Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Kisulita @ 2013 03 08, 23:32)
o plaukai ilgiau išlieka nesusiriebalavę? ax.gif

As juos vistiek plaunu kasdien, nes vakarais palepinu visokiais aliejais blush2.gif
Dar is paskutiniu labai patiko ekologiskas Anamarie Borlind sampunas riebiems plaukams, toks tirstas, gerai putojantis, gerai nuriebinantis, bet neiisausinantis
user posted image blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 11 kovo 2013 - 21:11
QUOTE(ZBITKA @ 2013 03 11, 22:10)
As juos vistiek plaunu kasdien, nes vakarais palepinu visokiais aliejais blush2.gif
Dar is paskutiniu labai patiko ekologiskas Anamarie Borlind sampunas riebiems plaukams, toks tirstas, gerai putojantis, gerai nuriebinantis, bet neiisausinantis
user posted image blush2.gif  blush2.gif

Dėkui biggrin.gif Jeigu kaina nesikandžioja, tai turbūt pamėginsiu biggrin.gif
Atsakyti
labai dekinga uz pasisakymus, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cityangel @ 2013 03 11, 15:52)
Aš irgi apie šitus girdėjau ne per geriausius atsiliepimus, nors pati nebandžiau...  g.gif Aišku, vienoms tinka vienos priemonės, kitoms kitos. Man pvz visiškai "Garnier" šampūnai netiko.... taip supleiskanojo galva, kad tik su gydomaisiais šampūnais atsikračiau....  blink.gif

Garnier ir man... schmoll.gif
Atsakyti
bet tai merginos jus atkreipkit demesio i tu visu sampunu musu parduotuvese reklama. Jie sitiek reklamuojasi, o kainos realiai po pora litu savikaina....As visuomet tik uz profesionalia kosmetika, nors ir brangesne kazkiek, bet skirtumas ant plauku matomas akivaizdziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 03 12, 09:37)
bet tai merginos jus atkreipkit demesio i tu visu sampunu musu parduotuvese reklama. Jie sitiek reklamuojasi, o kainos realiai po pora litu savikaina....As visuomet tik uz profesionalia kosmetika, nors ir brangesne kazkiek, bet skirtumas ant plauku matomas akivaizdziai smile.gif

Kokius rekomenduotumet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 03 12, 09:37)

tai tas ir taip aišku. aš net dantų pastą tik iš vaistinės perku, nekalbant apie šampūnus.
dabar skaitinėju L'occitane produkciją g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ešlė @ 2013 03 12, 10:41)
Kokius rekomenduotumet? 4u.gif

Na as tai siuo metu Keune naudoju. Kirpeja mano dirba su tais produktais, ir pati esu tikrai patenkinta labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luti: 12 kovo 2013 - 09:51
QUOTE(Luti @ 2013 03 12, 09:49)
Na as tai siuo metu Keune naudoju. Kirpeja mano dirba su tais produktais, tai esu tikrai patenkinta labai smile.gif

Va butent Keune ir domiuosi su keratinu, reiks isbandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ešlė @ 2013 03 12, 10:51)
Va butent Keune ir domiuosi su keratinu, reiks isbandyti drinks_cheers.gif

chi, spejau jau gera pasiulyma susimedziot uz komplekta keratinini:)) Nors sako ne visoms tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 03 12, 10:37)

Na as taip pat naudoju tik profesionalia linija, labai jauciasi skirtumas smile.gif jau maximiniu neatsimenu kada naudojau paskutini karta
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 03 12, 10:37)

As irgi visada buvau tik uz profesionalius sampunus, bet pastaruoju metu nei vienas neitiko, tai paemiau ir nusipirkau Maximoje Melisa lietuviska sampuna be parabenu ir vuolia plaukai atrodo tikrai neprasciau nei po profesionalaus sampuno, o sampuna pirkau su akcija, ti uz 2 buteliukus sumokejau 4.99Lt biggrin.gif
Atsakyti