Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Flossy Lady @ 2012 11 14, 00:09)

Man irgi patiko Dove šampūnas.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Labai domintų atsiliepimai apie ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz šampūną ir kondicionierių smile.gif Vis gundausi juos išbandyti, bet nežinau ar verta wub.gif g.gif Iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
gal galit pasiūlyti kokį gerą šampūną tamsintiems plaukams? nebūtinai spalvą saugot, bet kokį drėkinantį/atkūriamąjį? turėjau macadonia oil, man buvo per riebus, bet šiaip labai geras
Atsakyti
QUOTE(draco'a @ 2013 01 17, 13:28)
gal galit pasiūlyti kokį gerą šampūną tamsintiems plaukams? nebūtinai spalvą saugot, bet kokį drėkinantį/atkūriamąjį? turėjau macadonia oil, man buvo per riebus, bet šiaip labai geras

Ir as jungiuosi prie sito klausimo drinks_cheers.gif tik is blondes perejau prie tamsesniu plauku , tai norisi saugoti, atgaivinti plaukus su patikimu sampunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2013 01 24, 12:09)
Ir as jungiuosi prie sito klausimo  drinks_cheers.gif  tik is blondes perejau prie tamsesniu plauku , tai norisi saugoti, atgaivinti plaukus su patikimu sampunu smile.gif

Man visai nieko Alter Ego itališkas drėkinantis šampūnas su kondicionieriumi,plaukai švelnūs,lengvai šukuojami,atsigavę.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 01 08, 19:21)
user posted image
mano didysis metu atradimas biggrin.gif Vienintelis sampunas, kuris man taip isteina plaukus, ir ju nesuriebina, net trecia diena plaukai buna geri smile.gif Ko nebudavo su jokiu kitu sampunu, zodziu man tai numeris 1  mirksiukas.gif

Tikra tiesa!!! Jei dar plaukai mėgsta žiūrėti iš ryto į kairę, po pietų į dešinę, vakare stati stovi, tai šis šampūnas jums. Jie ne tik lygina, jei reikia kuo puikiausiai susigarbanosite, tik plaukai tampa paklusnūs, blizgantys, bet neriebaluoti heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune4: 29 sausio 2013 - 01:19
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 01 08, 18:21)
user posted image
mano didysis metu atradimas biggrin.gif Vienintelis sampunas, kuris man taip isteina plaukus, ir ju nesuriebina, net trecia diena plaukai buna geri smile.gif Ko nebudavo su jokiu kitu sampunu, zodziu man tai numeris 1  mirksiukas.gif

Kokia kaina šio šampūno?! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 29, 08:46)

pagooglinus, rodo iki 40 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2013 01 29, 14:10)
pagooglinus, rodo iki 40 lt  4u.gif

Geriau pirkti 1000 ml, dabar Kaune pirkau su pompele už 85,00 Lt
Atsakyti
Cia kazkas klause del drekinancio sampuno,tai mano neseniai isigytas Osmo linijos drekinantis sampunas,pretenduoja i pati geriausia iki siol tureta biggrin.gif kvapas nuostabus,skalsus.Iki siol neturejau butent drekinancio,tai skiriasi nuo turetu tuo,kad kad pats plaukas po plovimo toks sviezias,gyvas atrodo wub.gif nu man tj labai,pirksiu ir didesni kieki.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2013 01 29, 14:44)
Cia kazkas klause del drekinancio sampuno,tai mano neseniai isigytas Osmo linijos drekinantis sampunas,pretenduoja i pati geriausia iki siol tureta biggrin.gif kvapas nuostabus,skalsus.Iki siol neturejau butent drekinancio,tai skiriasi nuo turetu tuo,kad kad pats plaukas po plovimo toks sviezias,gyvas atrodo wub.gif nu man tj labai,pirksiu ir didesni kieki.
user posted image

Gal išduotumėte, kur jo galima rasti? Nejau tik e-parduotuvėse?
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 29, 09:46)

as perku kaune Zavejoj, 28 su centais smile.gif
Atsakyti