Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 21, 22:15)
Dėkui, taip ir padarysiu, nes galvoju ką čia dar išbandžius su argano aliejum. Kol kas baigiu Mogador liniją, šampūnas neputoja, bet lb gera kaukė ir kremas  thumbup.gif

kai išbandysite, parašykite, kaip sekėsi smile.gif, gali būti, kad šampūnas Mogador prastai putoja, nes nėra sulfatų, o tas yra žinokite, visai gerai smile.gif, na reikia tik priprasti prie tų mažiau putojančių, paprastai jie normaliai plauna, tik kai esame įpratusios prie burbulų didelio kiekio, atrodo mums jie ir netaupūs ir neplaunantys, bet žinokit viskas su jais gerai (su tais ala natūraliais). tačiau niekada neturėjau to šampūno, nežinau gerai kaip ten su tuo konkrečiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(almond @ 2013 03 21, 22:44)
na joa, jo sudetis tikrai gera smile.gif as turiu pagaminta vandens pagrindu, bet kaip pagrindinio sampuno nesirenku nes kazkokie siurkstus plaukai labai buna  g.gif  ji naudoju tik aliejams isplauti kai gaila gero sampuno  biggrin.gif ir niezti galva kazkaip nuo jo schmoll.gif

gali būti, tikrai nesiginčiju biggrin.gif kiekvienas turi sau atrast kas tinka ir patinka, mano tai plaukai na nei superiniai nei ypač gaidiški, kažkas per vidurį, tai jiems tinka ir tas vandens pagrindu pagamintas smile.gif bet galvoju, kodėl tas šampūnas toks popigis, juk berods prancūziškas, geros sudėties ir taip toliau, gal dėl to kad reklamos taip nevaro, kaip koks lorealis?
aš gal praskaičiau, bet kokią liniją Jūs naudojate? nes jei nuotraukoje Jūsų plaukai aš irgi tą pradėsiu naudot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eilizė: 21 kovo 2013 - 22:11

gali būti, tikrai nesiginčiju biggrin.gif kiekvienas turi sau atrast kas tinka ir patinka, mano tai plaukai na nei superiniai nei ypač gaidiški, kažkas per vidurį, tai jiems tinka ir tas vandens pagrindu pagamintas smile.gif bet galvoju, kodėl tas šampūnas toks popigis, juk berods prancūziškas, geros sudėties ir taip toliau, gal dėl to kad reklamos taip nevaro, kaip koks lorealis?
aš gal praskaičiau, bet kokią liniją Jūs naudojate? nes jei nuotraukoje Jūsų plaukai aš irgi tą pradėsiu naudot biggrin.gif
[/quote]
ne nuotraukoje ne mano bet noreciau kad butu biggrin.gif kazkada panasaus ilgio buvo kol nesugadinau dazydama :/ reklamuoja ir siuos sampunus,zurnaluose daznai matau. As loreal butent naudoju bet profesionalia linija smile.gif ziauriai gerai atstate plaukus thumbup.gif taip per dar Marrakesh priemones super, bet aisku cia jau kainos ju gerokai didesnes, jau paprastu sampunu nenaudoju daznam plovimui, bandau dar vis atgaivint iki max plaukucius
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 21, 22:44)
ir niezti galva kazkaip nuo jo schmoll.gif

as irgi visus live clean isbandziau, isskyrus su tuo arganu, tai negaledavau pakelti niezulio, tiek susidirginio oda, pleiskanot pradeji, zodziu man netiko 4u.gif nuo galvos odos priklauso:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 03 22, 12:55)
as irgi visus live clean isbandziau, isskyrus su tuo arganu, tai negaledavau pakelti niezulio, tiek susidirginio oda, pleiskanot pradeji, zodziu man netiko 4u.gif  nuo galvos odos priklauso:)

Geras, aš tai irgi esu bandžiusi Live clean šampūnų, bet man jie tokie švelnūs pasirodė, visiškai nedirgino g.gif Kas tinka vienai, nebūtinai tiks kitai, kaip kažkas minėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 22, 13:57)
Kas tinka vienai, nebūtinai tiks kitai, kaip kažkas minėjo ax.gif

Taip taip, daugeliui pvz nepatinka Natura Siberica, o man idealus sampunas, labai gerai galvos oda toleruoja 4u.gif o va pavyzdziui urtekram ekologiskus sampnus irgi kelis bandziau, visiskai netiko galvai 4u.gif
Atsakyti
Moterys, gal esat naudojusios štai šį šampūną?
Renkuosi tarp dviejų: šio ir makarešo g.gif pirkčiau maroccainoil, bet kol kas bijau dar už tokią sumą tokią bankę pirkti biggrin.gif jeigu naudojot arba marakešo, arba orofruido, raštelkit atsiliepimą. Marakešas skaičiau labiau dažytiems plaukams neva gerai, bet mano nedažyti. Aš natūrali blondinė.
Ir dar gal žinot, kur įsigyti būtų galima ne internetu orofruido šampūną? Nes jis nepigus, o dar už siuntimą mokėt kažkam. Aišku, jeigu atsiliepimai neblogi bus, tai nepagailėsiu jau tų 5ių litų g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 21, 22:15)
Dėkui, taip ir padarysiu, nes galvoju ką čia dar išbandžius su argano aliejum. Kol kas baigiu Mogador liniją, šampūnas neputoja, bet lb gera kaukė ir kremas  thumbup.gif

Vat man tuo ir patiko Keune`s So pure linija, nes visa su argano ir kitais aliejais, labai pagrazino plaukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 04 02, 11:03)
Vat man tuo ir patiko Keune`s So pure linija, nes visa su argano ir kitais aliejais, labai pagrazino plaukus thumbup.gif

o drekinima duoda si linija? mano laabai sausi plaukai labai reikia gero drekinimo
Atsakyti
Orofluido turėjau aliejų ir turiu kauke , tai nepaliko didelio įspūdžio ir nebepirkčiau daugiau , man netiko manau , o draugė turi natūralius plaukus ir naudoja tik šias priemones, yra labai patenkinta . Čia kaip kam ...

Gal šioje skiltyje užsuka kirpėjų ? smile.gif labai noriu paklausti , koks galėtų būti šampūnas šviesiems plaukams, toks tamsiai violetinis,kaip mėlynos spalvos pats tas šampūnas, toks vos ne juodas ? dėje buteliuko nemčiau g.gif kirpėja išplovė man su tokiu ,tai labai patiko .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berry22: 06 balandžio 2013 - 20:56
QUOTE(Berry22 @ 2013 04 06, 21:55)
Gal šioje skiltyje užsuka kirpėjų ?  smile.gif  labai noriu paklausti , koks galėtų būti šampūnas šviesiems plaukams, toks tamsiai violetinis,kaip mėlynos spalvos pats tas šampūnas, toks vos ne juodas ? dėje buteliuko nemčiau  g.gif kirpėja išplovė man su tokiu ,tai labai patiko .

Gal Jūsų kirpėja Jums atsakytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Teks laukti sekančio vizito ,labai įdomu koks ten buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 04 06, 23:51)
Teks laukti sekančio vizito ,labai įdomu koks ten buvo  biggrin.gif

Čia gal apie tą šampūną šnekat, kur nuima plaukų geltonumą, bet jo nepatartina naudoti kasdien 4u.gif Aš turiu tokį Loreal silver vadinasi, tai toks kaip tamsaus melyno rasalo spalvos smile.gif
Atsakyti