galeciau pagirdi Davines produkcija. nuostabus sampunai bei itos plauku formavimo priemones.
QUOTE(robertele22 @ 2013 02 28, 09:03)
galeciau pagirdi Davines produkcija. nuostabus sampunai bei itos plauku formavimo priemones.
Bet gan brangi produkcija jų
aš tai vakar pagriebiau The body shop bananinį šampūną, nete skaičiau ir gerų ir blogų atsiliepimų, stovėjau žiūrėjau žiūrėjau ir surizikavau Vakare ploviau galvą tai bijodama, kad jei netiks veltui pinigus išmečiau, nors ne karvę ir kainavo, bet vistiek. Tai ką aš galiu pasakyt, patiko man jis, nors pilną nuomonę susidarysiu tikriausiai tik buteliuką įpusėjus.
O as ilgai dvejojus isigijau Loreal absolut repair. Nekeisiu nei uz ka!
QUOTE(almond @ 2013 03 06, 10:09)
O man Loreal, nelabai.
Gana ilgai naudoju Loccitane sampunus, dazniausiai sausiems ir pazeistiems plaukams. Jie yra gana naturalios sudeties, su eteriniai aliejais. Privalumas tas, kad plaukai lengvai sukuojasi, blizga, maziau veliasi, bet buna priglude. Man tas nepatinka O ir brangoki apie 50 Lt
Tai dabar ir nezinau, gal tobulam plauku groziui isgauti reiktu pereiti prie chemijos, nes kiek bandziau naturaliu sampunu, kondoicionieriu, kaukiu ir kt. reezulato vau beveik niekada nepasiekiau
Uz ka Jus pasisakot naturalius, ar cheminius sampunus?
QUOTE(karaliunaite @ 2013 03 07, 12:13)
Na man is naturaliu, tiksliau naturalesniu tiko tik Natura Siberica, nuo visu kitu plaukai tai sausi, tai per daug riebaluojas, tai dar kas:) tai dabar ta natura siberica kaitalioju su cheminiu
QUOTE(almond @ 2013 03 06, 10:09)
kuo jie ypatingi ?
QUOTE(Radvilė @ 2013 03 07, 13:11)
kuo jie ypatingi ?
na kadangi mano plaukai pazeisti labai tai puikiai tinka, nebevelia plauku, su kitais neissukuodavau be balzamo ir kaukes. O su siuo tokie slidus, tokie purus nu pasaka
QUOTE(almond @ 2013 03 07, 17:54)
na kadangi mano plaukai pazeisti labai tai puikiai tinka, nebevelia plauku, su kitais neissukuodavau be balzamo ir kaukes. O su siuo tokie slidus, tokie purus nu pasaka
pažeisti nuo tiesinimo, feno ar kaip ?
aš niekaip neatrandu savo plaukams
kur perki ?
QUOTE(Radvilė @ 2013 03 07, 19:14)
pažeisti nuo tiesinimo, feno ar kaip ?
kur perki ?
kur perki ?
nudeginti peroksido. sampuna pirkau mickeviciaus gatveje kaune 500ml. kadangi bijojau iskart pirkti dideli buteli, o kaukyte is cia http://neringucy.web...emsplaukams.htm
QUOTE(karaliunaite @ 2013 03 07, 12:13)
Natūralūs šampūnai man nepasiteisino. Nors nedaug aš jų išbandžiau, nes supratau, kad nea, chemija man patinka labiau
QUOTE(Galinti @ 2013 03 07, 22:32)
Natūralūs šampūnai man nepasiteisino. Nors nedaug aš jų išbandžiau, nes supratau, kad nea, chemija man patinka labiau
As taip pat linkstu link chemijos. Bandziau kuo naturalesnius, bet rezultato....
Natura Siberica- man vienas prasciausiu. Nieko gero. Vertinu - 5
Body shop - tikriausiai visa asortimenta esu isbandzius. Taip pat nieko gero. Vertinu - 6
Loccitane- jau geriau. Sausiems ir pazeistiems sampuna rekomenduociau, bet rezultatas nepateisina investiciju. Nors siaip nieko. Vertinu - 8
Tai tokia patirtis su naturalesniais produktais. Nuo siu truputi baugu pereiti ant chemijos, bet, manau, greitu laiku rysiuos .