Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Gal kas esate naudoję L'ocitane linijos šampūnus? Kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2013 03 12, 12:54)
Gal kas esate naudoję L'ocitane linijos šampūnus? Kokie atsiliepimai?  g.gif

As esu, normalus sampunas, bet, kad butu kazkuom ypatingas tai nepasakyciau. As naudojau Volume . 4u.gif
Atsakyti

Ilga laika esu naudojusi sausiems plaukams su 5 eteriniais aliejais, man labai patiko, tai buvo vienas is geriausiu naudotu sampunu mirksiukas.gif Taipogi ir balzamas labai patiko
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 03 11, 22:10)
As juos vistiek plaunu kasdien, nes vakarais palepinu visokiais aliejais blush2.gif
Dar is paskutiniu labai patiko ekologiskas Anamarie Borlind sampunas riebiems plaukams, toks tirstas, gerai putojantis, gerai nuriebinantis, bet neiisausinantis
user posted image blush2.gif  blush2.gif

man tokio labai reikia bigsmile.gif kur ji gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 03 12, 12:26)
man tokio labai reikia bigsmile.gif kur ji gauti? g.gif

Pirkau is violey.com blush2.gif
Atsakyti

Naudojau su citrusinėmis verbenomis. Kasdieniam trinkimui. Nekas man. Veliasi. Tokios pat rūšies kondencionierius irgi nepadeda. Gal kuriai ir tinka. Jie plaukas plonesnis. Norėjosi prie labiau natūralesnės produkcijos pereiti. Bet netinka man. O ir efekto neišgaunu tokio kaip iš kokios Kerastase ar Macadamia'os. Na neišgaunu nors tu ką. Tepk kokiais nori kiekiais tą kondencionierių.
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2013 03 12, 12:03)
As irgi visada buvau tik uz profesionalius sampunus, bet pastaruoju metu nei vienas neitiko, tai paemiau ir nusipirkau Maximoje Melisa lietuviska sampuna be parabenu ir vuolia plaukai atrodo tikrai neprasciau nei po profesionalaus sampuno, o sampuna pirkau su akcija, ti uz 2 buteliukus sumokejau 4.99Lt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Ka Lt pirkti Loreal ar dar koki brangu(Lt brangu) tai man lietuviski Margaritos sampunai lygiai ta pati atlieka,gal dar ir geriau... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Verutea @ 2013 03 12, 13:31)
Naudojau su citrusinėmis verbenomis. Kasdieniam trinkimui. Nekas man. Veliasi. Tokios pat rūšies kondencionierius irgi nepadeda. Gal kuriai ir tinka. Jie plaukas plonesnis. Norėjosi prie labiau natūralesnės produkcijos pereiti. Bet netinka man. O ir efekto neišgaunu tokio kaip iš kokios Kerastase ar Macadamia'os. Na neišgaunu nors tu ką. Tepk kokiais nori kiekiais tą kondencionierių.

ir man jie nilabai,va, mano plaukai irgi stori....tik kauke naudoju ir ju..
sunku ka ir pasakyti,kas vienam tinka,tas kitam gal ir ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2013 03 12, 12:16)
Ilga laika esu naudojusi sausiems plaukams su 5 eteriniais aliejais, man labai patiko, tai buvo vienas is geriausiu naudotu sampunu  mirksiukas.gif Taipogi ir balzamas labai patiko

4u.gif
mano sausoki plaukai. kažkaip gundausi šį pabandyti http://www.loccitane...13367,58721.htm
Papildyta:
QUOTE(Verutea @ 2013 03 12, 12:31)

kasdienai man nereikia. cool.gif
Macadamia man tik kaukė ir aliejukas, bet šampūnas tai nee.
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 03 12, 10:37)
bet tai merginos jus atkreipkit demesio i tu visu sampunu musu parduotuvese reklama. Jie sitiek reklamuojasi, o kainos realiai po pora litu savikaina....As visuomet tik uz profesionalia kosmetika, nors ir brangesne kazkiek, bet skirtumas ant plauku matomas akivaizdziai smile.gif

Jūs visiškai teisi... tik tokią kosmetiką naudoju jau kokius 4-5 metus.

Visuomenė po truputį jau pradeda matyti ir aukštesnės kokybės prekes, o ne pigu - tai urmu imu, nors gal tas daiktas visiškas "š....". smile.gif

Atsakyti
QUOTE(cityangel @ 2013 03 12, 20:19)
Jūs visiškai teisi... tik tokią kosmetiką naudoju jau kokius 4-5 metus.

Visuomenė po truputį jau pradeda matyti ir aukštesnės kokybės prekes, o ne pigu - tai urmu imu, nors gal tas daiktas visiškas "š....". smile.gif

AS taip pat, tik profesionalias priemones naudoju. Bent rezultatas matosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mano plaukai po visų gimdymų tikrai nualinti, man patinka KLORANE šampūnai bei balzamas ir kaina visai prieinama bigsmile.gif
Atsakyti
o mergaites gal kuri esate naudojusi kokias priemones is MATRIX? kitose salyse ji vis giria,o lt kazkaip nelabai randu atsiliepimu... pvz.stai jos : http://www.topbeauty...sulfatu-1000-ml
Atsakyti