Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Paris, pirmoji ciklo diena skaitosi kai pradedi kraujuoti o ne teplioti. 4u.gif

Dendule, puiki istorija, sveikinu! thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus, galvojau ar gerai darau, bet as irgi zymiu ciklo pradzia kai susergu normaliai ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ilgai nesirodžiau,bet mano endo niekur nedingo,tupi sau kol kas unsure.gif Rado kaip ir vieną židinuką apie 3mm. Sakykit, o taip gali būti,kad tų židinukų gali būti ir daugiau,kur kasmažesnių ir gal su echo gali jų nesimatyti? g.gif Nes tokios savijautos...
Na žodžiu-visokių nenumatytų atvejų- vaikų ligos, siaučiantys gripai ir kt-nesinorėjo dar lakstyt po poliklinikas ieškot kur kokį papildomą virusą pasigriebti doh.gif

Na bet- parekomendavo ginekologė ir šiaip pasityrinėti,o tada jau imtis veiksmų ax.gif

O aš,nebeapsikentusi pastovaus to nemalonaus jausmo- kaip amžinas pms su visais įmanomais ir neįmanomais mauduliais doh.gif ėmiausi šiokių tokių priemonių. Pradėjau gerti tokią arbatą iš vienos papildų linijos, tai ten yra 15 d g4rimo, 5 d laisva ir 15 d tęsti ciklą. Todėl dabar geriu ir kai baigsiu- galėsiu papasakoti pojūčius,savijautą ir koks jausmas 4u.gif
Kol kasnenoriu čia džiūgaudamarėkauti,kadnebūčiau iš ankstonušvilpta kaip reklamuojanti kokią nors produkciją mirksiukas.gif Tad palauksiu kai galėsiu ką nors konkrečiai pasakyt, tadair parašysiu smile.gif

QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 02 16, 07:17)
Sveikos,

norejau pasiteirauti o Jus nuo kurios dienos skaiciuojate ciklo pradzia, nuo tada kai pradeda teplioti?  blush2.gif

Nuo tikros pradžios ax.gif

QUOTE(mamulioka @ 2013 02 16, 07:53)
as asmeniskai skaiciuoju nuo tos dienos, kai jau yra tikros menesines. pildau viena is internete esanciu menesiniu kalendoriu, tai tas pora dienu pries mmm, kai teplioja, pazymiu "tepliojimas", o jau su tom tikrojom menesinem pradedu naujaji cikla. aisku, nezinau, kaip kitos daro  ax.gif

O kur internete galima rasti tokią lentelę? bigsmile.gif
Atsakyti
na pvz cia smile.gif http://www.tevu-darz.../?utm_source=FB

yra dar ir prisimink.lt, bet tas man labiau patinka smile.gif geras daiktas, visada zinai, kada jau turi but pasiruosusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 16, 17:04)
Sveikos  4u.gif Ilgai nesirodžiau,bet mano endo niekur nedingo,tupi sau kol kas  unsure.gif Rado kaip ir vieną židinuką apie 3mm. Sakykit, o taip gali būti,kad tų židinukų gali būti ir daugiau,kur kasmažesnių ir gal su echo gali jų nesimatyti?  g.gif Nes tokios savijautos...
Na žodžiu-visokių nenumatytų atvejų- vaikų ligos, siaučiantys gripai ir kt-nesinorėjo dar lakstyt po poliklinikas ieškot kur kokį papildomą virusą pasigriebti doh.gif

Na bet- parekomendavo ginekologė ir šiaip pasityrinėti,o tada jau imtis veiksmų  ax.gif

Labai keista kad ginekologė 3mm židinuką rado ???? g.gif man du skirtingi daktarai vieną ir tą pačią cistą išmatavo su 5 mm paklaida, o čia įžiūrėjo 3mm židinuką. Jūs gal pas kitą daktarą dar nueikit nuomonę sužinot.....
Atsakyti
QUOTE(Felem @ 2013 02 16, 16:11)
Labai keista kad ginekologė 3mm židinuką rado ????  g.gif  man du skirtingi daktarai vieną ir tą pačią cistą išmatavo su 5 mm paklaida, o čia įžiūrėjo 3mm židinuką. Jūs gal pas kitą daktarą dar nueikit nuomonę sužinot.....

