Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(karaliunaite @ 2013 03 07, 12:13)

Uz ka Jus pasisakot naturalius, ar cheminius sampunus?

Tin už natūralius, jau galybę metų tik tokius naudoju biggrin.gif Negaliu pasakyti, kad man labai yra skirtumo tarp chemijos ir natūralių, tik, kad natūralūs mažiau putoja ir ne taip kvepia, kaip chemija biggrin.gif
Atsakyti
as irgi nesulaukiau rezultato. Kaukes kartais naturalias pasidarau, bet sampuna tai normalu naudoju, tik be parabenu aisku visokiu smile.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu naudoju Agadir sampuna su argano aliejumi,man labai labai patiko,jau is pirmo plovimo likau patenkinta,tik nezinau ar sio reikalo galima LT nusipirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 08 kovo 2013 - 14:25
QUOTE(skruzdė... @ 2013 03 08, 15:23)
Paskutiniu metu naudoju Agadir sampuna su argano aliejumi,man labai labai patiko,jau is pirmo plovimo likau patenkinta,tik nezinau ar sio reikalo galima LT nusipirkti g.gif

Atrodo neblogas, bet Lietuvoje turbūt nėra dar g.gif Būtų įdomu išmėginti rolleyes.gif
Atsakyti
Plaukams naudoju tik naturalias priemones, vienas geriausiu bandytu sampunu Cattier normaliems riebiems plaukams. Nesausina, neriebina, gerai isplauna blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 03 09, 00:24)
Plaukams naudoju tik naturalias priemones, vienas geriausiu bandytu sampunu Cattier normaliems riebiems plaukams.  Nesausina, neriebina, gerai isplauna blush2.gif
user posted image

o plaukai ilgiau išlieka nesusiriebalavę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 08, 23:32)
o plaukai ilgiau išlieka nesusiriebalavę? ax.gif

O mane domina,ar islieka purus?
Papildyta:
QUOTE(skruzdė... @ 2013 03 08, 14:23)

Apie argano alieju plaukams esu girdejusi daug geru atsiliepimu. Pati turiu pati aliejuka, bet dar tik neseniai pradejau naudoti, tai labai didelio efekto dar nera g.gif . Bet panaudojus plaukai buna minksti, svelnus, blizga.
Atsakyti
Apie argano alieju plaukams esu girdejusi daug geru atsiliepimu. Pati turiu pati aliejuka, bet dar tik neseniai pradejau naudoti, tai labai didelio efekto dar nera g.gif . Bet panaudojus plaukai buna minksti, svelnus, blizga.

Man rods,kad yra naudos,nes nuo vasaros naudoju serumus su argano aliejumi,o pradejau nuo sito na tikrai plauku galiukai maziau sakojasi,nes mano plauku galai begalo sausi,tai nuo vasaros dar ir nesu pakirpusi.... tai vis lepinu lepinu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 09 kovo 2013 - 11:37
O aš jau kokius 4 metus naudoju tik z-one produkciją, pagrinde Milkshake....
smile.gif

Nekeičiau jų į nieką.. plaukai švelnūs, glotnūs ir labai skaniai kvepia smile.gif

Aišku, kaina ne maža, bet manau ta produkcija tiek tikrai verta...
Atsakyti
Sveikos,gal galetumete pakomentuoti AUSSIE produkcija? kazkaip vis linkstu prie ju ir ketinu isigyti koki sampuna su kauke... aciu 4u.gif mano plaukai ilgi,sviesinti, o galiukai nusiure...
Atsakyti
QUOTE(cityangel @ 2013 03 11, 02:08)
O aš jau kokius 4 metus naudoju tik z-one produkciją, pagrinde Milkshake....
smile.gif

Nekeičiau jų į nieką.. plaukai švelnūs, glotnūs ir labai skaniai kvepia smile.gif

Aišku, kaina ne maža, bet manau ta produkcija tiek tikrai verta...

Manau,kad nebloga produkcija,tesu naudojusi aliejuka,bet labai patiko drinks_cheers.gif
QUOTE(snowlady @ 2013 03 11, 06:09)
Sveikos,gal galetumete pakomentuoti AUSSIE produkcija? kazkaip vis linkstu prie ju ir ketinu isigyti koki sampuna su kauke... aciu  4u.gif mano plaukai ilgi,sviesinti,  o galiukai nusiure...

O man Aussie nepatinka,nieko man jie nedaro schmoll.gif o ir kvapas nepatinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2013 03 11, 15:34)
Manau,kad nebloga produkcija,tesu naudojusi aliejuka,bet labai patiko drinks_cheers.gif

Man tai patinka viskas iš jų (šampūnai, kaukės, putos). Iš aliejukų, tai labiausiai "Sliker'is" patiko... šiandien kaip tik pabaigiau sad.gif

O man Aussie nepatinka,nieko man jie nedaro schmoll.gif o ir kvapas nepatinka unsure.gif

Aš irgi apie šitus girdėjau ne per geriausius atsiliepimus, nors pati nebandžiau... g.gif Aišku, vienoms tinka vienos priemonės, kitoms kitos. Man pvz visiškai "Garnier" šampūnai netiko.... taip supleiskanojo galva, kad tik su gydomaisiais šampūnais atsikračiau.... blink.gif
Atsakyti