Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(joop @ 2012 07 20, 13:20)
Aciu. Darant hormonu tyrimus reikia gyd. siuntimo, ar galima paciai privaciai padaryti laboratorijoj?

Siuntimo nereikia, gali ieti i privacia laboratorija smile.gif Pirmus hormonus reikia darytis 3-4 CD, o kitus tai 7DPO arba 7 dienos iki numatomu menesiniu.
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 07 20, 16:00)
Siuntimo nereikia, gali ieti i privacia laboratorija smile.gif Pirmus hormonus reikia darytis 3-4 CD, o kitus tai 7DPO arba 7 dienos iki numatomu menesiniu.

Parasykit kokius tiksliai hormonu tyrimus daretes (pavadinimus), kokios mazdaug tyrimu kainos? As tai turbut privaciai darysiuos siuos tyrimukus, nes gydytoja teigia kad nera tikslo juos tirti, vis tik mano nuomone kitokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 07 19, 12:11)
..stebuklų visada nutinka... wub.gif

kaip smagu skaityt tokias istorijas! Super! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 07 20, 14:40)
is visos sirdies tave sveikinu  wub.gif o stebuklu tikrai buna  drinks_cheers.gif , dabar as tai zinau glostydama savo jau nemaza pilvuka  wub.gif

buna buna ir jus mums ikvepiat vilties wub.gif

irmuciuk dar karteli sveikinu wub.gif

kimbereley kaip tu laikaisi kaip tavo pilvinukas , zinau kad buvai rasius bet gal primink kokia spalva spalvinsites (jei gerai pamenu melyna blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2012 07 20, 15:53)
Parasykit kokius tiksliai hormonu tyrimus daretes (pavadinimus), kokios mazdaug tyrimu kainos? As tai turbut privaciai darysiuos siuos tyrimukus, nes gydytoja teigia kad nera tikslo juos tirti, vis tik mano nuomone kitokia  blush2.gif

Kaip jau ir rasiau:
3-4 CD: FSH, LH, E2
7 DPO: PRG, PRL.
Tai ir reikia darytis privaciai, paprastos poliklinikos gines nesusigaudo tuose hormonuose... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 07 21, 00:16)
Kaip jau ir rasiau:
3-4 CD: FSH, LH, E2
7 DPO: PRG, PRL.
Tai ir reikia darytis privaciai, paprastos poliklinikos gines nesusigaudo tuose hormonuose... doh.gif

Aciu uz atsakyma.
Turbut kad kai nesusigaudo tai ir tirtis nesiulo g.gif
Atsakyti
Man jokiu tyrimu nesiule daryt, bet 3 c.d. pati nueisiu del hormonu. Geriu dufa , bet matau kad jokios naudos, kaip tepe rudai pries mm, taip ir tepa.
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2012 07 21, 19:23)
Aciu uz atsakyma.
Turbut kad kai nesusigaudo tai ir tirtis nesiulo g.gif

Mane tai dar ir apsauke, kam be reikalo pinigus leidziu, nors nesvarbu, kad puse hormonu akivaizdziai buvo uz normos ribu doh.gif

QUOTE(joop @ 2012 07 22, 10:13)
Man jokiu tyrimu nesiule daryt, bet 3 c.d. pati nueisiu del hormonu. Geriu dufa , bet matau kad jokios naudos, kaip tepe rudai pries mm, taip ir tepa.

Tai Duphas ir nera endo gydymas schmoll.gif Kaip man sake vaisingumo spec., kad ji skiria tik del to, kad daugiau nera ka skirti, nes nuo endo vaistu nera... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 07 22, 11:53)
Mane tai dar ir apsauke, kam be reikalo pinigus leidziu, nors nesvarbu, kad puse hormonu akivaizdziai buvo uz normos ribu doh.gif

su tom poliklinikos ginem...as po nesivystancio nuejau ir klausiu-gal kazkokius tyrimus pasidaryti..gal AFS issitirti? Ji i mane pazejo kaip i nesveika..jus neprisigalvokit nesamoniu..po pirmo karto nieko tirtis nereikia..o ypac afs, cia jau isvis..maziau skaitykit iterneta...ir ka..visgi pasidariau zarazu, toksiplazmozes, citomegalo tyrimus ir afs..visi geri, isskyrus taqi kad AFS tyrimai labai arti virsutines ribos...U liepe gert aspirina...kas zino jei buciau jo negerus.. doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
Kai kalbama apie tyrimus, susijusius su vaisingumu, iš tikrųjų geriau nepasikliauti paprastais giniais, o iškart keliauti pas vaisingumo specą. Arba pačioms daug domėtis ir reikalauti/ieškoti gydymo.
Bent jau aš turiu savo atskirą segtuvą su hormonų tyrimais ir gydytojų išrašais. Seniai nustojau atiduoti į ligonio kortelę tai, kas su manimi susiję, be kopijos (ar originalo, jei darausi savo noru ir lėšomis). Nelaukit, kol kas nors susimylės duoti siuntimą ar bent patarimą, ką toliau daryti.Ištisus metus skaičiau viską, ką tik galėjau, pradėdama nuo straipsnių, baigdama forumų didkusijomis, kad tik pati žinočiau kuo daugiau. Gydytojų tikrai nepakaltinsim, pačioms reikia atsakyti už savo sveikatą šiais laikais,
O mano ginė apžiūrėjo mane, viskas sugiję po CP, nėra ko kabintis. O endo, anot jos, stebuklingai neišnyksta net ir per nestuke.gif Taigi, kol kas maitinu, mm nesergu, tai ir endo nėra kuo maitintis, bet pilvą, deja, maudžia kasdien unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 07 20, 22:23)
kimbereley kaip tu laikaisi kaip tavo pilvinukas , zinau kad buvai rasius bet gal primink kokia spalva spalvinsites (jei gerai pamenu melyna  blush2.gif )

aciu,gerai, kiekviena diena kaifuoju nuo nestuke.gif ir laukiu nesulaukiu kada galesiu supoti savo mazyli wub.gif 100 proc. turesim berniuka, praeita savaite dare echo ir pati isitikinau, labai gerai maciau kiausinelius hihihi.gif ir veidukas puikia matosi, bus labai panasus i vyr. broliuka wub.gif
Siunciu dar karta virusiuka 2.gif ir is visos sirdies visom linkiu kuo greciau tapti nestuke.gif
Atsakyti
Gaudom virusiukus. O jūs tik aukit sveiki ir stiprūs. 4u.gif
Atsakyti