Gal esat bande koki stebuklinga sampuna nuo pleiskanu ir jautraus skalpo? Isbandziau gan daug bet rezultatai ne koki Siuo metu naudoju dead sea mineral spa, plaukus labai gerai isplauna, galvos oda irgi jau ne taip niezti, bet pleiskanos vistiek nedingsta
QUOTE(ambersitta @ 2012 06 03, 18:29)
O pradėjus naudoti purškiamą balzamą plaukai nepasidarė šiurkštesni?
tikrai ne, plaukas kaip tik švelnus pasidaro, nes šiaip jis pas mane gan storas ir šiurkštus.
QUOTE(Saulė7 @ 2012 06 04, 15:50)
Koki purskiama-nenuskalaujama balzama naudojate?
Šiuo metu turiu gliss kur ( ružavas ).
Nusipirkau DOLIVIA sampuna ir balzama ziuresim kokie jie,kremai na neblogi
Naudoju KERANOVE šampūną jau kelias sav, labai patenkinta, vienas geresnių naudotų
koki sampuna patartumete naudoti? plaukai nedazyti, greitai rieblauojasi, nuo netinkamu sampunu atsiranda pleiskanos, parausta oda, niezti. Is pigiu tinka tik head and shoulders.is brangiu 3 metus naudojau kerastase, patiko. bet dabar naudoju kerastse bain divalent, šis netiko. turejau dar kazkoki skirta riebiems plaukams irgi netiko gal kerastase man per stiprus pasidarė
QUOTE(amber123 @ 2012 06 07, 01:28)
Nu tiek rasiau ir dingo zodziu nusipirkau ir siandien pirma kart isbandziau Live Clean Argan Oil Restorative Shampoo. Ziauriai patiko!!! plaukuciai tokkkkkkkkkkie svelnus, purus.. mano seip plaukas labai sausas, garbanotas, linkes pustis.. zodziu labai tiko ir patiko. Rekomenduoju.. kaina ner didele, iki 15lt kazkas, o talpa 350ml. Vienas naturalesniu sampunu skaitosi..
O vat man nuo jo slinko plaukai, po to laiko nebenaudoju Live clean, kad ir koks jis natūralus būtų.
Sheilamissy, Keranove čia kuris, jų bent kelios rūšys?
QUOTE(abiga @ 2012 06 11, 17:50)
O vat man nuo jo slinko plaukai, po to laiko nebenaudoju Live clean, kad ir koks jis natūralus būtų.
Na aš naudoju su geltonu dangteliu, ten sausiem plaukam, bet ir apie kitus tokius pat atsiliepimus girdėjau
QUOTE(abiga @ 2012 06 11, 18:50)
eikit sau.. sakes o kuriuos naudojot? man butent su arganu tai kas ziauriai patiko, tai kad plaukas toks dregnas, ko niekad nebudavo.. nes plaukas sausas, garbanotas ir t.t o cia po plovimo toks dregnas, nemoku paaiskint..
Papildyta:
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 06 07, 00:29)
Na po vieno karto nereiktų spręsti apie priemonę, nes labai dažnai pirmas įspūdos klaidingas būna
Gali but tiesiog parasiau pirma ispudi kaip sknt.. o veliau parasysiu jau po ilgesnio naudojimo
Papildyta:
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 06 11, 18:54)
Na aš naudoju su geltonu dangteliu, ten sausiem plaukam, bet ir apie kitus tokius pat atsiliepimus girdėjau
eikit sau, tai as dabar jau bijau naudot, jei nuo jo slenka.. as geriu biotina, kad neslinktu, tai cia gausis meskos paslauga
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 06 11, 15:57)
Naudoju KERANOVE šampūną jau kelias sav, labai patenkinta, vienas geresnių naudotų
taip, ir aš jį esu naudojusi kažkurį laiko tarpą, tikrai geras, patiko,
bet nepaisant to vis viena plaukai greitai riebaluojasi, tenka juos kasdien plauti .
QUOTE(amber123 @ 2012 06 11, 19:25)
eikit sau, tai as dabar jau bijau naudot, jei nuo jo slenka.. as geriu biotina, kad neslinktu, tai cia gausis meskos paslauga
Ramiai ramiai.... Kvėpuok Aš naudojau šitą šampūną su argano aliejum, man labiau plaukai tikrai neslinko. Taip kad naudok drąsiai Man irgi patiko šitas šampūnas, bet yra ir geresnių
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 06 12, 10:03)
Ramiai ramiai.... Kvėpuok Aš naudojau šitą šampūną su argano aliejum, man labiau plaukai tikrai neslinko. Taip kad naudok drąsiai Man irgi patiko šitas šampūnas, bet yra ir geresnių
Nu duok die.. nu cia jau nejuokinga butu