Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 12 16, 18:49)
mano plaukai lb ploni,pazeisti, sausi doh.gif tuom geras kad po sio sampuno plaukai geriau isisavino balsama, aliejiuka. Rezultatas : papure, minksti ir svelnus plaukai. Likau patenkinta ir aisku nepermokejau smile.gif

Na už tokią kainą galima ir pabandyt biggrin.gif . Tik kažkaip nepastebėjus parduotuvėse, kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 12 16, 19:49)
mano plaukai lb ploni,pazeisti, sausi doh.gif tuom geras kad po sio sampuno plaukai geriau isisavino balsama, aliejiuka. Rezultatas : papure, minksti ir svelnus plaukai. Likau patenkinta ir aisku nepermokejau smile.gif

kas liecia plauku puruma, tai galiu pasakyti, jog sis sampunas tikrai labai gerai purina, pati issiplaunu kartais su juo, tai tikrai geras efektas kaip nekeista 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 12 16, 23:52)
Na už tokią kainą galima ir pabandyt biggrin.gif . Tik kažkaip nepastebėjus parduotuvėse, kur pirkot?

yra pirkt visose prekybos centruose. Visa serija ju vyrisku sampunu nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 12 08, 11:37)
Mano plaukai sviesinti, dazyti, ilgi, linke veltis. Pats geriausias sampunas ir kondicionierius yra sios linijos:
user posted image

Jie tampa paklusnesni, graziau krenta, lengviau sukuojasi, blizga  wub.gif
Siunciuosi is iherb.com

as ir netycia atradau sia serija super,bet ,as pirkau Sarmos ar ar Kosmados parduotuveje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanes @ 2012 12 27, 19:53)
as ir netycia atradau sia serija super,bet ,as pirkau Sarmos ar ar Kosmados parduotuveje smile.gif

o kokia kaina sarmoj ar kosmadoj? 4u.gif
Atsakyti
syoss sampunai geri 4u.gif suzavejo tas juodas su keratinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 12 27, 20:52)
o kokia kaina sarmoj ar kosmadoj? 4u.gif

Pirkau Sarmoje, mokejau 34.95 Lt 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, gal kam teko naudoti L'oreal Professionnel Sensi Balance šampūną? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 01 05, 16:16)
Sveikos, gal kam teko naudoti L'oreal Professionnel Sensi Balance šampūną? Kokie atsiliepimai? 4u.gif

Jisai skirtas turintiems jautria galvos oda, konsultante sake, kad gali naudoti visa seima, netgi vaikai. Man sis sampunas nepaliko jokio ispudzio.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 01 05, 15:36)
Jisai skirtas turintiems jautria galvos oda, konsultante sake, kad gali naudoti visa seima, netgi vaikai. Man sis sampunas nepaliko jokio ispudzio.

Taip, žinau. Mano galvos oda labai jautri, kartais paberia. Galvoju išbandyti, galbūt nuramins odą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 07 sausio 2013 - 15:36
QUOTE(meyle @ 2013 01 05, 16:16)

o jetau kaip jis man netiko 4u.gif visiskai netoleravo galva jo, vienas blogesniu mano bandytu wink.gif
Atsakyti
user posted image
mano didysis metu atradimas biggrin.gif Vienintelis sampunas, kuris man taip isteina plaukus, ir ju nesuriebina, net trecia diena plaukai buna geri smile.gif Ko nebudavo su jokiu kitu sampunu, zodziu man tai numeris 1 mirksiukas.gif
Atsakyti