Dabar naudoju wella pro series repair, labai patinka, ne ka prastesnis uz kerastase ar koki kitoki brangu sampuna,,,,,
QUOTE(Hiver @ 2013 08 05, 15:39)
Pasiulykit gera sampuna slenkantiems plaukams kuri galima butu rasti LT
pataisykite mane, jeigu klystu, bet man atrodo, kad sampunai nuo plauku slinkimo yra visiskas niekalas. Jau vien del to, kad sampunas kontaktuoja su galvos oda itin trumpai ir is tu keliu minuciu, kol trenkate galva, rezultato tiketis butu naivoka... Aisku, kartais pati uzsimirstu apie tai ir nusiperku toki sampuna, bet vistiek paskui padarau tas pacias isvadas.
Siaip kazkada visai patiko Kaaral firmos sampunas nuo plauku slinkimo. Bet labiau del to, kad plaukai ne taip greitai riebaluodavosi. Tuo paciu metu naudojau ir ampules, tai rezultatas buvo neblogas, bet nuopelnu tikrai nepriskirciau sampunui...
Siaip kazkada visai patiko Kaaral firmos sampunas nuo plauku slinkimo. Bet labiau del to, kad plaukai ne taip greitai riebaluodavosi. Tuo paciu metu naudojau ir ampules, tai rezultatas buvo neblogas, bet nuopelnu tikrai nepriskirciau sampunui...
QUOTE(Hiver @ 2013 08 09, 09:36)
Man sitas patiko. Pirkau IKI.
kartu naudojau su siuo balzamu-kauke:
http://s43.radikal.r...97030c4a55d.jpg
bei varnalesu aliejumi is tos pacios serijos.
QUOTE(Hiver @ 2013 08 09, 09:36)
Man slinkimą sustabdė šampūnas iš šio rinkinio
naudojau kartu su kondicionieriumi ir gana ilgą laiką (skalsus labai) ir ilgainiui pastebėjau, kad kur kas mažiau plaukų plovimo metu iškrenta. Dar galvojau, kad gal sutapimas, bet dabar kokias 2 sav. naudoju kažkokį gautą dovanų iš UK, ir vėl pradėjo kuokštai slinkt
Nors šis rinkinys ir nėra spec. nuo slinkimo, o ir kaina nėra maža, bet man tiko ir patiko, reiks grizt prie jo
QUOTE(Hiver @ 2013 08 05, 15:39)
Pasiulykit gera sampuna slenkantiems plaukams kuri galima butu rasti LT
Sakyčiau pirmiau reiktų išsiaiškinti dėl ko slenka plaukai, galbūt apsilankyti pas endokrinologą ar pan. Aš pirkau Juara parduotuvėj specialų nuo slinkimo
QUOTE(Flika @ 2013 08 11, 12:09)
Sakyčiau pirmiau reiktų išsiaiškinti dėl ko slenka plaukai, galbūt apsilankyti pas endokrinologą ar pan. Aš pirkau Juara parduotuvėj specialų nuo slinkimo
jei tikrai labai slenka,tikrai eikit pirma aiškintis kodėl ir šampūno patarčiau ieškoti vaistinėje,o ne kitur. Mano nuomone, nuo visų tokių problemų geriausiai padeda vaistinėje esantys šampūnai
Man plaukai irgi slenka,visuomet vasaros gale (va tokiu metu,dabar kaip tik slenka) ir smarkokai,bet po keletos savaičių praeina,kažkaip per daug dėl to nesijaudinu,man tai natūralus procesas,juk nauji atauga,plikė nešviečia
Kadangi mano plaukai garbanojasi, tai kažkaip juos ir iššukuoti sunku, nežinau, gal šepetys niekam tikęs, bet kiek šukuoju, tiek kuokštais palieka plaukų. Tiesiog perbraukiu per plaukus ir jau tarp pirštų nemažiau 5 plaukai lieka.. Naudojau iš vaistinės šampūną, "Lakme", tai atsiliepimai iš mano pusės tik patys blogiausi. , išplaudavau galvą ir beveik tuoj pat susiriebaluodavo, gal jis tiesiog mano plaukams netiko, nežinau, bet tik dieną plaukai nesiriebaluodavo, atsikėlus kitą rytą su taukuota galva būdavau. Kainą irgi turi, 45lt.., o naudos jokios, suriebalina plaukus ir nepadeda sustabdyti plaukų slinkimo. O vaistininkė baisiausiai išgyrė, aprašymai tiek internete, tiek ir ant buteliuko labai geri ir įtikinantys, o nusipirkus ir išbandžius- šnipštas. Gal mamytės turit ką patart?, tikrai veiksmingą šampūną nuo plaukų slinkimo, tuo pačiu kuris nesuriebalintų plaukų. Turbūt man pačiai reikia naudot kaukes plaukams dažniau, kad švelnesni būtų, lengviau iššukuojami, šepetį keist, bet jie vistiek man slinktų.. Reikia kokios stiprios priemonės matomai.
Tai gal jums reiketu kazko stipriau nuo slinkimo negu sampunas? vienu metu man irgi ziauriai slinko plaukai, jusu ispeiktas sampunas lakme man buvo pats geriausias is sampunu nuo slinkimo Issigydziau slinkima tik su lakme + pantogaro vitaminai
O man "Lakme" nepadėjo, o kiekvieną dieną plaut galvą irgi nėra geriausia išeitis. Tas šampūnas gal tiesiog netiko mano plaukams, nes naudos buvo nulis iš jo..