Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(guodzik @ 2012 12 08, 11:37)
Mano plaukai sviesinti, dazyti, ilgi, linke veltis. Pats geriausias sampunas ir kondicionierius yra sios linijos:

Jie tampa paklusnesni, graziau krenta, lengviau sukuojasi, blizga  wub.gif
Siunciuosi is iherb.com

Sitas visai neblogas ir man pasirode, bet tikrai ne stebuklas, nekartojau, ypac, kai iherb siuntimas pabrango.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 12 08, 12:46)
Sitas visai neblogas ir man pasirode, bet tikrai ne stebuklas, nekartojau, ypac, kai iherb siuntimas pabrango.

6 $ o kiek anksciau buvo?
as geresnio nesu turejusi, man stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai envie produkciją plaukams naudoju: kaukę, šampūną ir aliejuką. Gal kur užmatėt pirkti, nes yra tik kirpykloj?
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2012 12 08, 16:58)
Aš tai envie produkciją plaukams naudoju: kaukę, šampūną ir aliejuką. Gal kur užmatėt pirkti, nes yra tik kirpykloj?

Naudoju Garnier riebiems plaukams ir man labai tinka, bet kirpeja sako kad Garnier blogis yra. Kazi kodel?
Atsakyti
QUOTE(burbaπti @ 2012 12 14, 16:52)
Naudoju Garnier riebiems plaukams ir man labai tinka, bet kirpeja sako kad Garnier blogis yra. Kazi kodel?

gal nori , kad priktumetė brangesnius iš salono biggrin.gif man irgi labiausiai tinka nebrangus head&shoulders, o nuo kerastase, elgon,loccitane galva niezti...
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 12 08, 15:34)
6 $ o kiek anksciau buvo?
as geresnio nesu turejusi, man stebuklas  bigsmile.gif

Anksciau, berods, 2 $.
Atsakyti
Sveikos, galbūt esate naudojusios šį šampūną? ax.gif Kokie atsiliepimai?

user posted image
Atsakyti
likau sazaveta. Ne vienas turetas mano sampunas ( ir prof i r paprasti) neprilygsta siam

user posted image

nors ir vyriskas sampunas, bet lb geras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 12 15, 16:24)

Kuom geras? Kokie jūsų plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 12 16, 20:22)
Kuom geras? Kokie jūsų plaukai?

mano plaukai lb ploni,pazeisti, sausi doh.gif tuom geras kad po sio sampuno plaukai geriau isisavino balsama, aliejiuka. Rezultatas : papure, minksti ir svelnus plaukai. Likau patenkinta ir aisku nepermokejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 12 15, 16:24)

Vyriškas?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 16, 22:45)
Vyriškas?? g.gif

taip 4u.gif
Atsakyti