Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(draco'a @ 2012 11 14, 20:18)
as irgi naudojau,labai patiko, bet va ieškau dabar specialiai dažytiems plaukams, kad spalva ilgiau išliktų.smile.gif

L`oreal neblogi buvo raudonoj pakuotej 4u.gif
Siulyciau nusipirkt sampuna ir/arba kondicionieriu su spalva, naudoti karta savaitej ir tikrai reciau reikes dazyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 16 lapkričio 2012 - 17:09
Kokį šampūną patartumėt labai riebiems plaukams? Kad galėčiau nors kas antrą dieną plaut.
Atsakyti
QUOTE(Vestne @ 2012 11 17, 21:10)
Kokį šampūną patartumėt labai riebiems plaukams? Kad galėčiau nors kas antrą dieną plaut.

Siuo metu naudoju Brelil firmos sampuna,skirtas riebiai galvos odai,bet sausiems galams ax.gif .Kolkas patenkinta,nereikia kasdiena plauti plauku.Gal ir jums verta pabandyti mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=virgaxxx,2012 11 17, 22:16]
kur perkat? smile.gif
Atsakyti
[quote=Kristi_25,2012 11 17, 21:19]
[quote=virgaxxx,2012 11 17, 22:16]
kur perkat? smile.gif
[/quote]
Pirkau pas save mieste,Palerme,kirpykloje. mirksiukas.gif Bet vienoje temuteje rase,kad yra ir Lietuvoje,kirpyklose,kurios dirba su sia firma mirksiukas.gif Jeigu jau nerasit,praneskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2012 11 17, 21:16)
Siuo metu naudoju  Brelil firmos sampuna,skirtas riebiai galvos odai,bet sausiems galams ax.gif .Kolkas patenkinta,nereikia kasdiena plauti plauku.Gal ir jums verta pabandyti mirksiukas.gif

user posted image

Ačiukas. Reikes ieskot.
Atsakyti
Dziaugiuosi pas jus atradus Aussie sampuna, kol kas jis man labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestne @ 2012 11 17, 22:10)

siaip as daugeli isbandzius ir paprastu ir giluminio to valymo, bet niekada negalvojau, kad man taip tiks fructis 48h ar kazkas panasiai, aisku ten parodyta, kad didziausias efektas pasiekiamas, kaip dar po plovimo dziovinama fenu, bet man ir be feno 2 dienas super, bandziau dziovinant su fenu, tai trecia diena reikejo jau ristis , bet vistiek plaukai nesulipe kaip anksciau budavo, o pirmas dvi dienas isvis super, tokie purus.
bet aisku vienam gali tikt kitam ne
Atsakyti
merginos, prasau patarkit kurios paprastos parduotuvines priemones plaukuciams butu bent jau laikinai vertos demesio. Ka geriau rinktis ar garnier ar loreal ar dar syos yra organix g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimma @ 2012 11 19, 08:55)
Dziaugiuosi pas jus atradus Aussie sampuna, kol kas jis man labai patinka  bigsmile.gif

O kokie pas tave plaukai?
Atsakyti
Mano plaukai: trumpi, ploni, tamsinti, greitai besiriebaluojantys.

Ieskau sampuno, kondencionieriaus ar kaukes, kad tikrai suteiktu purumo mano plaukams, neapsunkintu ir plaukai graziai blizgetu.

Aciu visoms kas pasidalins 4u.gif
Atsakyti
Mano plaukai sviesinti, dazyti, ilgi, linke veltis. Pats geriausias sampunas ir kondicionierius yra sios linijos:
user posted image

Jie tampa paklusnesni, graziau krenta, lengviau sukuojasi, blizga wub.gif
Siunciuosi is iherb.com
Atsakyti