Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Glamour @ 2013 04 02, 22:54)
Avvka, oi ne visos dar su leliais iš skyrelio senbuvių.

virusiuką paraše atnešu, susilaukėm antrojo vaikelio su šia liga wub.gif
Atsakyti
Arwena- sveikinimai tokia džiugia proga 4u.gif
Pliuske-lengvo nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
Aš jau minėjau,man atrodo, gėriau arbatą iš TianDe,na man tikrai savijauta pasitaisė nemoku apsakyti kaip. Ko gero supras tik tokios pat - kenčiančios tuos baisiai nemalonius pojūčius verysad.gif verysad.gif Tiesa, arbata netinka turinčioms aukštesnį kraujospūdį, tačiau tokioms be spaudimo- kaip tik. Ir energijos daugiau atsirado,ir spaudimas normalus dabar,ir pojūčiai jau nebe taip vargina rolleyes.gif . O žinot tą jausmą- kai atrodo,kad velki kojas ir eini,kad eitum... Klasiokei pasiūliau- jai daugiau dėl streso ir žemo kraujo spaudimo, tai jinai irgi džiaugiasi.

Tai va,kažkaip labai ir nesigilinau į kitas tas arbatas ar kitokius dalykus kur čia ačiū visom,dalinatės. Aš atradau kitokį variantą,bet efektas tikrai- aš nustebusi pati. Tiesa,ten yra ir gydomųjų paketų su žolelėmis (Kosmetkos linijoje). Tai va padedu sau ir natūralesniais dalykais,nes man baisu pagalvoti- kiek prisiskaičiau apie sukeltą klimaksą ir kitokius dalykus,ypač hormoninį gydymą,čia man išvis kosmosas,nes ir taip turiu antsvorio ir žodis hormonas man sukelia alergiją unsure.gif

Jei kuriai bus įdomu- rašykit į AŽ,o tai paskui bus,kad sklaidausi reklama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 03 balandžio 2013 - 09:35
Sveikos 4u.gif

Ziuriu, cia vien nauji nickai, butu labai idomu suzinoti ir kaip senbuvems sekasi 4u.gif

QUOTE(Glamour @ 2013 04 02, 22:54)
Avvka, oi ne visos dar su leliais iš skyrelio senbuvių.

Bet bus visos, tikrai 4u.gif

QUOTE(Arwena @ 2013 04 03, 08:45)
virusiuką paraše atnešu, susilaukėm antrojo vaikelio su šia liga  wub.gif

Kaip nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 04 02, 23:54)
Pliuske, super naujiena  thumbup.gif .  Dvigubas tave stebuklas aplankė. Stiprybės tau ir tavo pilvuko gyventojams. 4u.gif

Aciu labai! 4u.gif Stiprybes man tikrai prireiks.. biggrin.gif

QUOTE(Arwena @ 2013 04 03, 09:45)
virusiuką paraše atnešu, susilaukėm antrojo vaikelio su šia liga  wub.gif

Kaip saunu! Sveikinu! wub.gif
QUOTE(*Star* @ 2013 04 03, 09:50)
Arwena- sveikinimai tokia džiugia proga  4u.gif
Pliuske-lengvo nešiojimo  4u.gif

Aciu! aciuks.gif
Atsakyti
Arwena, sveikinimai tapus mama 4u.gif thumbup.gif

Urkis, kaip ir matai vienos senbuvės jau leliukus supuoja, kitos dar vis gandrus kviečiasi. O kaip tau sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 08 balandžio 2013 - 17:16
Avvka 4u.gif
pliuske,sveikinimai nuosirdziausi;)

visoms visoms merginoms tikrai kuo dideliausios sekmes stebukliuku laukime,patikekit tikrai ir jus aplankys mazi stebukleliai,tik nenuleiskit ranku,as irgi pastojau su endo,+ cista.vienas kiausintakis susisukes ir pasislepes,o kias nepraeinamas.buna stebuklu,nenuleiskit ranku ir svarbiausiai nestresuokit.viskas bus gerai;)
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2013 03 30, 15:52)
Sveikutes 4u.gif

Jau is tiesu 100 metu nebuvau uzsukus cia  mirksiukas.gif
Cia tiek nauju merginu... Tiksiau visos naujos smile.gif

JOOO,nebuvau ir as cia pas jus jau 100 metų,ir iš nick'u tik tik va Avvka pamacčus prisimenu mirksiukas.gif ,tada kartu SM'e sėdėjom ir savo bedelėm dalinomės ax.gif Aš pakeicčau nicka,buvusi Inga04 esu ,gal kas prisimena,bet abejoju blush2.gif

Sveikinimai dideliausi visoms merginoms,kurias gandrai aplankė ar aplankys ir dar laukiancioms tų gandrų taip pat didelės sėkmės,ji tikrai ateis ,pamatysit wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noriu paklausti ar esate kuri gerusi Visannette 2mg?Padeda idomu ar ne
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 04 08, 17:15)
Arwena, sveikinimai tapus mama  4u.gif  thumbup.gif

Urkis, kaip ir matai vienos senbuvės jau leliukus supuoja, kitos dar vis gandrus kviečiasi. O kaip tau sekasi?

Sulauksi ir tu vaikelio, net neabejok. Tupi jis kazkur ir laukia, kada bus tinkamas metas pasirodyti ir tevelius pradziuginti smile.gif

Gerai mums sekasi smile.gif truputi nerimauju kaip dabar man su endo reikes elgtis. Gine sake, kad kol maitinu vaikuti, tai nieko neskirs, bet zinant mano endo isplitima, tai man truputi neramu. Noriu issaugot ta savo vienintele kiauside.
Atsakyti
Klausykit, oman čia toks klausimas- vis paskaitau,kad turinčios endonegali pastoti,ilgai vargstat kol gandriuko prisišaukiat.

