Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

gal galite pasiūlyti gerą šampūną (iš geresnių firmų,john frieda ir pan.) dažytiems plaukams? plaukai tamsūs.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 11 11, 20:08)
man geriausi H&Sh šampūnai, esu turėjusi ir brangesnių, bet vis tiek grįžtu prie H&Sh....

As n metu naudojau, dabar nebetinka, manau pertrauku normaliu nedariau ir pradejo nebeveikt.
Bandau naturalesniais "gydyt" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(draco'a @ 2012 11 13, 21:19)
gal galite pasiūlyti gerą šampūną (iš geresnių firmų,john frieda ir pan.) dažytiems plaukams? plaukai tamsūs.smile.gif

John Freda esu naudojus sampuna ir kondicionieriu brunetems, patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 06 11, 17:44)
koki sampuna patartumete naudoti? plaukai nedazyti, greitai rieblauojasi, nuo netinkamu sampunu atsiranda pleiskanos, parausta oda, niezti. Is pigiu tinka tik head and shoulders.is brangiu 3 metus naudojau kerastase, patiko. bet dabar naudoju kerastse bain divalent, šis netiko. turejau dar kazkoki skirta riebiems plaukams irgi netiko schmoll.gif gal kerastase man per stiprus pasidarė g.gif

Kerastases sampunai daznai buna per stiprus ir kai kuriems plaukams gali netikti mirksiukas.gif As taiapt esu ju produktus naudojusi,bet ne viskas patiko verysad.gif o.Paskutini sampuna kuri naudojau ,buvo dazytiems plaukams,tai vienintelis kuris patiko rolleyes.gif Siuo metu dar turiu purskikli,kuris duoda apimties,taipat neblogas rolleyes.gif

QUOTE(furyy @ 2012 09 30, 16:28)
Wella SP repair šampūną naudoju thumbup.gif bent jau geresnis nei Syoss

Antra karta perku sampuna ir kauke,bet suzaveta nelikau. verysad.gif Antra karta surizikavau nusipirkti,nes kirpejas ikalbejo blush2.gif

QUOTE(jauniute @ 2012 10 16, 10:56)
elgon primaria nuo plauku slinkimo kas nors bandet?smile.gif vakar euro vaistinej nusipirkau, ziuresim kas cia bus  4u.gif

Turiu ta pacia beda verysad.gif labai plaukai slenka,bet galvojau kad rudens padariniai,taip turi buti verysad.gif

QUOTE(Caridian @ 2012 10 19, 09:44)
Gal butu atsiliepimu apie Davines sampunus?

Naudojau sampuna,kauke,aliejuka plauku galiukams.Aliejukas iki siol mazai naudotas,nes pasirode,kad riebaluoja plaukus-nepatiko verysad.gif .Sampunas siaip sau,o kauke gera ir ilgam laikui uzteko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano paskutiniu metu pamegtas smile.gif
http://www.dove.co.u...re-Shampoo.aspx

Ir dar sis labai patinka smile.gif
http://www.aussiehai...ate-shampoo.php.
Atsakyti
QUOTE(draco'a @ 2012 11 13, 20:19)

Pries 5menesiu lankiausi vienoje parodoje ir nusipirkau sampuna is nutri-plus cycle vital Eugene Perma.Zinokit nedaug kainavo,bet labai patiko. rolleyes.gif Nereikedavo net kaukes deti,plaukai svelnus,o sampuno uztekdavo poros lasiuku ir galva pilna putu ax.gif Siuo metu turiu sios firmos kita sampuna ir kauke,bet ne toks efektas verysad.gif ,kaip buvo nuo sio sampuno verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Paklausiu ir cia,gal esate naudojusios Shu Uemura sampunus?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 13, 23:43)
John Freda esu naudojus sampuna ir kondicionieriu brunetems, patiko smile.gif

as irgi naudojau,labai patiko, bet va ieškau dabar specialiai dažytiems plaukams, kad spalva ilgiau išliktų.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 09 30, 12:10)
gal kas naudojate Philip Kingsley Flaky Itchy Scalp Shampoo? mano plaukai nuo saknu riebus ir jautri galvos oda.idomu ar jis gerai isplauna riebius nuo saknu plaukus?

as buvau nusipirkusi si sampuna, bet man jis nepadare jokio ispudzio, o ir kvapas toks erzinantis...

Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2012 09 12, 18:45)
mano plaukai sviesinti, linke pustis, veltis, pats geriausias sampunas ir kondicionierius
user posted image
user posted image
tobuli plaukai buna. svelnus, grazus, tiesus, nesivelia  wub.gif

isbandziau beveik visus sios firmos sampunus ir naudoju iki siol saknu purinimo priemone bei laka, patinka labai, bet, deja, su paskutiniu siuntiniu is iherb.com kilo bedu muitineje, todel daugiau nebesisiusiu sios firmos produkcijos verysad.gif zinau, kad LT pradejo sarma prekiauti jais, kainos siek tiek didokos - 35 litukai. Bet rekomenduoju isbandyti, ypac tamsiai zaliame butelyje esanti sampuna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragola84 @ 2012 11 15, 18:56)
as buvau nusipirkusi si sampuna, bet man jis nepadare jokio ispudzio, o ir kvapas toks erzinantis...

po jo galvos neniežti, ar gerai plaukus išplauna?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 11 16, 09:53)
po jo galvos neniežti, ar gerai plaukus išplauna?

na galvos tai neniezti, bet kadangi mano plaukas linkes greitai riebaluotis, tai jau kita diena vel reikedavo plauti doh.gif

dabar nusipirkau garnier fructis ta naujaji sampuna, tai taip galva niezti po plovimo, pradzioje plaukuciai tokie purus ir svelni buvo, bet po savaites naudojimo plaukas elektrinasi ir ziauriai issausejo doh.gif gerai kad atkeliavo mano giovanni sampunai (po 2 menesiu laukimo blink.gif ), tai dabar atgaivinsiu vel kudlas biggrin.gif ir vel pradesiu paieska tinkamiausiojo doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mano siu metu atradimas yra japoniski Tsubaki Shiseido sampunai. Jie gaminami triju rusiu, man tinka labiausiai raudonas (nes mano ypac sausi, garbanotis linke plaukai (sampuno minusas - plaukai susiriebaluoja viena diena greiciau)), baltas asmeniskai irgi man tiko ir patiko, bet jame nera gryno aliejaus, todel plaukas ne toks gal malonus, kaip naudojant raudona, bet privalumas, kad plaukai riebaluojasi reciau. O paskutinio, auksinio, as nebandziau, bet tikiuosi tai padaryti neuzilgo. Jei kas bandet, prasau pasipasakoti. smile.gif
Atsakyti