Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

gal kas naudojate MARLIES MOLLER šampūnus?

išbandžiau tokį šampūną
user posted image

mano plaukai riebūs, galiu pasakyti, kad patiko, gerai išplovė, 2 dienas plaukai švarūs buvo, gražiai atrodė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 17 birželio 2013 - 14:13
man geriausias sampunas head&shoulders su citrina arba obuoliais, visada perku juos pakaitom kad plaukai nepriprastu prie vienos rusies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 06 18, 09:17)
man geriausias sampunas head&shoulders su citrina arba obuoliais, visada perku juos pakaitom kad plaukai nepriprastu prie vienos rusies ax.gif

kokie plaukai jūsų? man irgi jie geriausi, bet paskutiniu metu nelabai išplauna plaukus...
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 06 18, 16:13)
kokie plaukai jūsų? man irgi jie geriausi, bet paskutiniu metu nelabai išplauna plaukus...

mano linke labai riebaluotis ir i pleiskanas, jei tik kokiu kitu sampunu issiplaunu galva tai po 2 dienu galva kaip riebalais istepta atrodo doh.gif o po head&shoulders karta i savaite plaunu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balleys: 18 birželio 2013 - 17:57
QUOTE(joanellea @ 2013 06 03, 16:36)
Na labai vilioja čia mane  tas šampūnas  thumbup.gif  o kur perkat, gal kas žino kur pigiau? Nes kaina tai jų didoka g.gif

Mačiau akcijas dideles "Marrakesh" daro: http://kosmetikosgur...p...ory&path=87 smile.gif
Atsakyti
o as labai skeptiskai ziurejau i natura siberica sampunus, bet kai isbandziau sausiems plaukams ziauriai patiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriukas26 @ 2013 06 20, 13:04)
Mačiau akcijas dideles "Marrakesh" daro: http://kosmetikosgur...p...ory&path=87 smile.gif

bet akcija tik kuno prieziuros priemonems rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu greitai besiriebaluojancia galvos oda + pleiskanas. Renkuosi tarp sampunu Ce Ce med ir Keune
Dar siaip ir slinkti pradejo truputuka. Gal kas bandet Ce Ce med sampuna ir turit atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2013 07 03, 11:09)
Sveikos, turiu greitai besiriebaluojancia galvos oda + pleiskanas. Renkuosi tarp sampunu Ce Ce med  ir Keune
Dar siaip ir slinkti pradejo truputuka. Gal kas bandet Ce Ce med sampuna ir turit atsiliepimu?

Keune naudojau taip pat riebiems plaukams,nes nepakenčiamai riebaluojasi,tai reziume-man nei patiko,nei tiko. Apie pirmąjį nieko negaliu pasakyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2013 07 03, 18:53)
Keune naudojau taip pat riebiems plaukams,nes nepakenčiamai riebaluojasi,tai reziume-man nei patiko,nei tiko. Apie pirmąjį nieko negaliu pasakyti rolleyes.gif

tuomet gal turite kazka pasiulyti? ka naudojate, kas padeda?
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 05 12, 00:21)
O man geresniu priemoniu nei John Frieda nera  schmoll.gif net neieskau  biggrin.gif

Tikrai geris, tik galetu buti kiek pigesnis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2013 07 04, 11:08)
tuomet gal turite kazka pasiulyti? ka naudojate, kas padeda?

Dar vis ieškau stebuklo biggrin.gif šiuo metu Revlon Professional drėkinantį šampūną bei dvifazį tos pačios firmos nenuplaunamą kondicionierių.
Atsakyti