Na, galnuraminsiu laukiančias- bet aš turiu tą bėdą,matyt ji pasmane jau seniai tūnojo,bet visu gražumu išlindo po gimdymų. Po pirmonebuvo kada labai gilintis,darbas,veikla,paskui antrą susiplanavom.Na ir nieko,du veikėjai štai auga.

Tai dabar man gana dviejų.bet norėčiau paklaust- ar yra čia tokių,kuriosnebeplanuoja bent artimiausią penkmetį vaikelių,bet kenčia nuo endo. Ar gydymas toks pats kaip planuojančioms po laporoskopijos?

Aš pasitikslinau, visgi,daktarės pažymėtas 1,6cm,klaidingai man susišvietė, kad milimetrai.

Tai va anksčiau rašiau,kad gėriau arbatą,dabar naudoju gydomuosius įklotus ir hig.paketus. tai pati nustebau tikrai,kad pirmą kartą bent jau permetus su viršum,kaipo gimdymo grįžo mm, buvo kažkas nauja. Tikra ir maudimo tokio nebuvo,skausmo,okassvarbiausia-nereikėjo plaukti.

Tai dabar einu ir visoms moterims tikrai nuoširdžiai rekomenduoju.
Aišku, ko gero pas gydytoją apsilankyti teks,niekur nedingsiu, bet ir pati darau kažką.vaistus ryt man labai baisu sad.gif Ir nesinori,kad jie taptų duona kasdienine...
http://www.facebook.com/photo.php?

Va ką aš naudojau ir tikri atsakingai galiu ir kitoms patarti. Nes žinau kokies kausmai ir kokios dienos prieš tai,ir kokia savijauta per tas dienas sad.gif

fbid=365795750206546&set=pb.351386394980815.-2207520000.1366822091.&type=3&theater

O dar man toks klausimas. Skaičiau,kad skirtingai atsigauna moterys po laparoskopijos. Tai kokiam čia ilgiausiam laikui nusiteikti? Ar gaunat biuletenį namie gydytis, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 04 24, 19:52)
O dar man toks klausimas. Skaičiau,kad skirtingai atsigauna moterys po laparoskopijos. Tai kokiam čia ilgiausiam laikui nusiteikti? Ar gaunat biuletenį namie gydytis, ar kaip?

Labas 4u.gif

Del lap, tai labai ivairiai atsigauna po sios op. Tarkim man buvo padaryta op lygiai pries savaite, ir, beje, butent sia minute, kuomet dabar rasau, jau saldziai miegojau ant operacinio stalo biggrin.gif , siaip, tiesiog sutapimas toks smile.gif. Man dare ir lap ir hystero, isleido kita diena, db jau pilnai grizusi i normalu ritma, dar siulai neistraukti, eisiu pirmadieni kad juos istrauktu. Siaip galeciau jau ir krosa begti, labai gerai jauciuosi, tik siek tiek bamba dar jautresne, bet skausmo nera. Pilvas nera ir nebuvo issiputes, tik kita diena vakare pradejo skaudeti nugaros sritis ties mentim, ir kaklas, toks jausmas, kad buciau atidauzyta ir ten melynemis nuseta, tai pora vakaru toks jausmas buvo, ir po sonkauliais atsigulus miegoti ant nugaros ir kvepuojant jau nemaloniai skaudejo, bet cia man juokas, tikrai pakenciama.
Na bet man ir op buvo lengvesne, ta prasme nebuvo labai ko salinti, nei cistu, nei miomu, tik is gimdos kelis polipus pasalino, ir rado keleta, kaip gydytoja issireiske nedideliu, endo zidinuku, bet normaliai nesupratau, ji man papaise kur jie yra, tai kazkur prie gimdos kaklelio, nenoriu suvelti nesamones, bet taip supratau smile.gif.

O bet taciau, beveik pries metus buvo daryta lap jau ne diagnostine (kaip kad virsuj apipasakojau), o negimdinio nestumo atveju buvo daryta si op jam pasalinti, tuo paciu deja pasalino ir kiausintaki. Po sios op mane is ligonines paleido tik 4ta diena po op (ir tai vos ne mano maldavimais, nes kita diena turejau eiti tvarkytis dokumentus del isidarbinimo), po jos dar pakankamai bjauriai jauciausi, didziausias diskomfortas buvo del pilvo issiputimo, po sonkauliais toks jausmas kad kazkas juda, kaip kokie oro burbulai. Pirmas dienas po op net sunkiai galejau judeti. Pilnai atsigavau (fiziskai) po kokios pusantros savaites, dingo diskomfortas, bet i normalu ritma grizau gal tik po kokiu poros savaiciu...

Pirmu atveju, jau buciau galejusi drasiai eiti i darba po 3 dienu (operavo ketvirtadieni, pirmadieni jau drasiai galejau eiti i darba, taciau pasirinkau op laika kad sutaptu su atostogomis)

Antru atveju, pusantros savaites gal butu reikeje iki isejimo i darba.

Tai vat, labai ivairiai buna, as asmeniskai manau, kad priklauso ir nuo to, "ka randa" ir ka pasalina. Beje, yra cia ir atskira temute apie laparaskopija, as irgi ten nemazai skaiciausi, mergaites pasakojo savo patirti, ka pasiimti i ligonine ir pan. Pasiskaityk, jei dar neskaitei, gal ka nors sau naudingo rasi mirksiukas.gif
Atsakyti