Na reiks pasidomėti jei taip sakot unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mamulioka @ 2013 02 16, 15:24)
na pvz cia smile.gif http://www.tevu-darz.../?utm_source=FB

yra dar ir prisimink.lt, bet tas man labiau patinka smile.gif geras daiktas, visada zinai, kada jau turi but pasiruosusi  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Svikos, mergaites, noreciau Jusu nuomone isgirsti ir patarima. Man po LP rasta 4 endo stadija, ginekologes prasiau KT, bet sako iskart pradet simuliacijas (jos net 5 buvo atliekamos ir pries LP tik be rezultatu), taciau kiek skaitinejau, stimuliacija dar labiau aktyvina endo augima, tai esu pasimetusi... Na, minejo kad stimuliacijai diphereline ir kt vaistukus naudos, o jis skiriamas endo gydymui. Kokia Jusu patirtis saukiantis gandrus po endo diagnozavimo? aciu Jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilte28 @ 2013 03 24, 21:00)
Svikos, mergaites, noreciau Jusu nuomone isgirsti ir patarima. Man po LP rasta 4 endo stadija, ginekologes prasiau KT, bet sako iskart pradet simuliacijas (jos net 5 buvo atliekamos ir pries LP tik be rezultatu), taciau kiek skaitinejau, stimuliacija dar labiau aktyvina endo augima, tai esu pasimetusi... Na, minejo kad stimuliacijai diphereline ir kt vaistukus naudos, o jis skiriamas endo gydymui. Kokia Jusu patirtis saukiantis gandrus po endo diagnozavimo? aciu Jums  smile.gif

Su 4 endo stadija jau turejo skirti keliu men Diferelino kursa. Pas mane taip pat buvo rasta 4 st., tai su Diferelinu draugavau 6 men..
Beje, man pavyko pastoti, tad nenuleiskit ranku mergytes ir tikekit, kad endo tikrai nugalima. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 29 kovo 2013 - 21:56
QUOTE(pliuske @ 2013 03 29, 23:48)
Su 4 endo stadija jau turejo skirti keliu men Diferelino kursa. Pas mane taip pat buvo rasta 4 st., tai su Diferelinu draugavau 6 men..
Beje, man pavyko pastoti, tad nenuleiskit ranku mergytes ir tikekit, kad endo tikrai nugalima.  mirksiukas.gif

O as sakyciau atvirksciai - jei tikslas yra kuo greiciau pastoti, nera ko dabar kazkiek menesiu slopintis. (Jei taip darysit, tai bent issitirkit pries tai FSH, ar ne per aukstas. Jei pakiles ar per aukstas, tada isvis mazai prasmes). Jei endo linkusi atsinaujinti, tai atsinaujins ir tada, kai nutrauksit diphereline. Nebent jums norisi ta laika ir be endo, ir be vaiku gyventi. Dabar isvis ji retai po lap. skiria, dazniau kontraceptikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackNo1: 29 kovo 2013 - 22:09
QUOTE(pliuske @ 2013 03 29, 22:48)
Beje, man pavyko pastoti, tad nenuleiskit ranku mergytes ir tikekit, kad endo tikrai nugalima.  mirksiukas.gif

Sveikutes 4u.gif

Jau is tiesu 100 metu nebuvau uzsukus cia mirksiukas.gif
Cia tiek nauju merginu... Tiksiau visos naujos smile.gif
Pliuske, ar pameni mane? Kartu klimaksavom 4u.gif
Niu va, netycia uzsukau ir cia tokios superines naujienos thumbup.gif thumbup.gif
Patys dideliausi sveikinimai!!!!!!!
Dabar is musu tuo metu susiburusiu merginu jau visos turim po stebukla, kai kurios net po keleta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2013 03 30, 16:52)
Sveikutes 4u.gif
Jau is tiesu 100 metu nebuvau uzsukus cia  mirksiukas.gif
Cia tiek nauju merginu... Tiksiau visos naujos smile.gif
Pliuske, ar pameni mane? Kartu klimaksavom  4u.gif
Niu va, netycia uzsukau ir cia tokios superines naujienos thumbup.gif  thumbup.gif
Patys dideliausi sveikinimai!!!!!!!
Dabar is musu tuo metu susiburusiu merginu jau visos turim po stebukla, kai kurios net po keleta  mirksiukas.gif

Rimtai?! Gali buti.. ax.gif Zinok, man dabar su atmintim nelabai gerai.. Va ka daro nestumas biggrin.gif Labai aciu uz sveikinimus! As tik dabar sulaukiau stebuklo.. O tiksliau dvieju, nes pilvelyje auga du kleckiukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Avvka, oi ne visos dar su leliais iš skyrelio senbuvių.

Pliuske, super naujiena thumbup.gif . Dvigubas tave stebuklas aplankė. Stiprybės tau ir tavo pilvuko gyventojams. 4u.gif

Atsakyti