Aš naudoju L'oreal Curl Contour ir esu be galo patenkinta
Labai ilgai vargau, kol atradau šią priemonę. Turint jautrią galvos oda nuolatos kamuodavo pleiskanos ir begalinis niežulys. O dabar jau metai kaip jokių sudirgimų nėra... pfu pfu pfu... bet šiuo metu nekeisčiau į nieką
Labai patiko sitas, gerai drekina.
o ar yra naudojanciu bumble and bumble sampunus ir visas kitas plauku prieziuros priemones?norisi isbandyti,bet nezinia ka rinktis
QUOTE(Onoff @ 2013 10 06, 20:23)
o ar yra naudojanciu bumble and bumble sampunus ir visas kitas plauku prieziuros priemones?norisi isbandyti,bet nezinia ka rinktis
sampuno nesu bandzius bet bandziau surf spray tai lb patiko jie buvo vieni is pirmuju kurie toki produkta pristate o del sampuno pas viena drauge uzmaciau bet ji sake kad sampunas kaip sampunas - nieko super bet kauke patiko - tik neprisimenu kokia jin ten turejo
Merginos, o gal kas naudojate sampuna su keratinu?
QUOTE(Asveja @ 2013 10 10, 14:10)
Merginos, o gal kas naudojate sampuna su keratinu?
aš šiuo metu naudoju Keune šampūną su keratinu, pirmą dieną plaukai atrodo tikrai gerai, tačiau antrą - jau susiriebaluoja, apsunkina kažkiek plauką, bent jau mano antrą kartą nepirkčiau, nes kasdien plauti galvą nesinori. Jeigu jūsų plaukai labai sausi - tada, manyčiau, Jums vertėtų išbandyti tokį šampūną.
Rekuomenduokit koki nors šampuną riebiems plaukams.ačiū
Sveikos merginos
gal kuri bandete sampunas Loshadinaja sila? kokie butu atsiliepimai? yra kur nors jo Lietuvoje pirkti? Jei taip, gal zinote kiek mazdaug kainuoja?
gal kuri bandete sampunas Loshadinaja sila? kokie butu atsiliepimai? yra kur nors jo Lietuvoje pirkti? Jei taip, gal zinote kiek mazdaug kainuoja?
QUOTE(Amalija2 @ 2013 10 13, 16:22)
Aš, deja, nebandžiau, bet pamenu tik pakuuotę,kai mano kolegė, rusė, buvo atsinešus į darbą jį, sakė, kad tai vienintelis dalykas, kuris jos baltus ( buvo peroksidinė blondinė) padarė sveikus, nustojo slinkt plaukai ir augo labai greit...Pamenu ji davė pabandyt kitai kolegei, tai ji irgi buvo patenkinta. tik tada ji pamenu sakė, kad jį galima nusipirkt tik rusijoje aš buvau labai susigundžiusi, bet tada internete neradau. kur jūs jį pirkote? aš kaip tik nusipirk arklių šampūną mane and tale, kaip skatinantį augimą -tik kartą naudojau, tai žiūrėsiu ar jis man paskatins nes yotubej yra labai daug gerų atsiliepimų apie jį.
Aš nepasakyčiau, kad nuo to mane and tail pajutau kažką ypatingo jei sužinotumėt kur įmanoma nusipirkti tą šampūną, kuris sakėtė tik Rusijoje, praneškite