Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

O šviesiaplaukėms (dažytai) kokie Jūsų atrasti tinkamiausi šampūnai?!

QUOTE(ritinelis1 @ 2013 08 12, 11:45)
Tai gal jums reiketu kazko stipriau nuo slinkimo negu sampunas? vienu metu man irgi ziauriai slinko plaukai, jusu ispeiktas sampunas lakme man buvo pats geriausias is sampunu nuo slinkimo smile.gif Issigydziau slinkima tik su lakme + pantogaro vitaminai

Kas tinka vienos plaukams, kitai gali netikti 4u.gif

Visad sakiau ir sakysiu, kad pirmiausia reikia rast priežastį, o tik tada gydyt pasekmes..Slinkimas, gali būti rimtos sveikatos būklės pablogėjimo pasekmė, o gali būti elementarus kažkokios vitaminų grupės trūkumas..Čia niekam nieko netaikau, abstrakčiau mąstau.. friends.gif

Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 08 12, 12:45)
Visad sakiau ir sakysiu, kad pirmiausia reikia rast priežastį, o tik tada gydyt pasekmes..Slinkimas, gali būti rimtos sveikatos būklės pablogėjimo pasekmė, o gali būti elementarus kažkokios vitaminų grupės trūkumas..Čia  niekam nieko netaikau, abstrakčiau mąstau.. friends.gif

drinks_cheers.gif stresas jau vien ką daro 4u.gif
Atsakyti
Naudoju siuos Loreal sampuna ir balzama man jie kolkas patys geriausi

user posted image
Atsakyti
Visai neseniai atsirado AVON nauja serija su Argininu ir Keratinu. Sampunas, balzamas ir nenuplaunamas balzamas. Jie stiprina plaukus mazina slinkima. Man labai patinka! Rodos kad jau po pirmu panaudojimu plaukai maziau slinko ir tokie maloniai svelnus buvo. Naudoju apie 2 sav. tai tikrai esu patenkinta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš naudoju Hempz šampūną dažytiems plaukams. Labai patinka, nes plaukai minkštučiai, švelnučiai ir žvilga lyg būtų ką tik po dažymo. thumbup.gif
Atsakyti
Jau kurį laiką naudoju MASTERLINE produktus. Kai po antro vaikučio slinko plaukai, tai kirpėja pasiūlė pabandyti Masterline komplektą nuo slinkimo. Kai slinkimas baigėsi, pradėjau naudoti atstatančią Nutri Repair seriją su argano aliejumi. Kai išbandžaiau, ji man ŽIAURIAI patiko, plaukai labai gerai išsiplauna nors ir negausiai putoja, o po kaukės plaukai tokie švelnūs ir šilkiniai, kad tokius turėdavau tik naudodama brangią sebastian kosmetiką plaukams.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2013 08 20, 09:59)
Aš naudoju Hempz šampūną dažytiems plaukams. Labai patinka, nes plaukai minkštučiai, švelnučiai ir žvilga lyg būtų ką tik po dažymo. thumbup.gif

gal galit parasyt kur perkat ?
Atsakyti
Sveikos, gal galit padėt? Plaukai žiauriai pučiasi, daug ką išbandžiau, gal galit ką patart? ar man drėkinantį ar kokį reik naudot? Dėkui
Atsakyti
http://www.live-clean.com Gal kuri naudojat šmapūnus, balzamus, kaukes šios firmos? Kaip jums? Mačiau, kad Eurokose nuolaidos bus šioms prekėms. Aš pati išbandžisu putas, tai man jos visai nieko. O kaip su šmapūnais? Man patinka, kad jose mažiau parabenų, mažiau sintetikos (bent jau norėčiau tuo tikėti), na ir lengvos gan priemonės, nelimpa ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 08 27, 16:19)
http://www.live-clean.com Gal kuri naudojat šmapūnus, balzamus, kaukes šios firmos? Kaip jums? Mačiau, kad Eurokose nuolaidos bus šioms prekėms. Aš pati išbandžisu putas, tai man jos visai nieko. O kaip su šmapūnais? Man patinka, kad jose mažiau parabenų, mažiau sintetikos (bent jau norėčiau tuo tikėti), na ir lengvos gan priemonės, nelimpa ir pan. biggrin.gif

Naudojau sampuna ir kondicionieriu, visai nieko kaip uz tokia kaina smile.gif
Jei nori be parabenu ir kitu baisumu tai rinkis Keune So pure. Na tik zinoma, kaineles kaip profesionaliu priemoniu nemazos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidiliux @ 2013 08 22, 14:13)
Jau kurį laiką naudoju MASTERLINE produktus. Kai po antro vaikučio slinko plaukai, tai kirpėja pasiūlė pabandyti Masterline komplektą nuo slinkimo. Kai slinkimas baigėsi, pradėjau naudoti atstatančią Nutri Repair seriją su argano aliejumi. Kai išbandžaiau, ji man ŽIAURIAI patiko, plaukai labai gerai išsiplauna nors ir negausiai putoja, o po kaukės plaukai tokie švelnūs ir šilkiniai, kad tokius turėdavau tik naudodama brangią sebastian kosmetiką plaukams. 

o is kur perkat ir kokios kainos? 4u.gif
Papildyta:
jau radau 4u.gif o kokie jusu plaukai, ar glotnina kiek nors? mano labai pusti ir sausi, tai labai reiktu, kad isliktu purus ir lengvuciai, bet tuo paciu glotnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroxy @ 2013 08 25, 20:21)
Sveikos, gal galit padėt? Plaukai žiauriai pučiasi, daug ką išbandžiau, gal galit ką patart? ar man drėkinantį ar kokį reik naudot? Dėkui

kokias priemones naudojate ir /ar kompleksiskai: sampuna,kauke,kondicionieriu,plauku galu aliejuka,tik naudojant visas priemones galima tiketis geru rezultatu ax.gif
Atsakyti