Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(kuti kuti @ 2013 01 30, 16:22)
Gal išduotumėte, kur jo galima rasti? Nejau tik e-parduotuvėse?

Yra Vilniuje , PC parke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 30, 18:09)
Yra Vilniuje , PC parke mirksiukas.gif

ačiū!
Atsakyti
QUOTE(kuti kuti @ 2013 01 30, 17:39)

Cascada(krinona) taip pat turi.
Atsakyti
QUOTE(natanior @ 2012 10 24, 16:47)
PATS GERIAUSIAS SAMPUNAS MAN YRA SEA OF LIFE, PERKU TIK PER BETA.LT ISPARDAVIMA, NES SIAIP JIS KAINUOJA 41 LT + BALZAMAS TIEK PAT. JIS NATURALUS, BE KENKSMINGU MEDZIAGU, PUIKIAI PRIZIURI PLAUKUS, ATSTATO BLIZGESI, GYDO ODA (MANO LINKUSI PLEISKANOTIS ODA), TAI SU SIUO SAMPUNU PAMIRSAU APIE PLEISKANAS.  thumbup.gif IKELIU NUOTRAUKA.
user posted image

Šį ir aš norėjau pagirti biggrin.gif Pirkau su akcija pabandymui ir tikrai patiko mano riebaluotis mėgstantiems plaukams thumbup.gif Šiaip jau seniai nebuvo, kad tą patį šampūną naudočiau du kart ir daugiau iš eilės, bet šitą panaudočiau ir dar kartą, jei nebūtų toks brangus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune4 @ 2013 01 29, 03:18)
Tikra tiesa!!! Jei dar plaukai mėgsta žiūrėti iš ryto į kairę, po pietų į dešinę, vakare stati stovi, tai šis šampūnas jums. Jie ne tik lygina, jei reikia kuo puikiausiai susigarbanosite, tik plaukai tampa paklusnūs, blizgantys, bet neriebaluoti heart.gif

Pritariu, Keune produkcija tikrai thumbup.gif , bet megstu keitineti sampunus tai siuo metu perejau ant So Pure linijos, naudoju si:
http://www.feminabon...nas-250-ml.html kolkas labai patenkinta.
Pora kart per savaite dar sita naudoju "SO PURE drekinamoji naktinio atkūrimo priemonė" tik tiek kad reikia is vakaro ja naudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeya @ 2013 02 04, 13:42)
Pritariu, Keune produkcija tikrai  thumbup.gif , bet megstu keitineti sampunus tai siuo metu perejau ant So Pure linijos, naudoju si:
http://www.feminabon...nas-250-ml.html kolkas labai patenkinta.
Pora kart per savaite dar sita naudoju "SO PURE drekinamoji naktinio atkūrimo priemonė" tik tiek kad reikia is vakaro ja naudoti  ax.gif

O kuo šie šampūnai geri? smile.gif Sudėtis iš natūralių produktų? smile.gif
Atsakyti
viena pardaveja siule si sampuna, gal esat kas bande,idomu koki atsiliepimai nes kiekis nemazas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 01 08, 18:21)
user posted image
mano didysis metu atradimas biggrin.gif Vienintelis sampunas, kuris man taip isteina plaukus, ir ju nesuriebina, net trecia diena plaukai buna geri smile.gif Ko nebudavo su jokiu kitu sampunu, zodziu man tai numeris 1  mirksiukas.gif

gal kas vilniuje matė tokį šampūną pirkti?
Atsakyti
Man visai neblogas šis
user posted image

Tik sunkiai putoja, reikia didelio kiekio, kad būtų įmanoma plaukus išsiplauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2013 02 12, 23:55)
gal kas vilniuje matė tokį šampūną pirkti?

taigi femina bona prekiauja zveryne, arba ju eshope - nemokamai veza, gerai kai tingisi tokiu oru kazkur belstis biggrin.gif
Atsakyti
rekomenduokit gerą peelinginį šampūną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2013 02 27, 22:40)
rekomenduokit gerą peelinginį šampūną 4u.gif

Galėčiau gerą žodį tarti šiam šampūnui : Lakme k.therapy peeling. Vaistinėje būna, kiek esu mačiusi. Jis būna tiek riebiems, tiek sausiems plaukams. Kelios pažįstamos nuolat naudoja - labai patenkintos.
Atsakyti