QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 21, 22:15)
Dėkui, taip ir padarysiu, nes galvoju ką čia dar išbandžius su argano aliejum. Kol kas baigiu Mogador liniją, šampūnas neputoja, bet lb gera kaukė ir kremas
kai išbandysite, parašykite, kaip sekėsi , gali būti, kad šampūnas Mogador prastai putoja, nes nėra sulfatų, o tas yra žinokite, visai gerai , na reikia tik priprasti prie tų mažiau putojančių, paprastai jie normaliai plauna, tik kai esame įpratusios prie burbulų didelio kiekio, atrodo mums jie ir netaupūs ir neplaunantys, bet žinokit viskas su jais gerai (su tais ala natūraliais). tačiau niekada neturėjau to šampūno, nežinau gerai kaip ten su tuo konkrečiu
Papildyta:
QUOTE(almond @ 2013 03 21, 22:44)
na joa, jo sudetis tikrai gera as turiu pagaminta vandens pagrindu, bet kaip pagrindinio sampuno nesirenku nes kazkokie siurkstus plaukai labai buna ji naudoju tik aliejams isplauti kai gaila gero sampuno ir niezti galva kazkaip nuo jo
gali būti, tikrai nesiginčiju kiekvienas turi sau atrast kas tinka ir patinka, mano tai plaukai na nei superiniai nei ypač gaidiški, kažkas per vidurį, tai jiems tinka ir tas vandens pagrindu pagamintas bet galvoju, kodėl tas šampūnas toks popigis, juk berods prancūziškas, geros sudėties ir taip toliau, gal dėl to kad reklamos taip nevaro, kaip koks lorealis?
aš gal praskaičiau, bet kokią liniją Jūs naudojate? nes jei nuotraukoje Jūsų plaukai aš irgi tą pradėsiu naudot