Sena tema.
Sveiki. Gal netyčia kas turi patirties su kosminiu greičiu besiriebaluojančiais plaukais ir kokį šampūną rekomenduotų? Nes kažkoks siaubas, rytą išsiplauni, dieną plaukai pamažu sukrinta, vakare jau visai sukritę, o kitą ryt išvis tragedija, plaukai kaip sulaižyti doh.gif Šiuo metu naudoju L'occitane šampūną, na plaukams tai tinka, atrodo sveiki, žvilga, švelnūs, bet beproto greit riebaluojas. Gal buvote panašioje situacijoje, ir radote kokią nors išeitį apart to, kad plaut kiekvieną rytą galvą? Plaukai vidutinio ilgio, ilgai džiūstantys, o aš esu beveik kategoriškai prieš jų džiovinimą fenu ( nebent ekstra atvejai ), tad nebežinau ką ir daryt.
O bandete naudoti sampuna sausiems plaukams ? prisimenu viena forumiete rase apie tai. Kad kai plaukai sausi , galvos oda naturaliai isskyria daugiau naturalaus riebaliuko , del to jie taip greit sukrenta ir pan. g.gif
Na kaip, kadangi mano plaukai nėra sausi, tai ir šampūno sausiems plaukams nenaudojau niekad. Plaukai mano visiškai tiesųs, gan ploni, tačiau sveiki ir švelnūs. Tik va kad riebaluojasi greitai.. Ieškau kokio sprendimo, galbūt šampūną kas rekomenduotų, tai dėl to ir kreipiuos čia