Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

[quote=Radvilė,2013 03 12, 13:42]
4u.gif
mano sausoki plaukai. kažkaip gundausi šį pabandyti http://www.loccitane...13367,58721.htm

Jau esu rasiusi, kad Loccitane sampunai, vieni is mano favoritu is naturalesiu. Ner ka lyginti nei su Body shop, nei su Natura Siberica. Jusu pasirinktas sampunas is Loccitanee sampunu serijos man yra pats geriausias. Kiti nelabai tiko ir patiko.
Bet naudojant loccitane reklaminio rezultato tikrai nebus. Geriau sukuosis, maziau velsis, bet vau efekto tai nebus. Aisku, ir tikrai nepakens. Jei Jusu plaukai labai sausi, tai ir struktura plauko kiek pamaitins. Geresniam efektui reikia rinktis sios serijos ne tik sampuna, o ir kondicionieriu. Dar gerai butu ir kauke biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Luti @ 2013 03 12, 09:55)
chi, spejau jau gera pasiulyma susimedziot uz komplekta keratinini:)) Nors sako ne visoms tinka smile.gif

O mano kirpeja sake, jog su keratinu, reikia elgtis labai atsargiai. Nors pirmus kartus efektas gali buti geras, net stulbinantis, bet veliau yra rizika, kad plaukas uzsikims, nes keratinas, anot jos neduoda plaukui kvepuoti. Ji uzdangia tarsi kokia plevele, tai ilgainiui rezultatas - negyvas, nusiures plaukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karaliunaite @ 2013 03 16, 13:42)
O mano kirpeja sake, jog su keratinu, reikia elgtis labai atsargiai. Nors pirmus kartus efektas gali buti geras, net stulbinantis, bet veliau yra rizika, kad plaukas uzsikims, nes keratinas, anot jos neduoda plaukui kvepuoti. Ji uzdangia tarsi kokia plevele, tai ilgainiui rezultatas - negyvas, nusiures plaukas verysad.gif

na jei uzlaminuoja kazkuo tai galbut ir gali nekvepuoti, bet sampunas su keratinu tai kaip vitaminas plaukui is isores. Juk pats plaukas 80 ar 90% is keratino, tai kaip jam jis gali pakenkti?? Nelogiskai man skamba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 03 16, 15:46)
na jei uzlaminuoja kazkuo tai galbut ir gali nekvepuoti, bet sampunas su keratinu tai kaip vitaminas plaukui is isores. Juk pats plaukas 80 ar 90% is keratino, tai kaip jam jis gali pakenkti?? Nelogiskai man skamba g.gif

Na tas keratinas juk silikonu prifarsiruotas, tai net nereik lygint su tuo, kas plauke jau yra naturaliai, ir tai ka kraunam jau pagaminto 4u.gif Ne tiek keratinas, kiek visoks pridetas brudas dusina plauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 03 16, 14:58)
Na tas keratinas juk silikonu prifarsiruotas, tai net nereik lygint su tuo, kas plauke jau yra naturaliai, ir tai ka kraunam jau pagaminto 4u.gif Ne tiek keratinas, kiek visoks pridetas brudas dusina plauka smile.gif

Tikra tiesa, jog keratinas esantis plaukuose naturaliai ir plaukams skirtose gaminiuose gerokai skiriasi. Na, gal sampunai su keratinu ir nepakenks, bet rimtesnes proceduros ilgainiui gali. O ir siaip, jei jau kirpeja perspeja, nemanau, kad tai gera sudedamoji dalis, kuria reiktu naudoti kasdieniai plauku prieziurai g.gif .
Atsakyti
Siuo metu naudoju Loreal juoda,turiu ir sampuna ir balzama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karaliunaite @ 2013 03 16, 12:42)

Jau esu rasiusi, kad Loccitane sampunai, vieni is mano favoritu is naturalesiu. Ner ka lyginti nei su Body shop, nei su Natura Siberica. Jusu pasirinktas sampunas is Loccitanee sampunu serijos man yra pats geriausias. Kiti nelabai tiko ir patiko.
Bet naudojant loccitane reklaminio rezultato tikrai nebus. Geriau sukuosis, maziau velsis, bet vau efekto tai nebus. Aisku, ir tikrai nepakens. Jei Jusu plaukai labai sausi, tai ir struktura plauko kiek pamaitins. Geresniam efektui reikia rinktis sios serijos ne tik sampuna, o ir kondicionieriu. Dar gerai butu ir kauke .

