QUOTE(ambersitta @ 2012 06 01, 15:17)
Tęsiame diskusijas toliau.
Sena tema.
Na kaip, kadangi mano plaukai nėra sausi, tai ir šampūno sausiems plaukams nenaudojau niekad. Plaukai mano visiškai tiesųs, gan ploni, tačiau sveiki ir švelnūs. Tik va kad riebaluojasi greitai.. Ieškau kokio sprendimo, galbūt šampūną kas rekomenduotų, tai dėl to ir kreipiuos čia
Man ta pati problema, saknys riebios, o galai baisiai sausi (nuo naturaliu sampunu ir dazu

). sampunu atsi

akiau, o dazu ne (nu

naturaliu dazu nebeslenka plaukai). Bet cia kita tema.
tai mano kirpeja rekomendavo nuo slinkimo toki antpila, bet jis man padeda dvi dienas su normalios bukles plaukais isvaikscioti, o ir trecia d

iena visai neblogai dar atrodo. 250ml degtines uzpilti 5 aitrias paprikas ir palaikyti savaite. Po plovimo istrinti intensyviai saknis. Zinoma, saknis sausina alkoholis. Bet man niekuo ir nepakenke.
O jei i tema, tai man geriauisas Joiko sampunas, nestebuklingas, bet visiskai neturiu prie ko prikibti. Dabar uzsisakiau Wella litrini, nes kazkada labai patiko. Gal vel bus toks pat rezultatas.
Pastebejau, kad su laiku keiciasi ir plauko struktura. Turbut nuo dazu, sampunu, vandens, mitybos ir kt. faktoriu... Studijavau Sveicarijoje, tai plaukai buvo tiesus kaip siaudai, nesiduodavo net garbanojimui (nors is esmes yra lietuviski, sausi ir pasipute). Grizus, tai ir tokie faini paliko. Isplaunu, nesisukuoju ir tada susibanguoja tokiom graziom garbanom - bangom. Zinoma, jei issukuoju, tai buna pasipute ir tada arba tiesinti arba ristis reikia, nes buna visai nekokie