Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Man kol kas geriausias Natura Siberica. Nuo Urtekram, FIN, Margaritos netgi Lavera sensitive kasiausi ir iš galvos krisdavo sniegelis. Be Naturos dar tinka dauguma paprastų šampūnų.
Atsakyti
L'OREAL PROFESSIONNEL EXPERT CURL CONTOUR Šampūną naudoju, kadangi mano plaukai garbanoti, ir kauke tos pacios firmos. Labai graziai susuka garbaneles.
Atsakyti
Anksciau man pats geriausias sampunas buvo Agadir Argan Oil, gerai plaudavo, kvapas malonus, tik ilgainiui pradejo issausint plaukus

user posted image

Dabar esu labai patenkinta Macadamia sampunu, jis nesausina plauku, kauke karta per savaite ir puikiai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Man nepamainomas šis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 05 17, 09:20)
Man nepamainomas šis:

Kuo jums patinka Tonucia šampūnas? Kokie jūsų plaukai?

ps:rašykit pavadinimus

Pati iš Rene Furterer turiu kasdieninio naudojimo šampūną, plaukai labai švelnūs po jo būna ir kvepia žolelėm. Juo geriau du kartus išplauti, tai šiek tiek nervina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 17 gegužės 2013 - 09:04
QUOTE(Malena @ 2013 05 17, 10:03)
Kuo jums patinka Tonucia šampūnas? Kokie jūsų plaukai?

ps:rašykit pavadinimus

Pati iš Rene Furterer turiu kasdieninio naudojimo šampūną, plaukai labai švelnūs po jo būna ir kvepia žolelėm. Juo geriau du kartus išplauti, tai šiek tiek nervina.

Super išplauna plaukus, galvos odą, nesausina, kas man yra tikras galvos skausmas, papurina, gal net sakyčiau ilgiau išlaiko švarius smile.gif Ir užtenka vieno pamuilavimo mirksiukas.gif

OK 4u.gif

Aha, turėjau ir aš tą kasdienio naudojimo, irgi labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju dazniausiai:

user posted image
user posted image
Atsakyti

user posted image
gal kuri sita gery naudojate? kokie butu jusu atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajos: 19 gegužės 2013 - 22:45
Gal teko situos naudoti
http://harmonylife.l...p;product_id=61
Mano plaukai labai ploni, o paskutiniu metu vos vos auga...
Atsakyti
QUOTE(Graciella @ 2013 05 17, 03:10)
Anksciau man pats geriausias sampunas buvo Agadir Argan Oil, gerai plaudavo, kvapas malonus, tik ilgainiui pradejo issausint plaukus

user posted image
Dabar esu labai patenkinta Macadamia sampunu, jis nesausina plauku, kauke karta per savaite ir puikiai  thumbup.gif

user posted image

O kur jus perkate Macadamia? Jo kainyte tai nemaza
Atsakyti
Bandziau Macadamia ir likau nusivylus labai - kvapas sintetinis toks, plaukai riebaluoti kita diena buvo. Aisku isplove, gerai putoja, bet uz tokia kaina nieko ystabaus. Ir tai pasakyciau apie visa linija schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(Asveja @ 2013 05 24, 06:20)
O kur jus perkate Macadamia? Jo kainyte tai nemaza

Pirkau is ebay.com, geras kainos ir kiekio santykis.
Atsakyti