pasėmiau šį šampūną ir kondicionierių, su kortele pritaikė 30 proc nuolaidą. gavau kaukės mėginuką. smile.gif matysiu laikui bėgant, ar nesuklydau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti ar bandėte kas shauma Phytocaffein šampūną kokie rezultatai ?
Atsakyti
aš naudoju live clean http://www.live-clea...ll#.UUsruxzXasM , jo labai gera sudėtis, geresnė už loccitano, praturtinti dideliu aliejų kiekiu, tie balio ir argano, skaniai kvepia. tiesą sakant, jei galėčiau sau leisti, tikrai naudočiau tik loccitaną, nes esu gal paviršutiniška, tai mane ten kvapai paperka ir princesiški buteliukai biggrin.gif, na ten man viskas nuostabu (išskyrus kainą).
live clean mano atradimas, yra eurokosuose, ir db nuolaida, apie 10 lt kainuoja bonkutėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eilizė @ 2013 03 21, 19:53)
aš naudoju live clean http://www.live-clea...ll#.UUsruxzXasM , jo labai gera sudėtis, geresnė už loccitano, praturtinti dideliu aliejų kiekiu, tie balio ir argano, skaniai kvepia.

O koks poveikis plaukams? Jūsų plaukai probleminiai?
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 21, 21:16)
O koks poveikis plaukams? Jūsų plaukai probleminiai?

na aš problemų didelių kaip ir neturiu:), nei jie riebaluojasi, nei pleiskanoja, kartais paslenka nuo nervų ar nežinia ko. tik lėtai auga. na, o šis šampūnas, pigesnių klasėje man atrodo pats geriausias, nes jo sudėtis puiki, jei atkreiptumėte dėmesį, sudėtis kur rašoma (sudėtyje būna rašoma pirmoje vietoje ko yra daugiausiai, paskutinėje, ko mažiausiai, kas eina berods, kaip kažkur skaičiau, po kvapiųjų priemonių (fragnance/perfume), didelės reikšmės neturi nes tos medžiagos yra labai mažai, taigi jei pvz., sudėtyje eina taip, kad aliejai po parfumo, vadinasi jie tik dėl pagrindinės etiketės užrašyti:)) live clean ir šampūne ir balzamuose iškart po vandens eina ekstraktai ir aliejai, kai kituose kad ir brangesniuose, ten eina glicerinas pvz., dėl to man labai patinka.
nuo jo plaukai švelnučiai, minkštučiai, skaniai kvepia, oda nepleiskanoja, tačiau tai individualu, manau. na, stebuklo ten didelio nepadaro, bet man kasdienei priežiūrai užtenka smile.gif, pamėginkit gal Jums irgi tiks ir patiks:)
Atsakyti
QUOTE(Eilizė @ 2013 03 21, 22:57)
šis šampūnas, pigesnių klasėje man atrodo pats geriausias, nes jo sudėtis puiki, jei atkreiptumėte dėmesį, sudėtis kur rašoma (sudėtyje būna rašoma pirmoje vietoje ko yra daugiausiai, paskutinėje, ko mažiausiai, kas eina berods, kaip kažkur skaičiau, po kvapiųjų priemonių (fragnance/perfume), didelės reikšmės neturi nes tos medžiagos yra labai mažai, taigi jei pvz., sudėtyje eina taip, kad aliejai po parfumo, vadinasi jie tik dėl pagrindinės etiketės užrašyti:)) live clean ir šampūne ir balzamuose iškart po vandens eina ekstraktai ir aliejai, kai kituose kad ir brangesniuose, ten eina glicerinas pvz., dėl to man labai patinka.
nuo jo plaukai švelnučiai, minkštučiai, skaniai kvepia, oda nepleiskanoja, tačiau tai individualu, manau. na, stebuklo ten didelio nepadaro, bet man kasdienei priežiūrai užtenka smile.gif, pamėginkit gal Jums irgi tiks ir patiks:)

Dėkui, taip ir padarysiu, nes galvoju ką čia dar išbandžius su argano aliejum. Kol kas baigiu Mogador liniją, šampūnas neputoja, bet lb gera kaukė ir kremas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eilizė @ 2013 03 21, 18:53)
aš naudoju live clean http://www.live-clea...ll#.UUsruxzXasM , jo labai gera sudėtis, geresnė už loccitano, praturtinti dideliu aliejų kiekiu, tie balio ir argano, skaniai kvepia. tiesą sakant, jei galėčiau sau leisti, tikrai naudočiau tik loccitaną, nes esu gal paviršutiniška, tai mane ten kvapai paperka ir princesiški buteliukai biggrin.gif, na ten man viskas nuostabu (išskyrus kainą).
live clean mano atradimas, yra eurokosuose, ir db nuolaida, apie 10 lt kainuoja bonkutėsmile.gif

na joa, jo sudetis tikrai gera smile.gif as turiu pagaminta vandens pagrindu, bet kaip pagrindinio sampuno nesirenku nes kazkokie siurkstus plaukai labai buna g.gif ji naudoju tik aliejams isplauti kai gaila gero sampuno biggrin.gif ir niezti galva kazkaip nuo jo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almond: 21 kovo 2013 - 21:46