linija
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2013 10 13, 16:22)
Sveikos merginos smile.gif
gal kuri bandete sampunas Loshadinaja sila? kokie butu atsiliepimai?  ax.gif yra kur nors jo Lietuvoje pirkti? Jei taip, gal zinote kiek mazdaug kainuoja? smile.gif
user posted image

Girdejau laba geru atsiliepimu apie ji. Nuo slinkimo padeda, nereikia jokiu balzamu poto. Rusijoje labai daug moteru ji naudoja! pati ieskau kur ji isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2013 10 30, 10:36)
Girdejau laba geru atsiliepimu apie ji. Nuo slinkimo padeda, nereikia jokiu balzamu poto. Rusijoje labai daug moteru ji naudoja! pati ieskau kur ji isigyti smile.gif

aš turiu ,tikrai labai geras ,nuo slinkimo ar padeda nežinau,nes tik nesenai įsigijau,bet balzamo po jo man tikrai reikia ax.gif
Atsakyti
Pabandziau Vokieciu profesionalu pur hair sampuna, drekinanti, nu tikrai labai patiko, dar dejau ju kondicionieriu irgi drekinanti, tai kol kas tikrai mano plaukuciams super tinka thumbup.gif
Atsakyti
O kur galima šio šampūno ir balzamo nusipirkti? Ar yra kokia internetinė parduotuvė?

QUOTE(Spicas @ 2013 10 30, 09:36)

Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2013 10 30, 08:36)

Skelbiu.lt yra ju pirkti sampunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulke: 01 lapkričio 2013 - 13:42
QUOTE(Dulke @ 2013 11 01, 13:31)
Skelbiu.lt yra ju pirkti sampunas

o nezinot ar ji siuncia i uzsieni? 4u.gif
Atsakyti