Gal kas naudoja sampuna su BIOTINU? Kokios firmos ir koks poveikis? Man reiktu, kad skatintu plauku augima, nes jau labai labai letai auga.
QUOTE(Hiver @ 2013 08 05, 15:39)
Pasiulykit gera sampuna slenkantiems plaukams kuri galima butu rasti LT
Man aktualu kad tiktu kasdieniam plauku plovimui.
Esu turejus is Furterer, patiko, bet kaina man per didele uz toki kieki.
Man aktualu kad tiktu kasdieniam plauku plovimui.
Esu turejus is Furterer, patiko, bet kaina man per didele uz toki kieki.
Pabandykite NIOXIN bent man rezultatas geras buvo,tai naujas produktas,ir kas man patiko pasirenki pagal plauku struktura,slinkimo pobudi.naudojau visa komplekta t.y sampunas balzamas ir odos gaiviklis ar kaip ten jis vadinasi.O dabar maciau ir akcija siam rinkinukui
QUOTE(Vaidiliux @ 2013 09 03, 14:40)
MASTERLINE perku iš kirpėjos. Esu dėkinga jai, kad patarė naudoti pilną produktų liniją. Anksčiau pirkdavau tik šampūną ir tikėjausi stebuklingo poveikio:) Kartais perku www.mastershop.lt , nes ten turi visą asortimentą.
Mano plaukai taip pat sausi ir pučiasi. Kai panaudoju Nutri Repair kaukę tampa labai glotnūs. Draugė naudoja Masterline Solaire seriją, tai sakė, kad dar labiau glotnina:)
Mano plaukai taip pat sausi ir pučiasi. Kai panaudoju Nutri Repair kaukę tampa labai glotnūs. Draugė naudoja Masterline Solaire seriją, tai sakė, kad dar labiau glotnina:)
o jusu kirpejos kainos, kaip mastershop? ir kur kirpeja dirba, kuriame cia mieste? prisiruosiau pirkti, ziuriu, kad labai brangus siuntimas 10lt uz atsisiuntima kazkaip gaila moketi..
Kokie atsiliepimai Aussie linijai?
Kokia jūsų nuomonė apie šampunus "Pantene Pro-v".?
Man tai visada patiko šampunai iš oriflame, bet ta kur naudojau nebera prekyboje.
Man tai visada patiko šampunai iš oriflame, bet ta kur naudojau nebera prekyboje.
QUOTE(RytoTyluma @ 2013 09 20, 19:23)
Kokie atsiliepimai Aussie linijai?
man patinka aussie sampunai ir balzamai, tikrai neblogi. mano plaukams tinka , o ir nera brangus, uz dideli kieki 3 dol tik ir dar plius skaniai kvepia.
Jau antra karta nusipirkau ekologiska sampuna is Selective proffesional be SLS, nelabai putojantis, bet jau seniai apsipratau. 1L butelio ilgai uzteko, per ta laika spejau pamatyti puikius rezultatus, plaukai zvilga nors ir stipriai sviesinti. Dabar pas kirpeja planuoju uzsisakyti ir kondicionieriu, tikiuosi tokiu paciu rezultatu
QUOTE(censoriuoslady @ 2013 09 26, 03:25)
man patinka aussie sampunai ir balzamai, tikrai neblogi. mano plaukams tinka , o ir nera brangus, uz dideli kieki 3 dol tik ir dar plius skaniai kvepia.
Nuo raudonojo pleiskanom visa galva išėjo jau po poros plovimų, stovi dabar visa pilna bonkutė, daugiau kaip ir nieko negaliu pasakyt, tik kad nebebandysiu
Papildyta:
per skubėjimą ne į tą žinutę atsakiau, apie john frieda turėjau omenyje
QUOTE(Gintar!aa @ 2013 09 27, 18:18)
O kaip jums john frieda sampunai ir siaip visos priemones?
Plauku nevelia, bet ir sveikatos neptriduoda, sudetis prarustinta, bet chemijos ten apstu. Bent jau serija blondinems ne is sveikuju.. Turiu visa serija neisnaudota iki galo.