Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(almond @ 2013 05 29, 22:44)
na atsiliepimai apie marakesh bent man ziauriai geri smile.gifsmile.gif turbut geriausios uz visas bandytas priemones, ypac kondicionierius. Tobulas! Pirkau antra buteliuka jau, tik kainos siek tiek kandziojas mazas buteliukas 55lt  blink.gif bet verta thumbup.gif

geresnis uz loreal professional? 4u.gif
Atsakyti
Man tobuliausias bandytas sampunas iNaturalmente Finnocio & Geranio.

O Kauke Naturalmente Deep Hydrating.

Naudojau ga kokius 4 metus. Geris pasireiskia tuo, kad man itin linke pustis plaukai, tai sios priemones padeda, baigu atsiauginti visa gyvenima triususius plaukus, plaukai nustojo veltis.
Sese bande, tai jai per riebu. Jau geriau kitu firmu priemones. Jei kas turit sausus besipuciancius ir besiveliancius plaukus, rekomenduoju isbandyti. Tiesa, tai daugiau maziau naturalios priemones (sertifikato mineti sampunai neturi, bet turi kita produkcija). Po pirmo plovimo efekto galite nepajusti, po savates, menesio... I nieka nekeisciau sampuno ir kaukes. Net vyra perprogramavau ant ju eko sampuno.
Tik brangu ir reikia ieskoti per kirpejas.
Na man tai numeris vienas.

Tik nepalaikykit kokia reklama biggrin.gif Tiesog esau radusi produkta, kuris pranoksta mno lukescius (isskyrus kaina... doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 05 29, 23:44)
na atsiliepimai apie marakesh bent man ziauriai geri smile.gifsmile.gif turbut geriausios uz visas bandytas priemones, ypac kondicionierius. Tobulas! Pirkau antra buteliuka jau, tik kainos siek tiek kandziojas mazas buteliukas 55lt  blink.gif bet verta thumbup.gif

o kokius būtent naudojat šampūnus ir kondicionierių? smile.gif kaip jų sudėtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2013 05 31, 18:33)
o kokius būtent naudojat šampūnus ir kondicionierių? smile.gif kaip jų sudėtis? g.gif

as Original nes patinka kvapas ziauriai o siaip jie tik kvapu ir skiriasi man atrodo smile.gif ir zinokit man geriau nei Loreal profesional 4u.gif o sudetis super! nera sulfatu, parabenu ir propyleno glycolio, todel neputoja tas man nelabai patinka bet kai pripranti tai plaukai svariai issiplauna taip lyg su tais putojanciais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almond: 31 gegužės 2013 - 22:52
is visu ka esu bandzius, isskirciau Shauma dazytiem plaukam ir Avon Visu tipu su kondicionierium man tinka labiausiai. Nuo kitu kyla problemu, pleiskanoja, miezti galva ar plaukai kaip dratai pasidaro... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diidi: 01 birželio 2013 - 23:13
QUOTE(almond @ 2013 06 01, 00:46)
as Original nes patinka kvapas ziauriai o siaip jie tik kvapu ir skiriasi man atrodo smile.gif ir zinokit man geriau nei Loreal profesional 4u.gif o sudetis super! nera sulfatu, parabenu ir propyleno glycolio, todel neputoja tas man nelabai patinka bet kai pripranti tai plaukai svariai issiplauna taip lyg su tais putojanciais

Na labai vilioja čia mane tas šampūnas thumbup.gif o kur perkat, gal kas žino kur pigiau? Nes kaina tai jų didoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2013 06 03, 17:36)
Na labai vilioja čia mane  tas šampūnas  thumbup.gif  o kur perkat, gal kas žino kur pigiau? Nes kaina tai jų didoka g.gif

as perku Kaune gertrudos gatveje pries teisma, yra ir urmo bazeje prie 5 sandelio prekes kirpykloms. Arba galite uzsisakyti is allura.lt, kainos tos pacios tik siuntimas kainuotu jums. Ir siaip tikrai nemazos aplamai siu priemoniu kainos sad.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 06 03, 21:52)
as perku Kaune gertrudos gatveje pries teisma, yra ir urmo bazeje prie 5 sandelio prekes kirpykloms. Arba galite uzsisakyti is allura.lt, kainos tos pacios tik siuntimas kainuotu jums. Ir siaip tikrai nemazos aplamai siu priemoniu kainos sad.gif

tai vat kad g.gif ir labai noriu pabandyt, ir labai byjau, kad netiks, kur dėt poto... nes noriu pirkt su kartu su kondiciobierium, na labai viliuos, kad tiks biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Briggittte @ 2013 05 29, 10:14)
Pritariu Madkai, pakomentuokit, kas bandet  mirksiukas.gif

Turiu visa rinkini. Purskiamas balzamas patiko,aliejukas taip pat. Sampuno ir balzamo nebepirksiu. Geri,bet nepakankamai kaip uz tokia kaina. Nebent akcijos,nes ta rinkini su kaukes meginuku pirkau tiesiai is alluros uz 99lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FashionIsMyDrug @ 2013 06 05, 22:58)
Turiu visa rinkini. Purskiamas balzamas patiko,aliejukas taip pat. Sampuno ir balzamo nebepirksiu. Geri,bet nepakankamai kaip uz tokia kaina. Nebent akcijos,nes ta rinkini su kaukes meginuku pirkau tiesiai is alluros uz 99lt smile.gif

O ką pasiūlytumėt geriau už tokią kainą? 4u.gif
Atsakyti
Gal butu nuomoniu apie REVLON PRO YOU serijos sampunus? Konkreciai domina purifying riebiems plaukams..

nuoroda
Atsakyti