Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(cityangel @ 2013 03 11, 01:08)
O aš jau kokius 4 metus naudoju tik z-one produkciją, pagrinde Milkshake....
smile.gif

Nekeičiau jų į nieką.. plaukai švelnūs, glotnūs ir labai skaniai kvepia smile.gif

Aišku, kaina ne maža, bet manau ta produkcija tiek tikrai verta...

As irgi pamegti pradetu sia produkcija mirksiukas.gif
Siandien kaip tik uzsisakiau sampuna ir kondicionieriu. Kvapniasiais putas jau seniau naudotu.
O to sampuno ilgam uztenka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natanior @ 2012 10 24, 15:47)
PATS GERIAUSIAS SAMPUNAS MAN YRA SEA OF LIFE, PERKU TIK PER BETA.LT ISPARDAVIMA, NES SIAIP JIS KAINUOJA 41 LT + BALZAMAS TIEK PAT. JIS NATURALUS, BE KENKSMINGU MEDZIAGU, PUIKIAI PRIZIURI PLAUKUS, ATSTATO BLIZGESI, GYDO ODA (MANO LINKUSI PLEISKANOTIS ODA), TAI SU SIUO SAMPUNU PAMIRSAU APIE PLEISKANAS.  thumbup.gif IKELIU NUOTRAUKA.
user posted image

Man kaip tik poveikis priešingas, nepatiko visai šis šampūnas, atsirado pleiskanų g.gif balzamas išvis tas kažkoks keistas po plovimo siurkstus plaukai neimanoma issukuot.. blink.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kas naudojat Aussie sampunus ir siaip kondicionierius, kaukes? Uztikau visa stenda parduotuveje,bet nedrisau pirkti( negalejau apsispresti,kuria linija pasirinkti). Mano plaukuciai vidutinio ilgio,dazau kas menesi saknis,esu blindine, plaukuciai ploni,linke siek tiek banguotis, didiziausia problema,tie "laidai" ant pakausio blush2.gif .Tiesa plaunu galva beveik kasdien,tada eina fenavimas, tiesinimas... blush2.gif Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal žinote ką nors kas įtakoja plaukų tankumą? Pas mane labai reti plaukai sad.gif Ir ar išvis įmanoma padidinti jų tankumą be persodinimo? Sveiko gyvenimo būdo nesiūlyti, jau ir taip sveikuole tapau smile.gif
Atsakyti
Gal kuri nors bande "kanebo" sampunus? smile.gif
Atsakyti
O man geresniu priemoniu nei John Frieda nera schmoll.gif net neieskau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 05 12, 00:21)
O man geresniu priemoniu nei John Frieda nera  schmoll.gif net neieskau  biggrin.gif

Sutinku, ir man labai patinka. Neseniai atradau, sunaudojau ir dar nusipirkau.
Atsakyti
Kurios butent jums patinka is John Frieda?
Atsakyti
Isitrepsiu blush2.gif Man tai ziauriai ziauriai patiko raudonoji linija, labai ilgai islaikydavo plaukus nesuriebalintus, plaukai graziai krito, pats sampunas labai skalsus, taupiai naudojasi ir kvapas koks skanus wub.gif Ir kaina jo labai gera, daznai nuolaida buna ax.gif
Papildyta:
QUOTE(DG* @ 2013 04 13, 00:00)
As irgi pamegti pradetu sia produkcija  mirksiukas.gif
Siandien kaip tik uzsisakiau sampuna ir kondicionieriu. Kvapniasiais putas jau seniau naudotu.
O to sampuno ilgam uztenka? unsure.gif

Kur galima isigyti milkshake sampuno?? bigsmile.gif as naudoju purskiama kondicionieriu, labai patenkinta, ypac kvapas patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta17 @ 2013 05 12, 13:00)
Sutinku, ir man labai patinka. Neseniai atradau, sunaudojau ir dar nusipirkau.

Sveikos, o kokia sudetis siu produktu, yra SLS, parabenu ir kitu blogybiu?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 12, 18:30)

Kur galima isigyti milkshake sampuno??  bigsmile.gif  as naudoju purskiama kondicionieriu, labai patenkinta, ypac kvapas patinka biggrin.gif

As perku parduotuvese, skirtose kirpykloms, Kaune Mickeviciaus g. Ir sampuna, ir kauke, ir dazus, ir tt.
Atsakyti
gal kuri naudojote sias priemones ir galetumete pakomentuoti?
user posted image

user posted image
Atsakyti