Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(hospes @ 2013 08 27, 15:19)
http://www.live-clean.com Gal kuri naudojat šmapūnus, balzamus, kaukes šios firmos? Kaip jums? Mačiau, kad Eurokose nuolaidos bus šioms prekėms. Aš pati išbandžisu putas, tai man jos visai nieko. O kaip su šmapūnais? Man patinka, kad jose mažiau parabenų, mažiau sintetikos (bent jau norėčiau tuo tikėti), na ir lengvos gan priemonės, nelimpa ir pan. biggrin.gif

Aš nemažai bandžius, man geriausias šampūnas su argano aliejumi iš visų bandytų. Dabar esu nusipirkus ir balzamą kartu, tai visas derinukas ne itin žavi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 08 27, 16:19)
http://www.live-clean.com Gal kuri naudojat šmapūnus, balzamus, kaukes šios firmos? Kaip jums? Mačiau, kad Eurokose nuolaidos bus šioms prekėms. Aš pati išbandžisu putas, tai man jos visai nieko. O kaip su šmapūnais? Man patinka, kad jose mažiau parabenų, mažiau sintetikos (bent jau norėčiau tuo tikėti), na ir lengvos gan priemonės, nelimpa ir pan. biggrin.gif

As esu nusipirkus Volumising sampuna, tai taip kaip uz tokia kaina tai normalus sampunas, bet daugiau negaleciau nieko pridurti, kad kazkuom ypatingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2013 09 02, 17:16)
As esu nusipirkus Volumising sampuna, tai taip kaip uz tokia kaina tai normalus sampunas, bet daugiau negaleciau nieko pridurti, kad kazkuom ypatingas  4u.gif

Apimti didina? Nes man tikrai nedidino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madam fifi @ 2013 09 02, 12:07)
o is kur perkat ir kokios kainos? 4u.gif
Papildyta:
jau radau 4u.gif o kokie jusu plaukai, ar glotnina kiek nors? mano labai pusti ir sausi, tai labai reiktu, kad isliktu purus ir lengvuciai, bet tuo paciu glotnus smile.gif

MASTERLINE perku iš kirpėjos. Esu dėkinga jai, kad patarė naudoti pilną produktų liniją. Anksčiau pirkdavau tik šampūną ir tikėjausi stebuklingo poveikio:) Kartais perku www.mastershop.lt , nes ten turi visą asortimentą.
Mano plaukai taip pat sausi ir pučiasi. Kai panaudoju Nutri Repair kaukę tampa labai glotnūs. Draugė naudoja Masterline Solaire seriją, tai sakė, kad dar labiau glotnina:)
Atsakyti
QUOTE(Vaidiliux @ 2013 09 03, 14:40)
MASTERLINE perku iš kirpėjos. Esu dėkinga jai, kad patarė naudoti pilną produktų liniją. Anksčiau pirkdavau tik šampūną ir tikėjausi stebuklingo poveikio:) Kartais perku www.mastershop.lt , nes ten turi visą asortimentą.
Mano plaukai taip pat sausi ir pučiasi. Kai panaudoju Nutri Repair kaukę tampa labai glotnūs. Draugė naudoja Masterline Solaire seriją, tai sakė, kad dar labiau glotnina:)

oi, aciu labai uz aprasymus, isbandysiu ir ta serija, ir jusu drauges 4u.gif as siaip visad naudoju sampuna+kauke, arba sampuna+kondicionieriu, bet ne visos priemones geros arba tinka 4u.gif o cia ziuriu sampuno kiekis netgi labai didelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 09 02, 21:23)
Apimti didina? Nes man tikrai nedidino biggrin.gif

Nepasakyciau ir as, kad didina, isplauna ir tiek smile.gif
Atsakyti
mane domina šampūnai su kuo mažiau chemijos, bet lkad ir gerai apimtį didintų, pakeltų plaukus nuo šaknų. Gal kas gali parekomenduoti kokį?
Atsakyti
As naudoju bead head firmos sampunus ir kondicionierius 4u.gif
Atsakyti
O as tai megstamiausio ir geriausio sampuno neturiu, nes man jie visi vienodi - isplauna plaukus ir viskas. Mano plauku isvaizda labiau priklauso nuo kondicionieriu ir kaukiu, i tai as daugiausia ir investuoju smile.gif . Bet viena sampuna tai as labai myliu, tai Matrix Clarifying wub.gif . Ji naudoju viena karta i dvi savaites, labai gerai isplauna priemoniu likucius, nesausindamas plauko, po to plaukai kaip nauji smile.gif , kaukes ir kondicionieriai veikia zymiai geriau. Seniau tam reikalui naudodavau soda, bet sis sampunas duoda zymiai geresni efekta thumbup.gif .
Atsakyti
Mano plaukams labiausiai patikęs šampūnas - Orofluido thumbup.gif
user posted image
Kvapas puikus, pati konsistencija sausiems plaukams taip pat labai patiko, jausmas lyg aliejum masažuočiau galvą biggrin.gif thumbup.gif , visiškai nesuvelia sausų plaukų gaiukų
Atsakyti
Gal kas naudoja Marrakesh šampūnūs, gal galit patart kokį pirkt? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2013 09 06, 13:50)
Gal kas naudoja Marrakesh šampūnūs, gal galit patart kokį pirkt?  g.gif  4u.gif

As naudoju visa linija marakesho smile.gif plaukam mano labai patinka. Sampunas yra be sls todel labai mazai putoja, du kartus reikia plaut smile.gif naudoju toki sampuna ir kondicionieriu http://www.allura.lt...al-sampnas.html
Atsakyti