Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(meshkiukass @ 2013 10 13, 18:00)
Aš nepasakyčiau, kad nuo to mane and tail pajutau kažką ypatingo smile.gif jei sužinotumėt kur įmanoma nusipirkti tą šampūną, kuris sakėtė tik Rusijoje, praneškite

yra UK vienoj lenkiskoj parduotuvej, tik kaina jo 25 svarai berods doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 10 13, 16:51)
yra UK vienoj lenkiskoj parduotuvej, tik kaina jo 25 svarai berods doh.gif

Nu kaina tai absurdas, ypac, kai esu girdejus ir nekokiu atsiliepimu apie ji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flossy Lady: 13 spalio 2013 - 20:09
QUOTE(Ibero @ 2013 10 11, 10:11)
aš šiuo metu naudoju Keune šampūną su keratinu, pirmą dieną plaukai atrodo tikrai gerai, tačiau antrą - jau susiriebaluoja, apsunkina kažkiek plauką, bent jau mano  smile.gif  antrą kartą nepirkčiau, nes kasdien plauti galvą nesinori. Jeigu jūsų plaukai labai sausi - tada, manyčiau, Jums vertėtų išbandyti tokį šampūną.
user posted image

keratinas jokiu budu netinka kasdienai ir riebiems plaukams, baikit bajerius smile.gif jis apsunkina - tiesina:)
So pure man labai patinka smile.gif
Atsakyti
Mano atradimas pigutis Margaritos sampuas su kiausiniu baltymais! Mano plaukas ilgas,sviesintas, veliasi,elektrinasi. Naudoju visus sampunus tokius kaip Giovani,Tigi,Macadmia,Keune ir pan bet tokiu puriu, nesukritusiu, nesivelianciu plauku senai neturejau biggrin.gif o nusipirkau ji vos ne sepeteliams plaut...
Atsakyti
QUOTE(meshkiukass @ 2013 10 13, 18:00)
Aš nepasakyčiau, kad nuo to mane and tail pajutau kažką ypatingo smile.gif jei sužinotumėt kur įmanoma nusipirkti tą šampūną, kuris sakėtė tik Rusijoje, praneškite

Sveiki
Šampūną radau kur parduoda,kaina 45 lt,gal norite pirkti per puse?
Aš kaip pirmam kartui bijau pirkt visą kiekį,o jei netiks?
Atsakyti
Esu isbandziusi begale sampunu ir kt priemoniu, nesu trumpaplauke, tad greitai issibaigia netgi litriniai "buteliukai".. Bet pati nustebau, kad is visu brangiu, mandru, garsiu vardu man labiausiai pritiko paskutiniu metu atrastas ir dabar naudojamas rusiskas! Baikal su melynomis gelytemis smile.gif neprilygtsa kolka joks kitas jam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virsukalne: 17 spalio 2013 - 12:14

Mano stori plaukai, nepaslankūs.. šis šampūnas padaro juos minkštučius svelnučius, Tik reikia daryti pertraukas kad plaukas nepriprastų...user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2013 10 13, 16:22)
Sveikos merginos smile.gif
gal kuri bandete sampunas Loshadinaja sila? kokie butu atsiliepimai?  ax.gif yra kur nors jo Lietuvoje pirkti? Jei taip, gal zinote kiek mazdaug kainuoja? smile.gif
user posted image

aš jau šiandien išbandžiau šitą ,labai patiko,plaukai švelnūs ,paslankūs ,nesukrito,dar yra kaukė tos pačios firmos ,gal kas norėtų pirkti per puse?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 10 23, 20:39)
aš jau šiandien išbandžiau šitą ,labai patiko,plaukai švelnūs ,paslankūs ,nesukrito,dar yra kaukė tos pačios firmos ,gal kas norėtų pirkti per puse?

o kur ji pirkote? 4u.gif as pati noreciau ji nusipirkti tik niekaip nerandu cia kur gyvenu.. verysad.gif
Papildyta:
ir ar apie sita kauke kalbejot? 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(virsukalne @ 2013 10 17, 13:14)
Esu isbandziusi begale sampunu ir kt priemoniu, nesu trumpaplauke, tad greitai issibaigia netgi litriniai "buteliukai".. Bet pati nustebau, kad is visu brangiu, mandru, garsiu vardu man labiausiai pritiko paskutiniu metu atrastas ir dabar naudojamas rusiskas! Baikal su melynomis gelytemis smile.gif neprilygtsa kolka joks kitas jam smile.gif

ir as issibandziau baikal su melynomis gelytemis, tikrai kad super, plaukai tokie svlenuciai ir purus po jo buna, o mano jie yra sviesinti 4u.gif
Atsakyti
Man toks keistas pasvarstymas iškilo- kodėl reklamai naudoja arklius? biggrin.gif Nes jų šeriai gražūs? g.gif:
Atsakyti
Aš dabar MELISA šampūna, kondicionierių naudoju. kol kas puikiai tinka bigsmile.gif
Atsakyti