mano sausoki plaukai. kažkaip gundausi šį pabandyti http://www.loccitane...13367,58721.htm
Jau esu rasiusi, kad Loccitane sampunai, vieni is mano favoritu is naturalesiu. Ner ka lyginti nei su Body shop, nei su Natura Siberica. Jusu pasirinktas sampunas is Loccitanee sampunu serijos man yra pats geriausias. Kiti nelabai tiko ir patiko.
Bet naudojant loccitane reklaminio rezultato tikrai nebus. Geriau sukuosis, maziau velsis, bet vau efekto tai nebus. Aisku, ir tikrai nepakens. Jei Jusu plaukai labai sausi, tai ir struktura plauko kiek pamaitins. Geresniam efektui reikia rinktis sios serijos ne tik sampuna, o ir kondicionieriu. Dar gerai butu ir kauke .
Papildyta:
QUOTE(Luti @ 2013 03 12, 09:55)
chi, spejau jau gera pasiulyma susimedziot uz komplekta keratinini:)) Nors sako ne visoms tinka
O mano kirpeja sake, jog su keratinu, reikia elgtis labai atsargiai. Nors pirmus kartus efektas gali buti geras, net stulbinantis, bet veliau yra rizika, kad plaukas uzsikims, nes keratinas, anot jos neduoda plaukui kvepuoti. Ji uzdangia tarsi kokia plevele, tai ilgainiui rezultatas - negyvas, nusiures plaukas